Konu: Moises Gutierrez, Silent Aimbot/ NoSpread / Gamespeed  (Okunma sayısı 625 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2026 02:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Moises Gutierrez, @tequiLaGOLD
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Florencia üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.01.26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüleceği üzere, Moises Gutierrez karakteri DESERT-EAGLE model silahı ile hiç ıskalamadan ve silahını sektirmeden beni vurmayı başarabiliyor. Son hitte de apaçık Silent Aim/Nospread olduğu bellidir, evin arkasından beni(merdivenin altındayım) vurabiliyor. Ayrıca hasarlara bakacak olursak gamespeed olduğu aşikar, 1 saniyede 2 mermi atamayacağını hepimiz biliyor ve /hasarlar sistemi bu yüzden iyi ki var diyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/eykwf6
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.01.2026 12:58
pd görünce niye q atıyorsunuz kardesim  ::)

#2 - 19.02.2026 10:40
Kusura bakmayın şikayeti yeni gördüm, arkadaş tekrardan kanıtları paylaşırsa savunmamı yapacağım.

#4 - 20.02.2026 12:16
Öncelikle hakkımda açılan hile şikayetini kesin olarak reddediyorum.

Şikayet kanıtı olarak yalnızca karşı tarafın POV videosu sunulmuştur. Ancak SA:MP platformunda tek taraflı POV görüntüsü kesin ve teknik bir hile kanıtı niteliği taşımaz. Özellikle çatışma esnasında:

Ping farkı

FPS farklılıkları

Sync/desync problemleri

Animasyon gecikmeleri

İç mekan/merdiven geçişleri

gibi durumlar karşı oyuncunun ekranında farklı görünmesine sebep olabilir.

Videoda iddia edildiği gibi “silah çekmeden vurma” durumu büyük ihtimalle animasyon senkronizasyon gecikmesidir. SA:MP’ta silah çekme animasyonu karşı tarafta her zaman eş zamanlı görünmez. Bu teknik olarak bilinen bir durumdur.

Ayrıca “hiç ıskalamama” iddiası da tamamen yoruma dayalıdır. Çatışma mesafesi oldukça yakındır ve Desert Eagle yakın mesafede yüksek hasar verebilen bir silahtır. Videoda görülen atışlar oyun mekanikleri içerisindedir; olağanüstü, insan üstü veya kilitli cross davranışı bulunmamaktadır.

Önemli bir nokta da şudur:
Ortada server tarafından alınmış bir hile logu, anti-cheat uyarısı ya da teknik tespit yoktur. Sadece rakibin POV’undan çıkarım yapılmaktadır. Tek taraflı görüntü ile Aim/Nospread gibi ciddi ithamlarda bulunmak sağlıklı değildir.

Kendi POV kaydım bulunmamaktadır, ancak bu durum hile kullandığımı göstermez. Hile iddiası somut ve teknik verilerle desteklenmelidir; varsayım ve görsel yorum yeterli değildir.

Hesabım incelenebilir. Herhangi bir illegal yazılım tespiti yapılmayacaktır.

Takdiri yetkili ekibine bırakıyorum.

#5 - 20.02.2026 12:17
chatgpt işini iyi yapıyor

#6 - 20.02.2026 12:31
Öncelikle hakkımda açılan hile şikayetini kesin olarak reddediyorum.

Şikayet kanıtı olarak yalnızca karşı tarafın POV videosu sunulmuştur. Ancak SA:MP platformunda tek taraflı POV görüntüsü kesin ve teknik bir hile kanıtı niteliği taşımaz. Özellikle çatışma esnasında:

Ping farkı

FPS farklılıkları

Sync/desync problemleri

Animasyon gecikmeleri

İç mekan/merdiven geçişleri

gibi durumlar karşı oyuncunun ekranında farklı görünmesine sebep olabilir.

Videoda iddia edildiği gibi “silah çekmeden vurma” durumu büyük ihtimalle animasyon senkronizasyon gecikmesidir. SA:MP’ta silah çekme animasyonu karşı tarafta her zaman eş zamanlı görünmez. Bu teknik olarak bilinen bir durumdur.

Ayrıca “hiç ıskalamama” iddiası da tamamen yoruma dayalıdır. Çatışma mesafesi oldukça yakındır ve Desert Eagle yakın mesafede yüksek hasar verebilen bir silahtır. Videoda görülen atışlar oyun mekanikleri içerisindedir; olağanüstü, insan üstü veya kilitli cross davranışı bulunmamaktadır.

Önemli bir nokta da şudur:
Ortada server tarafından alınmış bir hile logu, anti-cheat uyarısı ya da teknik tespit yoktur. Sadece rakibin POV’undan çıkarım yapılmaktadır. Tek taraflı görüntü ile Aim/Nospread gibi ciddi ithamlarda bulunmak sağlıklı değildir.

Kendi POV kaydım bulunmamaktadır, ancak bu durum hile kullandığımı göstermez. Hile iddiası somut ve teknik verilerle desteklenmelidir; varsayım ve görsel yorum yeterli değildir.

Hesabım incelenebilir. Herhangi bir illegal yazılım tespiti yapılmayacaktır.

Takdiri yetkili ekibine bırakıyorum.
Chatgpt savunma hazırla  :D

Sana sallamasyon bir savunma yapmış çünkü kimse sana silah çekmeden sıktın demedi.

Anti cheat falan fistan tamamen boş bir savunma olmuş. Arkadaşın hile olduğu belli ki savunmasını yapay zekaya yaptırtmış.

Ayrıca tek taraflı POV demişsin, ne olacak ekranından goruntu mu alalim? Varsa videon buyur sun.

Hesap incelemesinden senin yazılımların çıkmıyor maalesef. Sonuçlanıp banlanabilir.

#7 - 21.02.2026 03:47
@Cross Kanıtları yenileyin.

#9 - 21.02.2026 15:38
@Hammerlein Sonuçlanırsa seviniriz kanıtlar garip bi şekilde siliniyor.