Konu: Michael Schmidt - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2026 18:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @VanKyk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.02.2026 - 18.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Ortak Nezaket

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs yanımda duran memur afk diye uyum sağlamadı ve pm atmaya başladı, ortak nezaket kapsamında cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/19043733/1770132657.png https://www.upload.ee/image/19043735/1770132674.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.02.2026 20:16
Selam,

Tam olarak nerede uyum sağlamadım? Sen megafon geçtin diye ben durmak zorunda mıyım? Komiksin, durmak istemedim ve kaçtım gittim. IC chatte de belirtmişim.

Yanındaki memur AFK olduğu için veya başka bir şey bilmiyorum benim ekranımda sen tek görünüyordun yanındaki adam görünmüyordu bende bu yüzden seni tek sandım IC'den de tek başınasın falan dedim, PM'de attım. Bugtayım sandım relog atmalı mıyım diye düşündüm çünkü bende tek görünüyordun. Sana PM'den normal bir biçimde 'kimse yok yanında' diyorum. Sen ise bir anda 'afk adam pm keser misin'(?) lol. Bu kinin ne? OOC'de de PD falan mısın bu kasıntının sebebini anlamıyorum sana normal bir şey yazmışım durduk yere tersliyorsun büyük ihtimal yaşın küçük. Sebepsiz terslemene anlam veremedim PM'den falan rahatsız ettiğim yok seni.

Şikayet açmak için açılmış, olgunlaşırsın umarım. Şikayet sonuçlanabilir, teşekkürler.

#2 - 04.02.2026 20:41
OOC'de PD falan değilim, kasıntı da değilim. PM atıp rolü bölmeye çalışıyorsun, pm atmayı keser misin? Diye sordum. "pm keser misin ne LAN ÇOCUK" yazdın. Kimseye karşı böyle bir tutum sergileyemezsin, sonrasında da "sıkıntılı mısın" yazdın. Role uyum sağlamadığın için şikayeti oluşturmadım, sokak jargonuyla pm attığın için oluşturdum.

#3 - 04.02.2026 20:43
Olgunlaşırsın umarım diye de savunmana ekleme yapmışsın, bunu da göz önünde bulundurulmasını istiyorum. Şahıs üstten bakarak konuşuyor sürekli, kimse senin çocuğun değil veya olgun olup olmadığına sen karar veremezsin.

#4 - 04.02.2026 20:59
OOC'de PD falan değilim, kasıntı da değilim. PM atıp rolü bölmeye çalışıyorsun, pm atmayı keser misin? Diye sordum. "pm keser misin ne LAN ÇOCUK" yazdın. Kimseye karşı böyle bir tutum sergileyemezsin, sonrasında da "sıkıntılı mısın" yazdın. Role uyum sağlamadığın için şikayeti oluşturmadım, sokak jargonuyla pm attığın için oluşturdum.
Sana jargon kullandığımı görmüyorum 'kimse yok yanında' demişim durduk yere terslemişsin, garip. Neyse, sonuçlandırılabilir.

#5 - 04.02.2026 21:01
Olgunlaşırsın umarım diye de savunmana ekleme yapmışsın, bunu da göz önünde bulundurulmasını istiyorum. Şahıs üstten bakarak konuşuyor sürekli, kimse senin çocuğun değil veya olgun olup olmadığına sen karar veremezsin.
Bomboş bir şikayet açmışsın, amacın sadece jail yemem mi? Bu problem değil, sana pm attım rolü falan böldüğüm veya role uymadığım yok. Uzatma daha fazla, yok göz önünde falan bulundurulsun vs.. Olgun değilsin birader, kinlenecek bir şey yok. Bu şikayeti git 100 kişiye göster 99'u aynısını söyler 1'i de ayıp olmasın diye ses etmez.

#6 - 04.02.2026 21:08
Bomboş bir şikayet açmışsın, amacın sadece jail yemem mi? Bu problem değil, sana pm attım rolü falan böldüğüm veya role uymadığım yok. Uzatma daha fazla, yok göz önünde falan bulundurulsun vs.. Olgun değilsin birader, kinlenecek bir şey yok. Bu şikayeti git 100 kişiye göster 99'u aynısını söyler 1'i de ayıp olmasın diye ses etmez.
Büyük bir iletişim sorunun var senin, kurduğun cümleler çok normal geliyor sana. Toplum içine çıkmanı öneriyorum.

#7 - 04.02.2026 22:06
Büyük bir iletişim sorunun var senin, kurduğun cümleler çok normal geliyor sana. Toplum içine çıkmanı öneriyorum.
Aynı öneriyi sana yapayım kardeşim, sana pmden yazdığım çok normal bir şey sana çok anormal gelmiş olacak ki terslemişsin. Sana zaten bir şey dememişim pmkapat komutu var bunun için, seni rahatsız ettiğim falanda yok boş kasiyorsun

#8 - 05.02.2026 02:56
Karakter cezalandırılacak. Hiç kimseye ne sebep olursa bile bu şekilde yazamazsınız.