Konu: ZeeShan Fuller - Car Ramming  (Okunma sayısı 274 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2026 00:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: ZeeShan Fuller - @Kadir3124

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.01.2026 - 23:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton bloklarında Lowrider etkinliği yaparken yoldan ZeeShan Fuller adlı arkadaş son hız geliyor, beni ezerek son viraja kadar götürüyor. Canımı 86'dan 20 bırakıyor. Ardından hiçbir şey olmamış gibi rol yapmadan yoluna devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.01.2026 02:25
Bu arkadaşın yaptığı ilk ihlal değil, biz hoodda rollerken aynı şeyleri yapıyor. Ceza almasını talep ediyorum,  bu tarzda troll oyuncular platformda barınmamalı

#2 - 28.01.2026 03:51
Yirmi dört saat geçmesine rağmen savunma yok, sonuçlandırılabilir.

#3 - 28.01.2026 19:08
Selamlar öncelikle, kiralık aracımla gezerken sizin sokaktan geçiyorum. Nedeni ise bızım sokak ile sizin sokağa o yoldan gidişimi sağlıyorum. Kaldırımda, yollarda gidilemeyecek kadar araç var, kaldırımdan gitmiyorum ve aracınız yolu kapattığı için yalnışlıkla çarpmış bulundum. Birçok kez yapıyor demişsin fakat ben sana bir kere çarptım onun harici birçok kez yaptığımı kanıtlayacak belgelere sahipsen eğer paylaşmanı rica ediyorum.

#4 - 28.01.2026 22:52
Çarpman sorun değil, çarptığının farkında olup rol yapmadan devam etmen. Bize karşı İC'de musubetiniz mevcut, bundan dolayı yaptığını düşünüyorum. Savunmanı yapmışsın, sonuçlanabilir.

#5 - 29.01.2026 11:30
Merak etme, bugüne kadar oynadığım süreçte bir kişiye bile ne ooc ne ıc olarak kin tuttum. Çarptıktan sonra gelecektim yanına aracına bindin yaralı rp yapmadan bende devam ettim.

#6 - 29.01.2026 17:51
Merak etme, bugüne kadar oynadığım süreçte bir kişiye bile ne ooc ne ıc olarak kin tuttum. Çarptıktan sonra gelecektim yanına aracına bindin yaralı rp yapmadan bende devam ettim.
ARACIMA MI BİNDİM? HADWHJAWDWAHHJWAD KANKA YÜRÜYORDUM BEN ALLAH İÇİN NE ARABASI?   :-\

#7 - 29.01.2026 18:12
Dostum aracına binmek için gidiyordun aracın siyah bir araç değil miydi? Aracına bindiğini gözlerimle gördüm fakat sürdün diye birşey demiyorum sadece bindiğini gördüğümü dile getirdim ayrıca bu tarz küçük olaylarda şikayet açmanız bence sizin kinli olduğunuzu kanıtlıyor  :)

#8 - 29.01.2026 19:35
Küçük olay mı? Orada Lowrider etkinliği yapıyorduk oraya yürüdüm. Arabam bile yoktu. Yalan söylemene gerek yok. Başka ileti atarak şikayeti karıştırma. Sonuçlanabilir.

#9 - 29.01.2026 21:33
Merhabalar, bu seferlik uyarı geçilecek fakat bu rollere girişmenizin tekrarında işlem uygulanacak.

K&A