Arkadaş beni tutmayla alakalı bir emote atmadı, yaralı sürem bittikten sonra biraz bekledim fakat karşı taraftan bir emote gelmedi, bende emotemi verip giderken arkamdan koşup tekrardan bayıltmaya çalıştılar, saçma sapan t chatten occ küfürler etmeler, saçma sapan troll ve aşşağılayıcı emoteler attı, bu şikayetten ceza alması gereken ben değil bu arkadaşın kendisidir.
https://hizliresim.com/3eefy7a
Amerikan kültüründe "Ölmüşlerini sikerler böyle" diye bir küfür yok bunun Occ Küfür olarak değerlendirilmesini istiyorum, aşağılayıcı rollerin bi süreliğine yasaklandığını hatırlıyorum. "Bergwiji'n ensesine tokat patlatır, sağlamından" retarted rp kapsamında değerlendirilmelidir.
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.
Arkadaşın birliği de yokmuş, illegal kural ihlalinden işlem görmesini de talep ediyorum. Seni tutsam da tutmasam da /dene komutunu kullanmak zorundasın, sonuçta kaslı bir zenciden dayak yiyor karakterin. Yaptığın meselenin gerçeklikle uzaktan yakından alakası yok. Sen giderken tekrar seni bayıltmaya falan da çalışmadık, kanıtlarınla beraber konuş, laf kalabalığı yapma boş yere. Aşşağılayıcı emoteler derken tam olarak neyi kastettin anlayamadım, herhangi bir birliğin r20 si falansın da haberimiz mi yok? T chatten ooc küfür nasıl oluyor anlamış değilim, ic chatten ölmüşere küfür etmek ne zamandan beri ooc küfür oldu? Enseye tokat patlatmanın neresi retarted rp? Şunu da ekleyeyim Bergwijn_Read karakteri 410 piru street bloods çetesine ihanet etmiş bir karakterdir (loglardan kontrolü sağlanabilir, daha önceden bizim çetemizde hatrı sayılır derecede zaman geçirmiş bir karakter) gerçek hayatta ihanet ettiğin bir çeteye korkusuzca gelip çetenin rütbeli bir adamına saldırırısan öldürülmen kaçınılmazdır.
Bir şeyler sayıklıyonda ne sayıkladığını kendin de bilmiyon be kanka. Her şey ortada, daha ileti gelmeyecek tarafımca,iyi akşamlar saygılar.