İyi geceler.
Arkadaşın attığı SS'lerde bir problem görmedim, hood basmadık, birşey yapmadık. Uyuşturucu ticareti için geldik, bunu doğrulayacak kanıtlar;
https://hizliresim.com/917kp34 (Ticaret yaptığımız ss)
Daha önce ticaret yapmaya gelmişim, mahallene girerkende büyüğünü çağır diyorum, İtalyan olmamıza rağmen bize ısrarla latin diyorsun, demeyede devam ediyorsun, karakterim agresif bir karakter, hoodunu basmaya gelseydim anında çeker vururdum, uyuşturucu almak için geldik, daha önce yaptığımız ticarette buna eklenebilir, kişi üstüme yürüyor ve küfür ediyor, bense kişiye silah çekip susmasını söylüyorum, kişi burada fearRP yapmayın *Gidin mahallemden* , *Çıkın hadi* gibisinden cümleler kuruyor silah çekmeme rağmen, FearRP yapacağına hala mahallesini koruma derdinde...
Kişilere sıkmadık, hood basmadık, öyle bir amacımızda yok, olmadıda.
Kişi *Yarrağım* kelimesini türkçe terim olarak algılıyor sanırım, samp hayatımda hiç türkçe terimden yemedim yiyeceğimide sanmıyorum, ilk olacak senin deyişinle

*çıksana oğlum* dediği için ve silah çekmeme rağmen ben ona küfür edince *Bende senin* diye karşılık verdiği için üst perdeden konuştum ve silah çektim. Üstelik rol içinde uyuşturucu bulamadığı için role uyarladım karakteri herşey rolsel gelişen birşey, saçmaladığımıda sanmıyorum.