Konu: Rupen Babayan - Aimbot , Silent  (Okunma sayısı 682 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 26.01.2026 22:24
Dostum senden ricam benden sonra daha fazla ileti atıp şikayete bakacak Admin arkadaşın işini zorlaştırmaman. Hile olmadığım belli olabilir gibi laflara gerek yok, hile olduğun bariz şekilde ortada. Bunu sen de ben de gayet iyi biliyoruz. Videoya bakarak buraya ileti attım, video da görülebileceği üzere bir kez ateş etmişsin. Videonun tam hali yetkili tarafından istenilirse atılır, fakat bunun birşey değiştireceği görüşünde değilim. Gamespeed demişsin, GTA San Andreas'da bir mekanik bulunuyor, boşluk tuşuna bas çek muhabbeti. Böylece karakteriniz daha hızlı koşabilir, Tyzee bunu yaparak sizden bir süre kurtuluyor. Burada bir Gamespeed gibi bir şey kesinlikle yok. Tüm diyeceklerim bu kadar, artık gereksiz iletiye gerek olmadığı tarafındayım.
sağda solda dilencilik rolleri yapmaya devam et reis hile mi değil mi anlamak senin kalıbına göre değil iyi forumlar  ::)
Bunu yazıyorsan karın ağrın çok gibi dostum, diğer karakterim ile yaptığım roller seni gram alakadar etmez. Silent ve Aimbotu açıp hasım vurmaya devam et. İlk yorumunu ben atacağım Youtube'de rahatta kal.

#21 - 31.01.2026 17:22
Savunma yeterli. 2004 yapımı oyun oynuyoruz, arada böyle şeylerin olması normal.