Konu: Douglas Anderson YKİ + Refuse  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2026 19:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Douglas Anderson @Baba_Basgan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Revaz Chabukiani @Florenz Mikaiel_Ispiryan @tommyelchavo Taisuke Fujikawa @AlperenATC

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/01/2026 18:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araca bindiriliyor, ancak role uyum sağlamıyor. Ayrıca da vurulmasına rağmen yaralı rolü yapmayıp hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. PM'den uyardığımda da yaptığınız rol rol değil, role uymayacağım diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/jujkaf2

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

#1 - 29.01.2026 20:17
Dostum video kayıdının olması gerek kanıtlar yetersiz  :vays: :nays:

#2 - 29.01.2026 20:36
Dostum video kayıdının olması gerek kanıtlar yetersiz  :vays: :nays:

Kanıtlarım gayet yeterli, eğer senin ekstra bir savunman varsa video kaydını atabilirsin. Yönetici şikayet kanıtlarının "yeterli olup olmadığına" bakacak, siz değil. Lütfen savunmanızı yapın.

Yaralı olduğunuza dair kanıt: https://streamable.com/6j40yr

#3 - 29.01.2026 21:02
benim videomu buraya atıyorsun :D

#4 - 29.01.2026 23:59
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 31.01.2026 16:11
Oyuncu cezalandırılacak.