Konu: (VCPD) Abraham Price - Copbait  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.01.2026 13:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abraham Price - @topel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'teki memur arkadaşlar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Cop Bait:
 oyuncunun herhangi bir mantıklı roleplay sebebi olmaksızın, polis birimlerinin dikkatini çekmek, müdahalesini tetiklemek veya kovalamaca/çatışma gibi aksiyon yaratmak amacıyla bilerek ve isteyerek provoke edici davranışlarda bulunmasıdır.
Bu kapsamda; sözlü tahrik, hakaret, alay etme, gereksiz agresif tavırlar sergileme ve polisi kışkırtmaya yönelik hareketler Cop Bait olarak değerlendirilir ve sunucu kurallarına aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: HOTEL telsizi üzerine 3 ekip Crenshaw'a gidip rol yapıyoruz, o esnada Abraham Price isimli arkadaş motorla yanımızda durup copbait/toxic rp sergiliyor. SS'lerde mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz hareketlere gerek yok

#1 - 28.01.2026 21:49
"Hükümetinizin amına koyayım ben" yazdığım doğru, karakterimin sinirli ve kontrolsüz ruh halini yansıtmaya çalıştım ve o an polis varlığından haberdar olarak yazılmış veya özellikle dikkat çekmeyi amaçlamadım. Copbait kapsamında değerlendirilmesini gerektirecek bilinçli bir kışkırtma niyetim bulunmamaktadır, ancak kullanılan üslubun aşırı olduğu konusunda hatamın farkındayım. OOC olarak kimseyi hedef alma veya provoke etme amacı taşımamaktadır, iyi forumlar.

#2 - 29.01.2026 20:40
Merhabalar, bu seferlik uyarı geçilecek fakat bu rollere girişmenizin tekrarında işlem uygulanacak.

K&A