0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: kadirshn0 - 24.01.2026 02:44Alıntı yapılan: quarion - 24.01.2026 00:33Arkadaşım feltorun yaptığı savunmalar ortada, arkadaşlar zaten sıktırmak için ellerinden geleni yapıyorlar yasaklı rolleri uyguluyorlar birlikde olmama gibi bir durumumuz söz konusu değil arkadaş attığı savunmada belirtmiş sonuclanabilirYaptığı ihlaller sonucu diyecek pek şey göremiyorum. Adminlerimiz doğru kararı verecektir.hayırdır admin mi oldun
Alıntı yapılan: quarion - 24.01.2026 00:33Arkadaşım feltorun yaptığı savunmalar ortada, arkadaşlar zaten sıktırmak için ellerinden geleni yapıyorlar yasaklı rolleri uyguluyorlar birlikde olmama gibi bir durumumuz söz konusu değil arkadaş attığı savunmada belirtmiş sonuclanabilirYaptığı ihlaller sonucu diyecek pek şey göremiyorum. Adminlerimiz doğru kararı verecektir.
Arkadaşım feltorun yaptığı savunmalar ortada, arkadaşlar zaten sıktırmak için ellerinden geleni yapıyorlar yasaklı rolleri uyguluyorlar birlikde olmama gibi bir durumumuz söz konusu değil arkadaş attığı savunmada belirtmiş sonuclanabilir
Alıntı yapılan: hellnist - 24.01.2026 13:04Alıntı yapılan: kadirshn0 - 24.01.2026 02:44Alıntı yapılan: quarion - 24.01.2026 00:33Arkadaşım feltorun yaptığı savunmalar ortada, arkadaşlar zaten sıktırmak için ellerinden geleni yapıyorlar yasaklı rolleri uyguluyorlar birlikde olmama gibi bir durumumuz söz konusu değil arkadaş attığı savunmada belirtmiş sonuclanabilirYaptığı ihlaller sonucu diyecek pek şey göremiyorum. Adminlerimiz doğru kararı verecektir.hayırdır admin mi oldunSeninle burada çocuk gibi laf dalaşına girmeyeceğim. İlk başta birlikteyken sıkıyorsunuz, yaralıya düştüğünüzde birlikten q atıyorsunuz. Ardından bir daha geliyorsun iki kişi sıkıyorsun (rk ihlali)-(illegal kural ihlali) yine yatıyorsun /b üzerinden küfür ediyorsun (ortak nezaket). God kullandığımı iddia ediyorsun. Arkadaşın motordan ak-47 marka silah çıkarıyor. İnsanlara seni ve arkadaşını sorduğumuzda bunlar troll fazla ciddiye almayın lafları duyuyoruz. Olduğunuz oluşumdakilere soruyoruz troll diyor, yani diyecek pek söz yok.