Konu: Tyrone Savage, Vera Mirova | Yetersiz rol bilgisi (Üslup, sürekli-rp, RK vs.)  (Okunma sayısı 496 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2026 06:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone Savage - @ThEwAwE | Vera Mirova - @destia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/01/2026, 04:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Üslup, Retarted-RP, NON-RP, Revenge Kill, Spawn Kill, Sürekli RP, Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Vera karakteriyle bir atışmamız oluyor, kendisini takip ettiriyor ve gittiğimiz yerde ne hikmektse Tyrone karakteri orada oluyor.(?) Bölgede ikili tarafından tarafıma agresif yapılıyor, bende olayı zaman kaybı olarak gördüğümden uzatmıyor, motoruma yöneliyorum. Bu esnada Tyrone ve Vera karakterleri bana saldırıyor, sadece Tyrone karakteri emote veriyor. Canımı bir hayli azalttıklarından ve sayıca üstün olduklarından dolayı, anlaşmalı brawlda olmadığından silahımı çıkartıp ateş ediyorum ve öncelikle Tyrone olmak üzere ikisini de düşürüyorum. Vera karakteri düşünce çok üzülmüş ve sinirlenmiş olacak ki /B'den hiç hoş olmayan laflar ediyor, daha sonra Tyrone ve Vera karakterleri role uyum sağlamıyor, rolü reddediyor. Chatlog'da PM'lere dikkat ederseniz görebilirsiniz. İkili silahla yaralanıp düşürülmüş olmalarına rağmen sistemsel olarak yaralı süresinden çıktıkları anda bana sıkıyorlar, tekrar dirildiğimde tekrar sıkıyorlar ve chatta saçma laflar yapıyorlar. Hiçbir zevk bırakmıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İlk aksiyon, bana agresif yapıp saldıran karşı taraf. Saldırıyorlar, sayıca üstün olduklarından ve canım az olduğundan sıkarak düşürüyorum, bu SS'te Vera karakteri yaralı konumda:

Vera karakteri düştükten sonra /b kanalı üzerinden hiç hoş olmayan laflarda bulunuyor, emote atmadığımdan ötürü.. Ancak zaten o esnada emote atamazdım, atana kadar düşürülürdüm. Karşı taraf ilk saldıran olduğu için emote vermeme gerek yok. Kaldı ki saldıran taraf kendileri olmasına rağmen, düşünce emoteden bahsetmesine rağmen Vera karakterinin kendi bir emote vermeden saldırdı.. SS'te sağ tarafta kutucuk içine alıp okla gösterdiğim karakter ise Tyrone karakteri, yaralı:

Bu SS'te gördüğünüz gibi Tyrone karakteri yaralı, yerde yatıyor. Kendi videosundan alındı:

Tyrone karakteri yaralı olduğu için PM'den /fall çekmesini rica ediyorum güzel bir dille, role uyması gerektiğini söylüyorum ancak 'YRB'sin' gibi laflar söyleyerek rolü reddediyor, uyum sağlamayacağını belirtiyor.

Devamında Tyrone karakteri onu vurmuş olmama rağmen bir anda bana sıkıyor, düşürüyor. RK-SK yapıyor.

Ben yaralı iken 'orospumsun' gibi terimler kullanıyor. Sistemsel olarak tekrar kalktığımda tekrar sıkıyor, düşürüyor ve saçma şeyler söylüyor:

Yine devamında saçma rollere girişiyor, küfür ediyor, chatlogdan görebilirsiniz. Ben yerdeyken vuruyor falan.. Vera karakteri de onu henüz az önce vurmuş olmama rağmen hiçbir şey olmamış gibi gelip laflıyor:

