Konu: Diego Magrina  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2026 00:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diego_Magrina @erenkara36

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2026 01:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Alıntı
3.9. Retarted RP
 Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: catısma anında vuruldum, daha sonra diego_magrina karakteri yanıma gelip "yerde yatıyorsun" yazıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/i3l8hz

Ek açıklamalar(varsa): pasa ihlalini yaptı cezasını ceksin

#1 - 24.01.2026 01:00
Toksiklik yapmadığımı, kendi yolladığım kanıtla da şikayet açmasını doğru bulmuyorum; Kendisine sonradan pansuman yaptığım bir rolde mevcuttur; isteninirse Onu da savunmaya ekleyebilirim, Arkadaşımız kendini biraz zeki zannediyor galiba da. Rolde kendisine yardım ettiğim, turnike yaptığımda mevcut; PD'ye silah yakalatmaması ve birliğine herhangi bir yaptırım uygulanmaması için her şeyi yapıyorum. Kendilerinin aksine İFM'in belirttiği kuralları ve sunucu kurallarını bozmamaya özen gösteriyorum. Paşam falan yazmanız da pek doğru değil galiba, yaşınıza veriyorum. Kanıt olarak da turnike yaptığımın videosunu ekleyerek savunmamı sonlandırıyorum. Görüldüğü üzere toksikleme amacım yok; sonrasında da yerde yatmaya devam et diyerek ilk yardım yapıyorum.

https://streamable.com/n24vpq

#2 - 24.01.2026 01:32
savunmanı okudum kankitom, tamamen acemiligine veriyorum. vuruldugum gibi yanımda bitiyorsun, bu da tek amacının trash talk oldugunu gosteriyor :garip:

#3 - 24.01.2026 02:20
Toksiklik yapmadığımı, kendi yolladığım kanıtla da şikayet açmasını doğru bulmuyorum; Kendisine sonradan pansuman yaptığım bir rolde mevcuttur; isteninirse Onu da savunmaya ekleyebilirim, Arkadaşımız kendini biraz zeki zannediyor galiba da. Rolde kendisine yardım ettiğim, turnike yaptığımda mevcut; PD'ye silah yakalatmaması ve birliğine herhangi bir yaptırım uygulanmaması için her şeyi yapıyorum. Kendilerinin aksine İFM'in belirttiği kuralları ve sunucu kurallarını bozmamaya özen gösteriyorum. Paşam falan yazmanız da pek doğru değil galiba, yaşınıza veriyorum. Kanıt olarak da turnike yaptığımın videosunu ekleyerek savunmamı sonlandırıyorum. Görüldüğü üzere toksikleme amacım yok; sonrasında da yerde yatmaya devam et diyerek ilk yardım yapıyorum.

videonun sonunda mermi yedikten sonra kahkaha atıyor, sikayeti sonuclandıracak arkadas buna da bakarsa sevinirim

#4 - 24.01.2026 02:44
Pardon kankam RK'ya düştükten sonra tekrar sıkanda bendim çok üzgünüm ya...

#5 - 25.01.2026 13:48

turnike yapman senin chatten " yerde yatıyorsun gibi " cumleler kullanabileceğin anlamına mı geliyo  ::) ::)

#6 - 26.01.2026 18:47
Savunma yeterli.

K&A