Konu: Almira Misalov - yazım kural ihlalleri  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.02.2026 01:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sologuardare

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Timodi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
yazım kural ihlalleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: oyun içinden "aq" kullanıyor "sen nediyon" yazıp yazım kurallarına uymuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sicil kaydına bakılırsa kurallara uymayan bir oyuncu.

#1 - 05.02.2026 01:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sologuardare

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Timodi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
yazım kural ihlalleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: oyun içinden "aq" kullanıyor "sen nediyon" yazıp yazım kurallarına uymuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sicil kaydına bakılırsa kurallara uymayan bir oyuncu.

evet, şahidim. beni de dolandıırp kaçtı, şikayet açacağımı söyleyince gelip verdi, aklınca trollüyor arkadaş.

#2 - 05.02.2026 01:52
Ooc bi ortam oluştu bi anlık ordan yazdık kendisi de fark ettiyseniz .vs koymadan rol olmadan paramı ver yazmış dolandırıclık gibi bi durum yok ortada sistem değişmiş be kabul et seçeneği gelince sistemsel direk para gidiyor sanıyordum arkadaş para gelmedi diyince kendisine gelip verdim oyundan çık gir yaptı tamamen rol dışı bi ortamda gerçekleşti
Parasını da verdim

#3 - 05.02.2026 01:55
Ooc bi ortam oluştu bi anlık ordan yazdık kendisi de fark ettiyseniz .vs koymadan rol olmadan paramı ver yazmış dolandırıclık gibi bi durum yok ortada sistem değişmiş be kabul et seçeneği gelince sistemsel direk para gidiyor sanıyordum arkadaş para gelmedi diyince kendisine gelip verdim oyundan çık gir yaptı tamamen rol dışı bi ortamda gerçekleşti
Parasını da verdim
ooc ortam diye bir şey yok sürekli roleplay kuralına göre rol her yerde her zaman devam eder.

#4 - 05.02.2026 01:57
Parasını da verdim

#5 - 05.02.2026 02:27
Şikayet incelendi. Karakter cezalandırılacak.