Vera karakteri ben yerdeyken küfürler ediyor, saçma rollere girişiyor. Yaralı rolünü ve sürekli RP'yi reddediyor. Sonra Vera karakteri de yaralanmış olmasına rağmen bana sıkarak yaralı konumuna düşürüyor. RK-SK yapıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Karakterim şuan sivil ancak bu rol esnasında Florencia birliğine (çetesine) dahil rütbeli bir üyeydim, kontrol edilebilir. Bezdim, hiç keyif almadım. En üst sınırdan ceza almalarını talep ediyorum. IC yollarla haberleşmediklerine, OOC yollarla iletişim kurduklarına inanıyorum ancak kanıtım bulunmadığından dolayı eklemedim. Yapılması gereken zaten yapılır, ekstra lafa gerek yok.
« Son Düzenleme: 26.01.2026 23:51 Lhansent »

#1 - 25.01.2026 06:52
Kendisi rklı iken arkadaşımı düşürüyor, daha sonrasında bana vursana yazıp aklınca ss alıp kendini haklı çıkartmaya çalışıyor, fakat bütün olayın video kaydı arkadaşımda var.Kendisi yumruklu kavgada bir anda maske takıp ateş ediyor, küfürlü kavgada galiba irlde de ateş ediyor arkadaş herkese, yaptığı rolün gerçeklikle herhangi bir bağlantısı yok, ayrıca discorddan da küfürlü konuşup benim adresimi isteyip taciz ediyor.Ayrıca laflıyor demiş o esnada chat logunda hiçbir lafım cümlem bulunmuyor.Ayrıca rklıyken kalkıp arkadaşımı düşürüyorsun kural ihlalini yapan sensin, üstüne bana şikayet açıyorsun utanmadan.Ortak nezaket kurallarını bile bilmiyorsun yediğin cezalardan belli gereği umarım yapılır.

-https://hizliresim.com/n7ah7ok
-https://hizliresim.com/ammlela

#2 - 25.01.2026 12:45
Peki yere düşüp kalktıkan sonra  neden sıkıyorsun acaba?

#3 - 25.01.2026 12:50
Kanıtlarının yarısı boş kardeşim küfür etmem gayet normal, ic olarak sonuçta burada bir kusur göremedim yaptığın savunma açtığın şikayetten zaten daha beter, yerde yaralı iken tekrar kalkıp sıkanda sensin yaralı olduğunun kanıtıda var. Dediğim gibi yirmili otuz yaşlarında bir insanın bu hareketleri yapması gerçekten beni hönkürttü.

#4 - 25.01.2026 14:27
Kendisi rklı iken arkadaşımı düşürüyor, daha sonrasında bana vursana yazıp aklınca ss alıp kendini haklı çıkartmaya çalışıyor, fakat bütün olayın video kaydı arkadaşımda var.Kendisi yumruklu kavgada bir anda maske takıp ateş ediyor, küfürlü kavgada galiba irlde de ateş ediyor arkadaş herkese, yaptığı rolün gerçeklikle herhangi bir bağlantısı yok, ayrıca discorddan da küfürlü konuşup benim adresimi isteyip taciz ediyor.Ayrıca laflıyor demiş o esnada chat logunda hiçbir lafım cümlem bulunmuyor.Ayrıca rklıyken kalkıp arkadaşımı düşürüyorsun kural ihlalini yapan sensin, üstüne bana şikayet açıyorsun utanmadan.Ortak nezaket kurallarını bile bilmiyorsun yediğin cezalardan belli gereği umarım yapılır.

-https://hizliresim.com/n7ah7ok
-https://hizliresim.com/ammlela

Peki yere düşüp kalktıkan sonra  neden sıkıyorsun acaba?

Kanıtlarının yarısı boş kardeşim küfür etmem gayet normal, ic olarak sonuçta burada bir kusur göremedim yaptığın savunma açtığın şikayetten zaten daha beter, yerde yaralı iken tekrar kalkıp sıkanda sensin yaralı olduğunun kanıtıda var. Dediğim gibi yirmili otuz yaşlarında bir insanın bu hareketleri yapması gerçekten beni hönkürttü.

Arkadaşlar siz bunları yazarken utanmadınız mı cidden? İddalarına göre RK'lı iken düşürmüşüm onları, kanıtları da varmış. O halde o kanıtları buraya atsınlar, eğer RK'lı iken onları düşürmüşsem şikayetimi geri çekeceğim. Acınacak haldesiniz, yetkiliyi kandırmaya çalışmayın. Ayrıca 'sıksana' diye sana değil, vurulmasına rağmen RK yaparak beni vuran Tyrone karakterine söyledim, sen orada bile değildin az ötede yaralıydın, sistemsel olarak kalkmayı ve gelip bana sıkmayı bekliyordun.

Yere düşüp kalktıktan sonra sıktığımı belirtmişler, yazık. Ben yere düşmeden önce onları vurmuştum, onlar yaralıydı ve kalktıklarında sıkıp yaralıya düşürdüler. Kanıtları şikayette mevcut, RK'lı iken onları vurduğumu söylüyorlar. Arkadaşın videosu varmış zaten, atsa güzel olur. Neden bilmem ama bir korku, endişesi sebebiyle atmıyor..

Ayrıca discord SS'leri kanıt niteliği taşımıyor ancak sana yazma sebebim, senden adres isteyip taciz etmek değil. Beni sese çağırmanız, henüz çocuk yaştayken Allah'a, dine küfür etmeniz. Neyse, böyle tipleri çok görüyoruz zaten. Söyleyecek çok bir şey yok, kanıtlar net. RK'lı iken vuran sizlersiniz, sıksana'yı da sana değil düştükten sonra Tyrone'a söylüyorum, RK yaparak beni vuruyor, SK yapıyor. Ardından Vera vuruyor, RK, SK yapıyor. RK yaptığımı idda ediyorlar, yazık. Kanıtların yarısı falanda boş değil, gayet net. Yirmili otuz yaşlarında bu hareketleri yapmam seni hönkürtüyorsa (şu ergen jargonlarından vazgeçin) biraz kendine saygın olsunda gerçek hayatta yüzüne bakmaya cesaret edemeyeceğin insanların dinine küfür etmeye çalışma. Şikayette zaten belirttim ancak yine belirteyim; Brawl'da benden sayıca üstün olduklarından, canımda az olduğundan ötürü silahımı çekerek düşürdüm. Bu gayet normal, varlıklı bir çetenin dövmeli (rütbeli) üyesiyim. Bu çok normal, olayları çarpıtmayın.
« Son Düzenleme: 26.01.2026 23:59 Lhansent »

#5 - 25.01.2026 15:26
Yerdeki RK'lı adma Sıksana mı diyorsun ben seni düşürdükten sonra gelip bana sıktın daha sonra mirova'ya sıksana dedin sıkıntılı mısın gardas sen

#6 - 25.01.2026 15:28
al buyur benı tekrar dusurdugun yer sonrasında vera mirova'ya sıksana diyorsun zaten. :D Rica ediyorum su adamın OOC siciline bakın lutfen kendini haklı cıkarmak icin saçma saçma ssler koymuşssun zaten lutfen admin ekip kadrosu su adamın OOC Siciline baksın rica ediyorum akıllanmaz bir insan olduğu 3 kere Hileden ban yemesine sebebiyet olmuş zaten.
« Son Düzenleme: 25.01.2026 15:37 ThEwAwE »

#7 - 25.01.2026 16:16
Yerdeki RK'lı adma Sıksana mı diyorsun ben seni düşürdükten sonra gelip bana sıktın daha sonra mirova'ya sıksana dedin sıkıntılı mısın gardas sen
Yerdeki RK’li adama sıksana diyorsun(?) RK’lı olmana rağmen kalktığın gibi role uymayıp bana sıkıyorsun, ne anlatıyorsun bilmiyorum. Ayrıca yaşın küçük, az saygın olsun. Sıkıntılı mısın gibi tabirlere gerek yok. Bir de haklıymış gibi ben seni düşürdükten sonra diyorsun, yaralı olmana rağmen neden sıkıyorsun?

