Konu: yeni silah sistemi hk.  (Okunma sayısı 1396 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.02.2026 00:12
Rol yapmayı sevmeyenlerin işine gelen bir sistem, rol sevenleride arada bıracak. Zaman içinde dm olayları artacak. Rol ortamlarıda tersi bir şekilde azalacak diye düşünüyorum. Umarım yönetim bir önlem alır.
like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
like tepkisini veren kullanıcı(lar):
erenkara36, FUEGO EN CORAZÓN,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 16.02.2026 00:18
Bu tür sistemler zamanla oturur. Daha da iyi seviyeye gelecek, biraz zamana bırakalım.

Mevcut silah sistemi oldukça derin algoritma içeriyor. Algoritmayı bozmadan iyi bir dengeleme sağlamak gerçekten zor. Buna karşılık dün gece getirdiğimiz dengeleme ile şu an istediğimiz seviye geldi. Üretim başarısızlık olayı, sizin tabiriniz ile "yanma" ise %10-15 oranları arasında seyrediyor. Bu da işin cilvesi, biraz risk iyidir. Şu an dengesiz durumları var mı? Evet, var. Hammadde birleştirme süresi ve müdahale adetinde iyileştirmeye gideceğiz.

Herkes silah üretmemeli, bunu da istemiyoruz. Buna karşılık bir ticaret ağı sistemi getirdik. Direkt istenilen hammadde ve parçaları satın alıp silah üretimi yapabilirsiniz ya da direkt kendinize yeni bir silah satın alabilirsiniz. Ayrıca silah üretiminden bağımsız sadece hammadde ve ara parça işçiliği yapıp para da kazanabilirsin. Silah elde etmek için de ya üretirsin, ya satın alırsın. İki seçenekte herkese açık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 16.02.2026 00:35
Benim düşünceme göre çok güzel bir sistem fakat bu sistem sebebiyle işyerlerinin çoğu çok boş kalıyor ve sunucuda ki sosyal ortam yok oluyor. Buna karşı sisteme Prime Time'da eşya toplama yasağı getirilebilir. 20.30-01.00 arasında bu sistem kullanılmaz halde olsa zaten insanlar rol ortamlarına giderler. Genelde o saatler arasında işyerleri açılıyor zaten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 16.02.2026 00:47
itiraf ediyorum. Öğlen 12.30'dan şimdiye kadar m4 üretmek için bütün birliği seferber ettim, kimseyi role yollamıyorum, herkes bana item kasıyor. 10 kişi maden kasıyor, 10 kişi üretim yapıyor.  :D :D

Şaka bir yana birliği olmayanlar bile m4, sniper yapabiliyor. Silah üretme birliklerin aşamalarına göre ayarlanmalı. "M4 üretmek için aşama 3 birlik üyesi olmalısın" vb. gibi bir uyarı gelebilir.

Buna karşı sisteme Prime Time'da eşya toplama yasağı getirilebilir. 20.30-01.00 arasında bu sistem kullanılmaz halde olsa zaten insanlar rol ortamlarına giderler. Genelde o saatler arasında işyerleri açılıyor zaten.
herkes hayatsız değil kral, sadece o saatlerde oyuna girebilen oyuncular ne yapsın?
« Son Düzenleme: 16.02.2026 00:51 grower fucking the great »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 16.02.2026 00:54
tamamen bu konuya katılıyorum ve kaldırılması konusunda destek veriyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 16.02.2026 00:54
itiraf ediyorum. Öğlen 12.30'dan şimdiye kadar m4 üretmek için bütün birliği seferber ettim, kimseyi role yollamıyorum, herkes bana item kasıyor. 10 kişi maden kasıyor, 10 kişi üretim yapıyor.  :D :D

Şaka bir yana birliği olmayanlar bile m4, sniper yapabiliyor. Silah üretme birliklerin aşamalarına göre ayarlanmalı. "M4 üretmek için aşama 3 birlik üyesi olmalısın" vb. gibi bir uyarı gelebilir.

Buna karşı sisteme Prime Time'da eşya toplama yasağı getirilebilir. 20.30-01.00 arasında bu sistem kullanılmaz halde olsa zaten insanlar rol ortamlarına giderler. Genelde o saatler arasında işyerleri açılıyor zaten.
herkes hayatsız değil kral, sadece o saatlerde oyuna girebilen oyuncular ne yapsın?

Doğru diyorsun evet ama bunu genele vurmamak lazım. 450 oyuncunun aktif oynadığı sunucuda işyerlerine 50 kişi filan gidiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 16.02.2026 00:55
Captan Vice diye bir adam vardı
Haha
1
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Berdush,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 16.02.2026 00:55
metin2den çıkıp rol yapayım diye vice girdim yine farma girdik xd
funny
8
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
STuNN, Berdush, Gülücük, ege the b3st, JohnyBravo, thankfulone, MKEITSTOP, Sadri,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 16.02.2026 00:58
Bu konuya tamamen katılıyorum, amaç fiyatlandırma vesaire değil lakin rol yapmak yerine sunucuda insanlara mmorpg fırsatı verilirse zamanla oturulmasından ziyade olay silahların yapılıp deli gibi dm atılacağı gerçeğinin gözümüzün önünde olduğu. Bu farmın bir sınırı yok, ne alt ne üst ne de parasal. Daha ilk getirdiğiniz günden m4 basabilen insanlar var, bu rolsel olarak mantıklı değil, insanlara burası gunrp ortamı değil, tabii ki silaha ulaşmanız zor olacak mentalitesinden çıkılmasını doğru bulmuyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 16.02.2026 02:17
En son sunucuya bir sene önce giriş yapmıştım, yeni silah sistemini duyunca girip bir baktım, kafam allak bullak oldu yemin ederim. Realistiklik açısından çok iyi ama sanki sistemi çok kasmışlar, V2 zamanındaki silah sistemi süperdi, aynı sistem gelse sadece materyallerin yapılması uzun zaman alsa ve uğraş istese süper olurdu, hammaddeye kadar inilmesini pek beğenmedim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok