Konu: Jhon Lazia Moreno Ricardo  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2026 17:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jhon Lazia @Enes005 Moreno Ricardo @lypreboos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Powergaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla sözlü münakaşaya giriyoruz, brawl rolü gerçekleştiriyorlar ve şehirin ortasında gündüz bir şekilde kaçırma rolü yapmaya çalışıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/66wkqqa.png https://i.hizliresim.com/mu9b5ol.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.02.2026 19:17
Olayı kısaca özet geçeyim size öncelikle biz Moreno Ricardo arkadaşım ile araç galerisine giidyoruz, sonrasında bu arkadaş geliyor ve ne alıcağını soruyoruz bizde.. doğal olarak ole girmek babında bu arkadaş kendi kendine sizene, sanane, sizi ilginlendirmiyor ve sözlü hakaretler bulunuyor karakterimde doğal olarak bu arkaşada saldırma gereksiniminde bulunuyorum ortada hiçbir şey yokken durup dururken rol yapmak varken bu arkadaş sebepsizce agrasif rol yapıp kendini haklı cıkartmaya calısarak acılmıs bır sıkayettır ayrıca role uyum saglaması gerekıyor, sanırım arkadaş yeni bilmiyor.. biz bu arkadaşı sonradan agrasif rol yaptığı için kavgaya tutuştuk biraz kaçtı sonrasında Moreno arkadaşım düşürdü bu şahısı, sonrasında role uyum sağlamamk yerine birde üstüne hiçbişey olmamış gibi size şikayet açıcam diyip sürekli AFK atmaktan başka bişey yapamadı bu arkadaş yeni ama bi sözlü ikaz yemeye calışıyor gibi incelerseniz chatloguda goreceksiniz bende rapor ve soru atmıstım bu konu hakkında majestic isimli yetkili 30dk sonra bakmıştı.. o da doğrulayacaktır uzatmaya gerek yok olay bundan ıbaret arkadaşın yaptığı ihlaller sırasıyla :
- Ortada bir şey olmadığı halde tanımdan etmeden agrasif rol yapıp olay cıkarmaya calısıyor
- YKİ sen orda düşürken bir anda kendi kendine yürüyüp gidemezsin
- Rolde AFK sürekli uyum sağlamayıp bakıp bakıp cıkıyor oyuna
- Boş yere agrasif rol
- YRB

#2 - 04.02.2026 09:54
Dostum birkere șikayet açıklaman saçma. Agrasif rol yapıyorsun küfürler ederek kıșkırtıyorsun vurunca oturup ağlıyorsun. Hem bana biryerde gündüz adam kaçırmanın yasak olduğunu kanıtlayabilirmisin nerede yazıyor çok merak ettim. Arkadașın sürekli emotelerimize uymaması küfür edip agrasif rol yapmasını fear rp yapmaması veya aktif rolde afk moduna geçmesinin kanıtlarını atacağım.

#3 - 04.02.2026 18:00

Arkadaş ile ikinci el satış ofisinde karşılaşıyoruz ilk önce senmi bakıyorsun diye gayet normal bir şekilde rol paslıyorum oda bana hayır cevabını veriyor, ardından ne almayı düşünüyorsun diye soruyorum ve ne olduğunu anlamadığım bir şekilde birden agrasifleşerek küfürler ediyor ve güzel bir şekilde dayağı yiyor burada yapabileceğimiz birşey yok, afk dan çıkmadığı için bizde bıraktık olayı ve araç satın almak için ofise geri geçtik ve ofise geçmemizin ardından 10 saniye geçmemişken olay yerine baktığımda yumurtlamaya yetişmeye çalışan tavuk gibi koşturarak kaçmaya başladı. tartışmayı başlatan kendisi ve haklı gibi şikayet açmaktanda çekinmemiş. Arkadaş belki gideriz diye oyunu alt + tab veya esc atıyor 30 saniyede bir girerek bizi kontrol ediyor gitmediğimizi görünce tekrardan afk ya atıyor. Emotelere uymuyor, orada üzerimizde silah var ve bir kere chat'i yukarı alırken silah göründü ona rağmen fear rp yapmıyor. Hakkında işlem uygulanmasını isityoruz.
  :vays: :nays:
« Son Düzenleme: 04.02.2026 18:33 lypreboos »

#4 - 06.02.2026 20:57
@Hammerlein Sonuçlanabilir.

#5 - 07.02.2026 22:14
@Hammerlein Daha fazla ileti gelmeyecektir, Sonuçlanabilir.

#6 - 08.02.2026 00:48
Şikayet incelendi. İki tarafında ciddi İhlalleri var, birine saldırmak için sözlü tartışma yeterli bir sebep değil. Aynı şekilde ihlalde olsa role uymamak gibi bir durum olamaz. İki tarafa da uyarı verilecek. Tekrarında ceza alabilirsiniz. İyi roller. K&A