Konu: Yuina Ayres hız hilesi kullanımı  (Okunma sayısı 837 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 02.02.2026 01:22
Benimde kaydım var sana öyle gelmiş görebilirsin.

#21 - 02.02.2026 01:24

kaydın varsa tamamını at bakalım görelim nitro controlün var mı yok mu

#22 - 02.02.2026 01:25
Bana hile diyen oyuncu burda beni nos kullanmadan geçiyor, fakat ben orada nos kullanıyorum beni geçiyor nasıl olabiliyor böyle bir şey?

#23 - 02.02.2026 01:26

kaydın varsa tamamını at bakalım görelim nitro controlün var mı yok mu

Sıfırdan Nos açılıyor kayıtta zaten.

#24 - 02.02.2026 01:33
tamam kankam bak kaydin var madem atsana full gorelim ne var ne yok, foyan ortaya cıkacak diye korkma bu kadar. beni de suclayacagına buradan git sikayetini ac ben de savunmami yapayim. tam kaydini at, atmiyorsan da laga luga yapma gece gece sinir etme adami

#25 - 02.02.2026 01:47
Tekrar render alınmış hali. Bu arada yazdığınız itici atışma vari konuşmalar yersiz. OOC kin haline getirmeyin, en son yazı yazanın üstün olduğu bir şeyde değil.

Şikayet kuralları gereği tartışmamalı, burası tartışma yeri değil. Şikayetinizi açtınız ve sonuçlanmasını bekleyin, ek şikayet oluşturulabilecek bir şey varsa oluşturun. Bu kadar basit, 500mb lik oyuna modlar kura kura gta 5 kadar yer kaplar hale getirmişsiniz zaten böyle mekanikleri sorunlu bir oyunda modlu oynarsanız, droplar takılmalar vesaire her şey başınıza gelebilir. Kurduğunuz araç modları ve bunların hit boxları vb. şeylerde değişiyor. Yarışı kazanamadınız diye de böyle üsteliyor olabilirsiniz, birebir sizi yendi. Hileydi madem buyrun video burada, hilelik bir durum olup olmadığına yetkili karar verecektir, sizler değil. Kimse yargılayamaz.

#26 - 02.02.2026 02:00
kankam benim sikayetlerim bu yarıstan degil zaten, sonraki yarıstan. ki bu videoda da bazi yerlerde hizlanmasi asırı asırı asırı anormal ama bunu gormezden geliyorum. sonraki yarıstan kaydiniz varsa sunun, yoksa yok kaydimiz diyin bu kadar basit. bu geceki yarıstan da arkadas klipler gonderip duruyor yok soyle oldu yok boyle oldu videodan kesip 2 tane klip gonderdi yarısın full halini gonder diyorum hilesi ortaya cıkacak diye sesini cikarmiyor. benim sundugum kanitlarin yasandıgı anda bulunan kaydiniz yoksa daha fazla corba etmeyin sikayeti.

#27 - 02.02.2026 02:10
tamam kankam bak kaydin var madem atsana full gorelim ne var ne yok, foyan ortaya cıkacak diye korkma bu kadar. beni de suclayacagına buradan git sikayetini ac ben de savunmami yapayim. tam kaydini at, atmiyorsan da laga luga yapma gece gece sinir etme adami

Arkada ki ses için özür dilerim, o an onu dinliyordum arkadaş çok fazla ısrar ettiği için attıyorum videonun tam halinin. Kullandığı modlar yüzünden benim Nos kullandığımı görmüyor o yüzden beni hile olarak görüyor.

#28 - 11.02.2026 23:44

Arkada ki ses için özür dilerim, o an onu dinliyordum arkadaş çok fazla ısrar ettiği için attıyorum videonun tam halinin. Kullandığı modlar yüzünden benim Nos kullandığımı görmüyor o yüzden beni hile olarak görüyor.
Arka planda dinlediğin video baya güzele benziyor. Yarışırken rahatlatıcı asmr... Müthiş!

#29 - 13.02.2026 17:55
artik sonuclanirsa sevinirim. ilk iletimde gonderdigim kliplere karsı herhangi bir somut delil yok. arkadas nitro kullandigini soyluyor ama beni top speeddeyken geciyor. inceleyecek olan yetkili bunlari goz onune alip incelerse sevinirim, kolay gelsin