Konu: @Noires Zayell_Delroy Dolandiricilik  (Okunma sayısı 328 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.02.2026 03:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Noires Zayell_Delroy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Nofearsovalye Dikran_Yerevanian

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.02.2026 01:30-02:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

N/A[/quote]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhabalar, @Noires Zayell_Delroy isimli karakterle takas işlemi yaptık, kendi aracının üzerinde 30.000 para vermeliydi fakat serverın kapanmasına az kalmıştı, her-halde bunu kendisinin lehine kullanarak beni dolandırmaya çalıştı.

Admin çağırdık, geldiler arabaları takas ettik, parayı çekip geliyorum diyerek gitti ve bir süre sonra geldi, 5 dakikaya yakın. Geldiğinde 22.000 para verebileceğini söyledi ben de 30 bin veremiyorsa takas iptal dedim, kendisine bunu belirtmeme rağmen tamam o zaman getiriyorum dedi ve server kapanana kadar gelmedi, ben o aracı Dikran isimli karakterede satabilirdim, full beni baltaladı, şimdi server açıılınca şahısın aktif olmasını beklemek zorundayım, sürekli rolüm baltalanmış olacaktır. Yalan söylemeseydi daha iyi olabilirdi, getireceğini söyledi ne güvenli çıkış yapabildim, ne de o arac onda olduğu sürece rollerime devam edebildim. Kısacası 30 dakikamı oyun içi çaldı ve beni dolandırdı, oyun açılınca vereceğini dedi fakat zaten ben ona yoksa iptal edelim demiştim. Bence bu tür oyuncular araba ve b. eşyaların geri verilmesi durumda ceza olmamasından destek alarak bu türlü eylemler gerçekleştiriyor, yani bu saate şuan oturmuş zamanımı bu şahıstan hakkım olanı almak için harcıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/oqjuh78 30.000 usd karsisinda anlasma
https://hizliresim.com/ishmtec  para cekip geliyorum ustelik ooc (saat 01:43)
https://hizliresim.com/dj4g4vh Burada geliyor, elimde 22.000 Dolar var deyip gidiyor getiricem diyor bekliyorum hala, yoksa geri takaslaya bilecegimizi soyluyorum
https://hizliresim.com/7ngxxld Ne dert ettin deyip üste çıkıyor, fakat kendisi bu yaptığı durumda beni kendisinin peşinden sürüklüyor yani onun aktif olmasını beklemem gerek, kısacası onay vermediğim bir olayı yaparak beni rahatsız etti geri takaslayıp oyuna girincede bu durumu devam ettire bilirdik, kendisi benim hem zamanımı çaldı hem de paramı

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.02.2026 00:08
@Noires Sunucu açıldıktan en kısa süre sonra kişiye parasını iade edin, buraya kanıt bırakın.

#2 - 11.02.2026 00:49
Herkes para delisi olmuş, sunucu açılınca vereceğimi söylemiştim. Yine benim dediğim oldu. @Hiki

#3 - 11.02.2026 00:54
Hocam bu kadar nefretli ve agresif olmaya gerek yok, ikimiz arasındaki bu meselede agresiflik göstermesi gereken taraf ben olmama rağmen sakin karşılıyorum, hiç bir nefret içerikli bir mesaj göndermiyorum sana. 1.000 Dolar için bile benim bir zamanım gidiyor, ve ben garaj çalışanı olduğum için oyun içi her rolüm para ile şekilleniyor, sana da server kapanmadan 15 dakika önce paran yoksa takası iptal edelim herkes kendi aracını alsın dedim, kabul etmedin seni bekleyeceğim süre zarfında rol yaparak geçire bilirdim. Zamanımı aracımı paramı çalıyorsun hala geliyorsun sinirli konuşuyorsun hocam, oyun bu sonuçta katılıyorum ama burada oyuna ben zamanımı ayırıyorum, ayırdığım zamanında çöpe gitmesini istemiyorum. Umut ediyorum ki daha iyi rollerde karşılaşırız sinirli agresif olmaya gerek yok. Ben server açıldığında peşinden düşeceğim para için sen benim peşimden düşmeyeceksin

#4 - 11.02.2026 01:21
çok boş konuşmuş, admin bey parasını vermiyorum  :D  @Hiki
« Son Düzenleme: 11.02.2026 01:28 Noires »

#5 - 11.02.2026 10:53
dostum şuan yaptığın şeye sadece sen gülüyorsun

#6 - 11.02.2026 12:00
Parasını vermiyorum gibi bir durum söz konusu değil. Karakter ağır bir yaptırım alıcak ve 30.000$ Benz Owen'a iade edilecek. Şikayet kapatıldı.