Alıntı yapılan: ThEwAwE link=topic=182443.msg1446367#msg1446367 date=1769344095
al buyur benı tekrar dusurdugun yer sonrasında vera mirova'ya sıksana diyorsun zaten. :D Rica ediyorum su adamın OOC siciline bakın lutfen kendini haklı cıkarmak icin saçma saçma ssler koymuşssun zaten lutfen admin ekip kadrosu su adamın OOC Siciline baksın rica ediyorum akıllanmaz bir insan olduğu 3 kere Hileden ban yemesine sebebiyet olmuş zaten.

Vera Mirova’ya sıksana demiyorum, beni yere düşürdükten sonra sıkmaya devam ettiğin için sana söylüyorum, olayı çarpıtma. Kendimi haklı çıkartmam için bir sebep yok zaten ne olduğu gayet net. Saat farklarına bakarsanız görebilirsiniz, ben kalktığım gibi yine sıkıp spawn kill yaparak sürekli beni düşürdüğün için senden kurtulmak adına sıktım çünkü yaralı olan ben değil, sizsiniz. Saat farklarına bakarsanız görebilirsiniz. İlk siz yaralı konumuna düştünüz, ben değil. Seni vurduktan sonra giderim uzatmam diye düşündüm ama bu seferde Vera karakteri sıktı. Senden kurtulup gitmek gibi bir amacım olmasa Vera karakterine de sıkardım tekrar. OOC sicilimle bağlantısız ve alakasız şeyler söyleyerek lafı çevirme, 3 kere hileden ban yemedim sadece bir kere yedim. Bunun seni irdeleyen bir tarafı olduğunu, konuyla alakası olduğunu düşünmüyorum ne de olsa bu bir hile şikayeti vs. değil. Üslup konusunda sana ne desem az, küçük yaşta dine kitaba Allah’a hakaret eden tiplerdensiniz. Ben hâlâ videonun Neden tamamını atmadığını anlamış değilim.. yazık.

« Son Düzenleme: 26.01.2026 23:55 Lhansent »

#8 - 25.01.2026 17:20
Yere düştüğünü söylüyorsun sen yaralanmıyor musun kardeşim tanrı falan mısın sen, anlamadım ben yok ben banlanmam ama sen banlanıcaksın yok bana birşey olmayacak sen kimsin kanka tam olarak? ben anlamadım seni. yaralandın kardeşim yere düştün ve rklı durumdayken bana sıktın sonuçta, manipüle etme milleti.

#9 - 25.01.2026 17:24
Ya dostum halen daha diyorsun ki üslubuna dikkat et, ooc şekilde bana gelip discord üzerinden orospu çoçuğu bune yazıyorsun, adminler okuyor diye kibar triplerine giriyorsun burda.Halen daha idrak edememişssin ki yumruklu kavga rolünde iki kişi seni sıkıştırıp dövmeye başlamış bunny yaparak zıplayarak kaçıyorsun, rol sürekliliğini ihmal ediyorsun ve gelip role uyum sağlamıyorsun diyorsun.Asıl uyum sağlamayan sensin zaten yaptığın rolün gerçekçiliği yok.Birinden sağlam bi yumruk yedikten sonra zıplayarak nasıl kaçacaksın yani biraz aklını kullan, hadi yaptın diyelim rol içinde bir anda maske takıp silah sıkmak nedir? Rol yapmasını öğren biraz, her olayda küfürlü kavgada insanlar birbirine sıkıyor mu rol içinde? Umarım sana gereken yaptırım uygulanır orda başka burda başka şekile bürünüyorsun.İki yüzlü olma biraz gerçekçi ol anneme küfür ediyorsun bir anda discorddan yazıp sana karşı herhangi bir küfür etmemişken dahi, biraz aklını çalıştır.Üstüne üstlük yok ben ban yemeyeceğim siz yiyeceksiniz sen kendini allah falan mı sanıyorsun da böyle triplere girip discorddan yazı yazıyorsun ya kimsin sen? Bırak şu mütevazi olma tavırlarını ekran görüntülerini koydum oraya nasıl hitap ettiğine dair.Burada gelip üslubunu düzelt diye konuşma omurgalı ol.Gereği de umarım yapılır sana.