Konu: Revaz Chabukiani - Deatmatch - Güvenli Bölge İhlali.  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2026 20:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Revaz Chabukiani @Azad el pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.01.2026 - 18:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
-

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş durmadan ısrarla takip ediyor idlewood igsde silah çekip kameralı alan güvenli alanda sıkıyor maskeli birde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/6j40yr

Ek açıklamalar(varsa): Adamın geçmişi 10tane nutuk çıkarır bu troll bildiğin cezasını alırsa sevinirim.  :manifdog

#1 - 29.01.2026 20:22
müsait zamanda savunma yapacağım

#2 - 29.01.2026 20:44
Merhaba, ilk olarak idlewood tamircide küfürleşiyoruz daha sonrasında seninle Metsuga karakteri konuşmak istiyor ve ona "bunu başkası söylese mermiye dizilirdi falan diyorsun.
İlk küfürleşmeler.
Spoiler: GösterGizle

Daha sonrasında idlegas tarafında beni tehdit ediyorsun.

Devamında Metsuga karakteri (seviye 3) oluşum sahibi adamı güveli bölgede tehditler savurmaya devam ediyorsun.

Bunun ilerisinde seni araçtan indirmeyi deniyor ve tekrar role uymuyorsun, karakterim sinirlenip sana ateş açıyor.

Devamında zaten kovalamaca başlıyor ve idlegas içerisine girip q atıyorsun, seni bekliyorum tekrar girince zaten seni orada vuruyorum.
id çekiyorum ve q atıyorsun

aradan biraz zaman geçiyor ve son girdiğin yerde sana ateş açıyorum

230 sayfa oluşum yönetiyorum, sen küfür edip hesaplaşıcaz tarzı rol yap diye bu karakteri yönetmiyorum. Bu role giriyorsan karşılığını alacağını bilirsin, her şey rollü troll DM gibi şeyler söz konusu değil.

#3 - 29.01.2026 20:51
kanka bu kadar kinlenme oyun altarafı realde pc başındasın oyunda yönetebilirsinde bukadar rollenmene gerek yok adamım  :garip:

#4 - 29.01.2026 20:52
bu oyunun sahibi sizsiniz ozaman herkese sataşabiliyorsunuz herşeyi yapabiliyorsunuz

#5 - 29.01.2026 20:52
her arabayla çarpana rolde küfür edeceksen rol dönmez kimsede oynamak istemez dostum

#6 - 29.01.2026 22:37
 :-X :sampanya: :palmiye:

#7 - 29.01.2026 23:22
Revaz Chabukiani karakteri İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şuan için tüm savaş rolleri - misilleme veya saldırı, birlikler arası tüm çatışma rolleri askıda.

K&A