Konu: Dimitri Olezka - Noob DM  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2026 16:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dimitri Olezka - @punchliner314

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2026 - 16:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın karakteri ile karakterimin bir gram rolü olmamıştır. Aktif hood bölgemizde AFK attığım sıra oyuna döndüğüm de chatte; "Dimitri Olezka tarafından yaralıya düşürüldün." mesajını görmem üzere bu şikayeti açıyorum. Şahısın neden düşürdüğü hakkında gram bir bilgim yok. Gereği yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.01.2026 20:33
Bu dimitri olezka banada aynısını yaptı cezayı hakediyor.

#2 - 27.01.2026 21:54
Ben bu adamı görmedim bile mesaj attı sırada  çekiciyle tamir yapıyodum sjcjscjs ancak ispat edemem o yüzden kapanabilir       şikayet açan arkadaş hakında bişe diyemem haklı adam haklı yere açtı ama dedim gibi ben görmedim bile   aynısı çoğu kez banada oluyo arkadaşlarım tarafından düşürüldün diyo ama yanımda bile olmuyo adamlar lütfen ilgilenin

#3 - 27.01.2026 22:20
https://hizliresim.com/gocwn2j bu ve bu linkde gözükdü gibi https://hizliresim.com/mkig5gg     garajımdan sadece cekici ile motor parcası almak için çıktım ondan önce araç tamir ettim tekrardan arkadaşa bişe diyemem sürkli ama sürkli benimde başıma gelen bir olay alt tab dan çıkınca ya aracım kayboluyo yada biri tarafından düşürlmüş gibi oluyorum

#4 - 27.01.2026 22:51
Bu paylaştığın görüntü doğruca senin yapmadığını ispatlamaz. Ben yaralıya düşürüldüğümü görmedim. Sen beni düşündükten sonra garajına gitmişsin büyük ihtimalle. Ben oyuna döndüğümde 90 saniye sayım bile bitmişti. Ben chatloga düştüğünden dolayı şikayet açtım. O süre zarfında garajına gitmek için yeteri kadar vakitin mevcut. Her neyse sonuçlanabilir.

#5 - 27.01.2026 22:59
Motor parçası almaya gitmiştim zaten senle yazışamızın arasında da var motor parçası aldım yer her neyse  sonuçlansın cidden scsjck

#6 - 27.01.2026 23:12
Tamam da, benim yaralıya düşmem ve senin attığın SS arasında baya bir zaman farkı var. En kötü 90 saniyelik bir fark olduğunu biliyoruz. Belki de çok daha öncesinden, fakat 90 saniyeden daha fazla olduğu garanti. Sen bayıltıp üstüne motor parçası almaya gitmiş olabilirsin, ben Ganton'da düştüm. Fabrika ile aralarında kısa mesafe var. Benim oyuna dönemden sonra 90 saniye bitmişti.

#7 - 27.01.2026 23:16
Anladım... sonuçlanabilir

#8 - 29.01.2026 20:18
Şikayet incelendi.

Oyuncu uyarıldı, tekrarında işlem uygulanacak.

K&A