Konu: Florencia Xavier_Aguinaldo DM  (Okunma sayısı 305 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2026 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @burocan Xavier Aguinaldo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gardens Criminal Brims üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar hoodlarında ve rollerde sanırım sürekli silah çekiyorlar, brawl rollerinde dahi silah çekiyorlar. Bunu sadece bize karşı değil başka birliklere karşıda yapmışlar. Arkadaşların artık uyarı almalarını değil ağır bir şekilde ceza almalarını istiyoruz. Ayrıca V4`e kadar yasaklı olan silahlı rolleri ihlal ediyorlar. İllegal kural ihlali olarak işlem uygulanmasını talep ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın.

#1 - 29.01.2026 01:23
Şikayetlik bir durum yok v4 kuralına uyuyorsanız silahla hoodymsdw bize sıkmazdınız karşılıklı Dm dönüylr şikayete sığınmaya gerek yok
« Son Düzenleme: 29.01.2026 01:42 burocan »

#2 - 29.01.2026 03:29
Şikayetlik bir durum yok v4 kuralına uyuyorsanız silahla hoodymsdw bize sıkmazdınız karşılıklı Dm dönüylr şikayete sığınmaya gerek yok
Kardeşim ne söylemek istediğini anlayamadım ama böyle bir savunma yok, brawl rolünde silahla gelip dm atamazsın. Dm atmak istiyorsan gir freeroam takıl

#3 - 29.01.2026 03:49
Anlaşmalı brawl rolü yok ki yapılan DM olsun? Hoodumuza gelip brawla giriyorsunuz ve ateş alınca DM diye şikayet açıyorsunuz. Bir ilginçsiniz, ne bu şikayetler?

#4 - 29.01.2026 06:21
Kardeşim ne söylemek istediğini anlayamadım ama böyle bir savunma yok, brawl rolünde silahla gelip dm atamazsın. Dm atmak istiyorsan gir freeroam takıl
İster freeroam a girerim ister girmem beni alakadar eder orası ortada bir brawl rolü yok ortada mesela yokken birliğin insiderlerini düşürüyorsun kaerşılığını aldın şikayete sığınma başka ileti yok sana

#5 - 29.01.2026 10:19
İdlewood bizim kafasından çıkın arkadaşlar ortada brawl rolü var. Yaptığınız rollerle kendi kalitenizi ortaya çıkarttınız devam edebilirsiniz forum üzerinden R20niz birşeyler yazmadığı sürece size ileti verilmeyecek. Silahla kimsenin hoodunda sıkılmadı ekstra olarak bulunduğunuz bölgedeki Loca bize ait ve siz orada rol yapmaya devam ediyorsunuz, mülk üzerimizde olduğu için orda rol yapmaları gayet normal ve ayrıca çeteni sikerim v.s diyip idlewoodun ara sokağından tutupta idlegasa geliyorsan ya hood onayın olduğunu sanıyorsundur yada IFM tarafından idlewoodun tamamının size verildiğini birlik R20nizin sizi bilinçlendirmesi lazım bu konu ile ilgili. Sabah akşam DM arayan bir ekip olduğunuzu biz dahil Vice platformunda oynayan bir çok oyuncuda biliyor. Saçma sapan şeyler yazmak yerine mantıklı bir savunma yazabilirdiniz. Ekstra olarak şikayete sığınmayı küçüklük olarak gören bu aklı dikkate almıyoruz sadece boş mesajlar kışkırtıcı içerikler olarak görüyoruz. Gereken ceza uygulansın, kavga etmek tamamen illegal değildir ama ateşle karşılık vermek tamamen illegal bir roldür. İyi roller, iyi forumlar. Daha fazla ileti gelmeyecek, bir sorununuz var ise oluşum şikayeti açabilirsiniz.

#6 - 29.01.2026 11:23
KAVGA ETMEK İLLEGAL ROL DEGİL AMA SIKMAK İLLEGALDİR
AHAHAHAHAHA

bicaklarla sopalarla bize saldirin ama legal olsun, vallahi çok güldüm kannka

birligimin insider(13 askeri)ni dusurursen sonucuna katlanirsin, idlewoodda sana rol yapmak yasak kardeşim boşuna deneme

#7 - 29.01.2026 11:49
KAVGA ETMEK İLLEGAL ROL DEGİL AMA SIKMAK İLLEGALDİR
AHAHAHAHAHA

bicaklarla sopalarla bize saldirin ama legal olsun, vallahi çok güldüm kannka

birligimin insider(13 askeri)ni dusurursen sonucuna katlanirsin, idlewoodda sana rol yapmak yasak kardeşim boşuna deneme
Birliğin kalitesini ve üyelerini ortaya döken bi cümle olmuş OOC üsluptan ve ortak nezaketten zaten kendine yeterince tepki toplayıp, göze batıyorsun. Sendeki kini çözemedim ben, ilgi istiyorsan Alhambra her hafta açılıyor orada kendini sergileyebilirsin rollerinle.

#8 - 29.01.2026 12:04
OOC uslup veya ortak nezaketlik durum yok hahaha demekle nezaketin ne alakasi var kankaciiim? Gerci sen kahkaha atar emotesine gereksiz agresif rolden sikayet açan adamsin, dogru ya.  O:-)

#9 - 29.01.2026 21:12
Xavier Aguinaldo, İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şuan için tüm savaş rolleri - misilleme veya saldırı, birlikler arası tüm çatışma rolleri askıda.

K&A