Konu: Hile aimbot  (Okunma sayısı 421 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2026 18:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @yakışıklı

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Vanga_Leanardo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  14.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile açmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Aimbotu yerdeki adam kilitleniyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 01.02.2026 18:40
İyi akşamlar, bu video kesiti yarım saat önce başkasına açmış olduğum bir şikayetten alınmış, şikayet açılan kişi ve kişiler bu kişinin arkadaşı olacakki. Benim şikayetimde de alakası olmamasına rağmen kendisini maydonoz misali ortaya atmış. Oradan yanıt alamayınca şikayet forumu açmış olmalı.
Videonun orijinali budur. Yetkililer izleyip aimbot olup olmadığını kontrol edebilirler. İyi forumlar.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 01.02.2026 18:47
Arkadaşın görüp heyecanlandığı olay budur. Çimenlerin altında gizli bir karakter koymuşsam bilemiyorum  :-\

#3 - 01.02.2026 23:28
İyi akşamlar, bu video kesiti yarım saat önce başkasına açmış olduğum bir şikayetten alınmış, şikayet açılan kişi ve kişiler bu kişinin arkadaşı olacakki. Benim şikayetimde de alakası olmamasına rağmen kendisini maydonoz misali ortaya atmış. Oradan yanıt alamayınca şikayet forumu açmış olmalı.
Videonun orijinali budur. Yetkililer izleyip aimbot olup olmadığını kontrol edebilirler. İyi forumlar.

Birader şu yargıyı nasıl yaptın sen önemli bir insan mısın? Videoda ki karakter bana ait ama inancın olsun ki şikayeti açanı tanımıyorum. 'arkadaşı olacakki' ne? Şu yargıyı bırakın.

#4 - 02.02.2026 19:08
Lhansent'in adı açılan şikayette geçmiyor. Bu konuda yerin yok. Amacı olmayan gereksiz bir şikayet olmuş. Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#5 - 02.02.2026 19:49
Lhansent'in adı açılan şikayette geçmiyor. Bu konuda yerin yok. Amacı olmayan gereksiz bir şikayet olmuş. Sonuçlanmasını bekleyebiliriz.
sen sorunlu musun birader? Oradaki Jairo DelPozo benim karakterim, o cirkin savunmanda da arkadaşları diyorsun, ben ise arkadaşı olmadığımı ve tanımadığımı belirtiyorum, bence alakam var.

#6 - 15.02.2026 17:14
sen sorunlu musun birader? Oradaki Jairo DelPozo benim karakterim, o cirkin savunmanda da arkadaşları diyorsun, ben ise arkadaşı olmadığımı ve tanımadığımı belirtiyorum, bence alakam var.
Bak düzgün konuş canım anam dövmemi attırma buraya, discord profili yapmak falan da yok he...  :D

#7 - 22.02.2026 01:21

hile kullanıyorsun şikayete maydonoz oluyor adam diyorsun videoda tamamen gözüküyor aimbot olduğun kafaya kitleniyorsun direkt

#8 - 23.02.2026 20:51

hile kullanıyorsun şikayete maydonoz oluyor adam diyorsun videoda tamamen gözüküyor aimbot olduğun kafaya kitleniyorsun direkt
Güzel arkadaşım, videonun orijinalini paylaştım, otuz mermi atıyorum, yarısından fazlası tutmuyor, suç  ortağın Maxim karakteri dibimde olmasına rağmen vuramıyorum, yerde baygın olan adamın kafasına bırakta nişan alalım  :-\

#9 - 23.02.2026 22:51
Arkadaşım zaten gözüküyor hilen artık nasıl aimsizsen Maxim'i vuramamışsın yanlışlıkla hileyi falan mı aktif ettin naptın anlamadık bizim aim olay oldu resmen...