Konu: Kaelem Tesfaye  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.02.2026 20:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaelem Tesfaye, @kerem02116

Olaya dahil olan şahit karakter adı: vcpd oluşum üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.02.2026, 19.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: tutuklanan ve departmana getirilen karakter, anlık karambolden yararlanarak elleri kelepçeli bir şekilde getirildiği kodeslerden kaçıyor ve onlarca polisin olduğu binadaki asansörü kafasına göre, mantık dışı kullanıyor. role uyum sağlamıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 14.02.2026 20:06 buzgibi »

#1 - 14.02.2026 20:08
@Schnel 'in söylediğine göre bir evin içerisine girip afk atmış. Ben ışınlanma kullandığından şüpheleniyorum.
Harici olarak dedektif büro adına arkadaşın aranma kaydını ve soruşturmasını ben açtım. Arkadaşa 180 dakika IC jail eklenebilir OOC cezasının üzerine.

#2 - 14.02.2026 20:12
@Schnel 'in söylediğine göre bir evin içerisine girip afk atmış. Ben ışınlanma kullandığından şüpheleniyorum.
Harici olarak dedektif büro adına arkadaşın aranma kaydını ve soruşturmasını ben açtım. Arkadaşa 180 dakika IC jail eklenebilir OOC cezasının üzerine.

TP atmış? Bu kadarda illegal oyunculara kin beslemeyin. Arbede çıktığı zaman pd garajından kaçtım. Arkadaşım Kaydron Perryde aldı ve şu an bir evde saklanıyorum, her olayı winleyeceksiniz diye bir şey yok. Bir olay aleyhinize olunca böyle iftiralar atmanız çok komik. 

#3 - 14.02.2026 20:18

TP atmış? Bu kadarda illegal oyunculara kin beslemeyin. Arbede çıktığı zaman pd garajından kaçtım. Arkadaşım Kaydron Perryde aldı ve şu an bir evde saklanıyorum, her olayı winleyeceksiniz diye bir şey yok. Bir olay aleyhinize olunca böyle iftiralar atmanız çok komik.
yetkiliye bilgilendirme amaçlı yazdığım birşeyi üstüne alınmana gerek yok. wine oynamak istesem ellerim kelepçeliyken asansöre binip pd garajından kaçıp ellerim kelepçeli olduğu halde telefon dahi kullanamadan arkadaşıma ulaşıp(?) kaçarak bir eve saklanırdım :garip:

#4 - 14.02.2026 20:20

yetkiliye bilgilendirme amaçlı yazdığım birşeyi üstüne alınmana gerek yok. wine oynamak istesem ellerim kelepçeliyken asansöre binip pd garajından kaçıp ellerim kelepçeli olduğu halde telefon dahi kullanamadan arkadaşıma ulaşıp(?) kaçarak bir eve saklanırdım :garip:

Winlemek istedin zaten, frisk aramasında sırf beni jaillettirmek için oocden bildiğin (meta) maddeyi pantolonumla iç çamaşırımın arasında nasıl buluyorsun? Birde el koyup 2 kez soruncada bulunmadı emotesi atıyorsun. Sen biraz kötü olmuşsun, pencereni aç hava al.

#5 - 14.02.2026 20:26
havaya kimin ihtiyacı olduğu tartışılır tabi :D seninle bir saniye bile rol yapmadım yazdıklarından da bir şey anlamıyorum. kelimeleri veriyorsun cümle kurmamı bekliyorsun, fazla iletiye gerek yok şikayete savunmanı yaz geç
benimle tek bağlantın senin aranma kaydını açmam  :D :D :D

#6 - 14.02.2026 20:29
Siz winleyeceksiniz diye ihlalle bulduğunuz madde yüzünden 3 saat bekleyemem. Speedrun PD'lik yaparak sadece oyunculara rahatsızlık veriyorsunuz, birde haklıymış gibi böyle bir şikayet açıyorsun. Polis Departmanından realistik hayattada serverdada çok kaçan oldu. Winleyemedin diye bundan mı şikayet açıyorsun?

Bu da atacağım son SS, pc formatladığım için amd driverı kurmadım daha o yüzden kaydım yok. Saatler uyuşuyor zaten, tp atacak olsam Montoya atar keyfime bakarım.
Spoiler: GösterGizle

#7 - 14.02.2026 20:57
Alıntı

arkadaş savunmasını yapmış, ilgilenecek yetkili metagaming de ekleyebilir. elleri kelepçeli bir şekilde telefona ulaşması imkansız. sonuçlanabilir.

#8 - 14.02.2026 21:13
Üretim evimimiz Idlewood'daki evimde. Oraya kadar yürüdüm, oradada Kaydon üretimim için malzeme getirip gidiyor. O beni başka bir evime götürdü. İlk önce TP diyorsunuz, kanıtlı atıncada bu sefer metagaming diyorsunuz. Şu jail attırma bağımlılığınızı bir kenara bırakıp realistik olarak bakmanız daha iyi olur. Schnel'e speclettiriyorsunuz diye q attırdınız zorla bana. Böyle yaparak sadece oyundan soğutuyorsunuz, PDSTAFF bu şikayetleri inceler umarım.

#9 - 15.02.2026 14:14
Üretim evimimiz Idlewood'daki evimde. Oraya kadar yürüdüm, oradada Kaydon üretimim için malzeme getirip gidiyor. O beni başka bir evime götürdü. İlk önce TP diyorsunuz, kanıtlı atıncada bu sefer metagaming diyorsunuz. Şu jail attırma bağımlılığınızı bir kenara bırakıp realistik olarak bakmanız daha iyi olur. Schnel'e speclettiriyorsunuz diye q attırdınız zorla bana. Böyle yaparak sadece oyundan soğutuyorsunuz, PDSTAFF bu şikayetleri inceler umarım.

realistik olarak baktığımda elleri kelepçeli bir şekilde polis merkezinden kaçarak Idlewood'a kadar koşan birini görüyorum, pek realistik gelmedi.