Konu: Maximilian_Crowe - Emily Spencer - Jairo DelPozo  (Okunma sayısı 706 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2026 15:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maximilian_Crowe @farcios - Emily Spancar @luna01 - Jairo DelPozo
@Lhansent

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @KeremDemiryurek @Fredo_Shawn @Matkap

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- silahlı kişiye yumrukla saldırmak
Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.
Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Motorsiklet üzerinde, hızlanmak için sürekli Up down tuşları

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Maxi karakteriyle Hugo tayfası bir cafe içerisinde brawl çeviriyorlar, sonuç Maxi karakteri düşüyor. Hugo tayfası Maxi'nin dışarıda duran Sultan marka aracını çalıyorlar.
Bu sırada Maxi ve arkadaşları Hugo tayfasını takibe alıyor. Hugo tayfası şehir dışına kaçtığı esnada Emily karakteri silah çekme emotesi veriyor, ilerleyen kısımlarda çatışma rolü başlıyor. Jairo karakteri düşüyor, emily karakteri ilk emoteyi veren olmasına rağmen çatışmaya girmemiş. Maxi karakteri silahlı kişiyi yumrukla bayıltırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.02.2026 15:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.02.2026 16:05
Şahitliğimi onaylıyorum
bu lavuk ::) dm'den aşırı derecede rahatsız etti, menopoz dönemidir :-\ diye uzatmadım sanırım kafayı yemiş :garip: küfür etmem için elinden geleni yaptı ama hiç bir kötü kelime kullanmadım terbiyesine takınsın

#3 - 01.02.2026 16:09
Artı olarak rk süresi dolmadan tekrar bizi kovalayıp ateş etti

#4 - 01.02.2026 16:10
onaylıyorum şahitliğimi    :colt:

#5 - 01.02.2026 16:11
Siz araçta ooc konuları ic olarak ne güzel konuşuyorsunuz öyle, açtığınız türkçe şarkıları da gösterseydin keşke bir de. Ayrıca Hugo tayfasını tanımıyorsan neden o kadar yakın takıldın, birlikte araç çaldın ve ayrıca senin karakterin gibi nişan alma yeteneği ilkel birisini aynen kaydındaki gibi dövebilirsin belki de. Son olarak rica ediyorum böyle bir oyun için annene saygısızlık yapma, anne bi sus ne demek?

#6 - 01.02.2026 16:14
Artı olarak rk süresi dolmadan tekrar bizi kovalayıp ateş etti
Kim ateş etti birader size, isim ver üç kişiye açıldı bu şikayet.
« Son Düzenleme: 01.02.2026 16:17 farcios »

#7 - 01.02.2026 16:18
Şarkılar spotifydan ilerliyor dostum, arabadan açılmadı.
Benim aile içi olaylarım seni alakalar etmez

#8 - 01.02.2026 16:39
Yvon Laframboise!

Burada tam olarak ne oluyor? hile olduğunu düşünüyorum

#9 - 01.02.2026 16:40
Yvon Laframboise!

Burada tam olarak ne oluyor? hile olduğunu düşünüyorum
Güzel kitlenmiş kafaya.