Konu: Yetersiz Oyuncu Profili, Mixing, Ortak Nezaket Kuralları - Juan Shaabaz  (Okunma sayısı 372 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.01.2026 18:38
wandex'in metni: "Kulaktan dolma bilgilerin hükmü burada geçmiyor eğer ciddi bir kanıtın varsa şikayet oluştur, burada isim üzerinden prim kasmaya çalışma dostum. ROLSS kanalında en az 10 tane ss'in red yemiş durumda, insan eleştiri yapmadan kendine bir bakar. Sende oda yok. 🙂"

Kardo benim el yıkama rolüne laf atıyon da senin rollerde ortada ya fazla dalma boyunu aşan işlere, altında kalırsın.

Benim roller nerede ortada? O rolleri tamamen makara amaçlı ve hızlıca geçiştirip yaptım. O birlik için çok fazla uğraşmadım.

Senden prim kasan kim Marlon? Fanın sanma herkesi.   :-\

Lüfen şikayetle alakalı konuları yazın, daha ileti gelmeyecek. Savunmanızı yaptınız bende yaptım uzatmanıza gerek yok, sonuçlanmasını bekleyin.

#11 - 24.01.2026 18:56
wandex'in metni: "Kulaktan dolma bilgilerin hükmü burada geçmiyor eğer ciddi bir kanıtın varsa şikayet oluştur, burada isim üzerinden prim kasmaya çalışma dostum. ROLSS kanalında en az 10 tane ss'in red yemiş durumda, insan eleştiri yapmadan kendine bir bakar. Sende oda yok. 🙂"

Kardo benim el yıkama rolüne laf atıyon da senin rollerde ortada ya fazla dalma boyunu aşan işlere, altında kalırsın.

Benim roller nerede ortada? O rolleri tamamen makara amaçlı ve hızlıca geçiştirip yaptım. O birlik için çok fazla uğraşmadım.

Senden prim kasan kim Marlon? Fanın sanma herkesi.   :-\

Lüfen şikayetle alakalı konuları yazın, daha ileti gelmeyecek. Savunmanızı yaptınız bende yaptım uzatmanıza gerek yok, sonuçlanmasını bekleyin.

Spoiler: GösterGizle

haber edersin kanks  O:-)

#12 - 24.01.2026 19:46
Kardeşim benim OOC olarak arkanızı toparladım, şikayet ile alakan yoksa lütfen yazma, abinizin yaptığı ihlalleri kendiniz biliyorsunuz ve avutmaya devam aferin.  ;)
Ben sizden 1 adım önde oldum her zaman, sizin çete birliği açmanız için gidip insanları taciz etmemeniz gerekir.
Discord ile bir şey kanıtlama çabasındasın aferin sana ama kanıt niteliği taşımıyor.
Bana yetersiz rol bilgisi demek için toplantılarınızda Türkçe pop söylemeyi bırakın, öyle eleştirin.

Bak bakalım:

Birlik açıklamanız bile GPT lütfen sesinizi açmaya utanmayın.
« Son Düzenleme: 24.01.2026 19:54 iCosmay »

#13 - 24.01.2026 19:56
Bana karşı kirli oynamayın.

Sonuçlanacak zaten, korkunuz benim abisi.

#14 - 24.01.2026 19:59
Kardeşim benim OOC olarak arkanızı toparladım, şikayet ile alakan yoksa lütfen yazma, abinizin yaptığı ihlalleri kendiniz biliyorsunuz ve avutmaya devam aferin.  ;)
Ben sizden 1 adım önde oldum her zaman, sizin çete birliği açmanız için gidip insanları taciz etmemeniz gerekir.
Discord ile bir şey kanıtlama çabasındasın aferin sana ama kanıt niteliği taşımıyor.
Bana yetersiz rol bilgisi demek için toplantılarınızda Türkçe pop söylemeyi bırakın, öyle eleştirin.

Bak bakalım:

Kendimizi avutma gibi bi' çabamız yok. Bizden her zaman bir adım önde olduğun için mi rank down yeyince ağladın? Boş muhabbet çevirmeye gerek yok, savunulması gereken bi' ileti gelmediği sürece daha yanıt verilmeyecektir. İyi forumlar.

#15 - 24.01.2026 20:05

Bak bakalım:

Kendimizi avutma gibi bi' çabamız yok. Bizden her zaman bir adım önde olduğun için mi rank down yeyince ağladın? Boş muhabbet çevirmeye gerek yok, savunulması gereken bi' ileti gelmediği sürece daha yanıt verilmeyecektir. İyi forumlar.
Gereksiz ileti atan sizdiniz, uzatmayacağım sonuçlanmasını bekleyelim.

#16 - 24.01.2026 20:22

Selamlar kankam nasılsınız, umarım iyisinizdir, Marlon kısaca Wandex, birliğinde R18 rütbe ile görev yapıyordum, durum şudur Marlon günden güne, OOC kin tutmaya devam edicekse rol yapasımız gelmiyor, toplum huzurunu bozuyor, ayrıca Discord kanıt niteliği taşımıyor, kaç tane şikayet açılmış adam için hatta 100 susturulmaya sahip Wandex, için konuşmaya gerek yok kendisi yazamasa bile Discordan sana yazdırıcaktır. Yönetim ekibi bakarsa süper olur +25 oyuncuya sahip, birlik lideri yapıyor bu davranışları. Birliğinden çıktılar diye böyle davranışlar yapamazsın OOC Taşımazsan sevinirim arkadaşlarımdan adına yazdım, bu arada olayla alakam bile yok. İyi geceller, İyi akşamlar, Gereğinin yapılmasını arz ederim, bu arada tatlı bir tartışma geçti, aramızda gene bir sürtüşme istemiyoruz olayın kapanmasını istiyoruz, K&A Atılabillir rahatsızlık için kusura bakmayın iyi geceller.

#17 - 24.01.2026 20:24
K&A atılmasına iznim var.

Rahatsızlık için kusurumuza bakmayın.
« Son Düzenleme: 24.01.2026 20:26 iCosmay »

#18 - 26.01.2026 17:53
Forum üzerinden yapılan toxic&kışkıtırıcı iletiler üzerinden forum ceza puanı verilecek.