Konu: Juan Shabbaz 410 Piru  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.02.2026 13:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: -Juan Shabbaz @wandex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Metagaming, Mixing.

Alıntı

Metagaming kuralını ihlal eden genel örnekler:
- Sesli sohbet, /pm gibi kanallardan yer bildirmek
- IC kanallar üzerinden OOC konuşmak (normal konuşma, /aw, /w, vb.)
- Aynı araçta gezerken seslide konuşmak ve roldeki kararlara ses üzerinden karar vermek
- Önceki karakterinizin ölümünü bilmek/birinden öğrenmek ve bunun için intikam almak
- Vurulduktan sonra Discord'dan arkadaşınıza veya birliğinize @everyone atıp vurulduğunuz haber etmek
- Polislerin yerini arkadaşlarınıza OOC kanallardan belirtmek
- Maskeli kişinin IDsine bakıp oyuncu listesinden ismini bulmak ve tanıyor gibi davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ic olarak yaşadığı bir rolde pm üzerinden açık bir şekilde yardım istiyor, videoda ve ss'te açıkça görülmektedir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/cc1xs4
https://hizliresim.com/moio4cc

Ek açıklamalar(varsa): Juan Shabbaz adlı arkadaşın öncedende Mixingden 400dk occ jail cezası almış, bu şikayetten alacağı cezanın daha caydırıcı olmasını göz önünde bulundurulmasını istiyorum, böyle low rp hareketler sergileyen bir oyuncunun birlik r20'si olması şaşırtıcı. Ek olarak chatte :ÇD gibi anlamsız bir yazı yazıp wg atmadığını görüyoruz.

#1 - 07.02.2026 15:18
O rolde CK ettiğimiz arkadaş şikayet açmamış, PM'i attığım arkadaş şikayet açmamış fakat benim birliğimde r2 rolü yapıp her gün rank up isteyen arkadaş acısına yenik düştüğü için şikayet açmış. Bahsi geçen rol 30 Ocakta gerçekleşiyor ve bugün 7 Şubat, rolün üstünden bir haftadan fazla geçmiş. :ÇD mevzusuna gelecek olursak arkadaş kahkaha atmanın kısa yolunu bilmiyor olabilir, her insanda klavye kullanırken hata yapıyor ve rol esnasında bunu farketmemişim, bahsi geçen konuda rol gidişatını etkileyecek bir hatada değil, lowrp dediğinin insanın birliğindede rank istemezsin zenci :D. Laf kalabalığı yapmadan şikayet sonuçlanabilir.

#2 - 07.02.2026 15:23
O rolde CK ettiğimiz arkadaş şikayet açmamış, PM'i attığım arkadaş şikayet açmamış fakat benim birliğimde r2 rolü yapıp her gün rank up isteyen arkadaş acısına yenik düştüğü için şikayet açmış. Bahsi geçen rol 30 Ocakta gerçekleşiyor ve bugün 7 Şubat, rolün üstünden bir haftadan fazla geçmiş. :ÇD mevzusuna gelecek olursak arkadaş kahkaha atmanın kısa yolunu bilmiyor olabilir, her insanda klavye kullanırken hata yapıyor ve rol esnasında bunu farketmemişim, bahsi geçen konuda rol gidişatını etkileyecek bir hatada değil, lowrp dediğinin insanın birliğindede rank istemezsin zenci :D. Laf kalabalığı yapmadan şikayet sonuçlanabilir.

Ağlayacağına düzgün bir açıklama yapasan ceza almazdın rolü 30 ocakta yaptığının kanıtı varmı yok, sen birlik r20'si olarak :ÇD yazdıktan sonra wg atmayı bilmen lazım pmi attığın arkadaş zaten senin arkadaşın sana niye şikayet açsın dostum.

#3 - 07.02.2026 15:26
Videonun sağ altına bakarsak 30.01.2026 tarihini görürsün, burada on yaşındaki çocuklar gibi ağlama vb. kelimeler kullanmak yerine bana jail attırabileceğin kanıtları toplamaya başla, belki bir gün beni yıkmayı başarırsın.

#4 - 07.02.2026 16:17
Videonun sağ altına bakarsak 30.01.2026 tarihini görürsün, burada on yaşındaki çocuklar gibi ağlama vb. kelimeler kullanmak yerine bana jail attırabileceğin kanıtları toplamaya başla, belki bir gün beni yıkmayı başarırsın.

La olm sen kimsin la padişah fln mısın ASFPJAJFAFJAFJASFAJFSAFJAJAF sen kimsinde seni yıkacam kendi toplantısında ses açamayan bi adamsın sen videoyu yeni yüklemiş arkadaşın sizin ck ettiğiniz adam bunları göremiyor zaten.

#5 - 08.02.2026 03:30
Şikayet incelendi. Kanıtların tarihi geçiği için K&A