| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone Savage - @ThEwAwE | Vera Mirova - @destia Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/01/2026, 04:20 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Üslup, Retarted-RP, NON-RP, Revenge Kill, Spawn Kill, Sürekli RP, Refuse RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vera karakteriyle bir atışmamız oluyor, kendisini takip ettiriyor ve gittiğimiz yerde ne hikmektse Tyrone karakteri orada oluyor.(?) Bölgede ikili tarafından tarafıma agresif yapılıyor, bende olayı zaman kaybı olarak gördüğümden uzatmıyor, motoruma yöneliyorum. Bu esnada Tyrone ve Vera karakterleri bana saldırıyor, sadece Tyrone karakteri emote veriyor. Canımı bir hayli azalttıklarından ve sayıca üstün olduklarından dolayı, anlaşmalı brawlda olmadığından silahımı çıkartıp ateş ediyorum ve öncelikle Tyrone olmak üzere ikisini de düşürüyorum. Vera karakteri düşünce çok üzülmüş ve sinirlenmiş olacak ki /B'den hiç hoş olmayan laflar ediyor, daha sonra Tyrone ve Vera karakterleri role uyum sağlamıyor, rolü reddediyor. Chatlog'da PM'lere dikkat ederseniz görebilirsiniz. İkili silahla yaralanıp düşürülmüş olmalarına rağmen sistemsel olarak yaralı süresinden çıktıkları anda bana sıkıyorlar, tekrar dirildiğimde tekrar sıkıyorlar ve chatta saçma laflar yapıyorlar. Hiçbir zevk bırakmıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: İlk aksiyon, bana agresif yapıp saldıran karşı taraf. Saldırıyorlar, sayıca üstün olduklarından ve canım az olduğundan sıkarak düşürüyorum, bu SS'te Vera karakteri yaralı konumda:
Vera karakteri düştükten sonra
/b kanalı üzerinden hiç hoş olmayan laflarda bulunuyor, emote atmadığımdan ötürü.. Ancak zaten o esnada emote atamazdım, atana kadar düşürülürdüm. Karşı taraf ilk saldıran olduğu için emote vermeme gerek yok. Kaldı ki saldıran taraf kendileri olmasına rağmen, düşünce emoteden bahsetmesine rağmen Vera karakterinin kendi bir emote vermeden saldırdı.. SS'te sağ tarafta kutucuk içine alıp okla gösterdiğim karakter ise Tyrone karakteri, yaralı:
Bu SS'te gördüğünüz gibi Tyrone karakteri yaralı, yerde yatıyor. Kendi videosundan alındı:
Tyrone karakteri yaralı olduğu için PM'den /fall çekmesini rica ediyorum güzel bir dille, role uyması gerektiğini söylüyorum ancak 'YRB'sin' gibi laflar söyleyerek rolü reddediyor, uyum sağlamayacağını belirtiyor.
Devamında Tyrone karakteri onu vurmuş olmama rağmen bir anda bana sıkıyor, düşürüyor. RK-SK yapıyor.
Ben yaralı iken 'orospumsun' gibi terimler kullanıyor. Sistemsel olarak tekrar kalktığımda tekrar sıkıyor, düşürüyor ve saçma şeyler söylüyor:
Yine devamında saçma rollere girişiyor, küfür ediyor, chatlogdan görebilirsiniz. Ben yerdeyken vuruyor falan.. Vera karakteri de onu henüz az önce vurmuş olmama rağmen hiçbir şey olmamış gibi gelip laflıyor:
Vera karakteri ben yerdeyken küfürler ediyor, saçma rollere girişiyor. Yaralı rolünü ve sürekli RP'yi reddediyor. Sonra Vera karakteri de yaralanmış olmasına rağmen bana sıkarak yaralı konumuna düşürüyor. RK-SK yapıyor.
Ek açıklamalar(varsa): Karakterim şuan sivil ancak bu rol esnasında Florencia birliğine (çetesine) dahil rütbeli bir üyeydim, kontrol edilebilir. Bezdim, hiç keyif almadım. En üst sınırdan ceza almalarını talep ediyorum. IC yollarla haberleşmediklerine, OOC yollarla iletişim kurduklarına inanıyorum ancak kanıtım bulunmadığından dolayı eklemedim. Yapılması gereken zaten yapılır, ekstra lafa gerek yok.