Öncelikle hakkımda açılan hile şikayetini kesin olarak reddediyorum.
Şikayet kanıtı olarak yalnızca karşı tarafın POV videosu sunulmuştur. Ancak SA:MP platformunda tek taraflı POV görüntüsü kesin ve teknik bir hile kanıtı niteliği taşımaz. Özellikle çatışma esnasında:
Ping farkı
FPS farklılıkları
Sync/desync problemleri
Animasyon gecikmeleri
İç mekan/merdiven geçişleri
gibi durumlar karşı oyuncunun ekranında farklı görünmesine sebep olabilir.
Videoda iddia edildiği gibi “silah çekmeden vurma” durumu büyük ihtimalle animasyon senkronizasyon gecikmesidir. SA:MP’ta silah çekme animasyonu karşı tarafta her zaman eş zamanlı görünmez. Bu teknik olarak bilinen bir durumdur.
Ayrıca “hiç ıskalamama” iddiası da tamamen yoruma dayalıdır. Çatışma mesafesi oldukça yakındır ve Desert Eagle yakın mesafede yüksek hasar verebilen bir silahtır. Videoda görülen atışlar oyun mekanikleri içerisindedir; olağanüstü, insan üstü veya kilitli cross davranışı bulunmamaktadır.
Önemli bir nokta da şudur:
Ortada server tarafından alınmış bir hile logu, anti-cheat uyarısı ya da teknik tespit yoktur. Sadece rakibin POV’undan çıkarım yapılmaktadır. Tek taraflı görüntü ile Aim/Nospread gibi ciddi ithamlarda bulunmak sağlıklı değildir.
Kendi POV kaydım bulunmamaktadır, ancak bu durum hile kullandığımı göstermez. Hile iddiası somut ve teknik verilerle desteklenmelidir; varsayım ve görsel yorum yeterli değildir.
Hesabım incelenebilir. Herhangi bir illegal yazılım tespiti yapılmayacaktır.
Takdiri yetkili ekibine bırakıyorum.