Konu: Samuel_Maij TOPLU KURAL İHLALİ  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2026 18:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Maij @Troublemaker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cesar_Berganze @buzgibi Ve @Luca_Papel

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.01.2026 18:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Alıntı
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım luca_Papel Taksicilik yaparken durup dururken ona çarpıp taksisini devirip patlattı sonra beni kendi Savvanna model aracımdan çıkartıp CJ Trolling Ve PowerGaming Kurallarını çiğnedi Arabamla 120 km hızla gidiyorum hala aracımın tepesinde emote falan atmadan aracımı tekmeleyerek bozdu.
Arkamızda 3 veya 4 tane polis aracı var arkadaş buna rağmen aracı tekmelemeye devam ediyor sonrasında polislerede saldırıryor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://ibb.co/v4Kwm6pT   https://ibb.co/Cs80GS8Y   https://ibb.co/qvsXQRG   https://ibb.co/WWjsHQ6m   https://ibb.co/60dZNNKV

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın çiğnediği kurallar zincirinden ötürü I.P BAN almasını ve aracımın masrafını ödemesini istiyorum.

#1 - 24.01.2026 03:06
sabah savunma gelir

#2 - 24.01.2026 15:13
Şimdi olayı en başından anlatacağım, şikayet açılacağını düşünmediğim için fazla kanıtım yok, bilgisayarımı da sıfırladığım için codsmp kurulu değil bu yüzden chatlog olarakta pek bir şey paylaşamayacağım ama olayı anlatacağım:

Luca Papel karakteriyle ikimiz de taksicilik yapıyorduk, bendeki lagdan dolayı çarpışma yaşadık ve ikimizin taksileride sürüklenerek takla attı. Ben taksiden indiğimde Luca Papel karakteri hiçbir emote vermeden elinde sopa ile üzerime doğru koşuyordu. Ben de Luca'ya saldırıp onu düşürdüm, ardından Diego Gonzales arabasıyla geldi ben onun Luca'nın arkadaşı olduğunu bilmediğim için (hem ic hem ooc olarak bilmiyorum) onun arabasına bindim (önce sağ koltuğa bindim) beraber gidelim dedim bu kişi aynı şeyleri tekrarlayınca polis gelmesinden korktuğum için aracı alıp gittim, kişi pm attıktan hemen sonra aracını geri teslim ettim. Aracını teslim etmemle beraber Diego karakteri emote atarak bana saldırdı, canı 20 falan olsa gerek ki bir-iki yumrukta onu düşürdüm bu sırada Luca Papel'in yaralı süresi dolduğunda direkt tekrardan rk'lı olmasına rağmen sopayla beni düşürdü, tam o sırada Kondrack Cryfoen polisi aradı polis geldiğinde Luca'nın sopası olduğunu söyledim fakat kişi /sopasil atsa gerek üzerinde sopa yoktu. Polis durumu geçiştirmeye çalıştığı için ben ayağa kalkıp uzaklaştım belediye binası önünde Diego ve Luca aynı arabadayken bana küfür ettiler ve onlar kaçmaya çalışırken onların arabasına bindim. Idlewood civarında polisi sollayarak hata ettiler ve polis tam bunları kovalayacakken beni polise ihbar ettiler ben de sinirlenip onların arabasına saldırdım, olay çok anlık gelişti ve ben bu olayın sonunda IC jail yedim.

Diego'nun aracının yan koltuğuna bindiğim an, arkada Luca yatıyor.
Spoiler: GösterGizle

Diego PM attığı için aracını geri teslim ettim.

Luca karakteri RK'lı iken sopayla beni düşürüyor (chatin en üstünde bakabilirsiniz), gerekçesi ise PM'de söylediğine göre "aga sinir ettin beni"

Ek açıklama: Bu kişilerin ve benim bu rolde birçok hatam olabilir ama şunu söyleyebilirim ki bu adamlar oyunu oyun olarak oynamıyor. Bilgisayarım sıfırlanmasaydı gerekli chatlog kanıtlarını da atardım, ilk anlattığım olaydaki polis memuru bu şikayeti görür mü bilmiyorum, adını da bilmiyorum ama görürse Luca'nın yaptığı ihlalleri onaylayacağını düşünüyorum. Kondrack Cryfoen karakteri de orada ne kadar durdu bilmiyorum ama o da olayları görmüş olsa gerek (Kondrack bu adamların arkadaşı mıdır onu da bilmem)
Sonuç olarak ben bu olaylardan dolayı IC jail yedim, şikayetin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Herkesin hatası var, tekrar ceza vermezseniz sevinirim.

#3 - 24.01.2026 18:23
Ben Luca karakteri ile Rol içinde arkadaşım,Sen ona taksi ile çarptığında araba ile arkama bakarak sizi takip ediyordum herhangi bir bug vs birşey yok kasıtlı olarak çarptın.
İkinci olarak lucanın yaptığı şeylerden rahatsız olduysan ayrı bir şikayet oluşturabilirsin onları burada konuşman alakasız olmuş
Ve ortada okadar kanıt varken neden hala reddetmeye çalışıyorsun arabamın üstünde 130 km ile gitmeme rağmen düşmüyorsun(Powergaming) Beni indirip aracımı çalıyorsun(CJ) Ve 5 tane polis aracı ve yaklaşık 10-12 tane polis olan bir ortamda polis sana silah çekince bile hem polise hem Luca'ya saldırmaya devam ediyorsun.
Bunlar ile ilgili bir savunma yapmanı bekliyorum,Her suçlu insanın yaptığı gibi konuyu değiştirmeye çalışma lütfen.

#4 - 24.01.2026 18:29
Ben Luca karakteri ile Rol içinde arkadaşım,Sen ona taksi ile çarptığında araba ile arkama bakarak sizi takip ediyordum herhangi bir bug vs birşey yok kasıtlı olarak çarptın.
İkinci olarak lucanın yaptığı şeylerden rahatsız olduysan ayrı bir şikayet oluşturabilirsin onları burada konuşman alakasız olmuş
Ve ortada okadar kanıt varken neden hala reddetmeye çalışıyorsun arabamın üstünde 130 km ile gitmeme rağmen düşmüyorsun(Powergaming) Beni indirip aracımı çalıyorsun(CJ) Ve 5 tane polis aracı ve yaklaşık 10-12 tane polis olan bir ortamda polis sana silah çekince bile hem polise hem Luca'ya saldırmaya devam ediyorsun.
Bunlar ile ilgili bir savunma yapmanı bekliyorum,Her suçlu insanın yaptığı gibi konuyu değiştirmeye çalışma lütfen.
Rolün tamamını anlattım anlattığımın dışında bir şey varsa kanıtınla paylaş yoksa susta admin kararını bekle.

#5 - 25.01.2026 02:20
Rolün tamamını anlattım anlattığımın dışında bir şey varsa kanıtınla paylaş yoksa susta admin kararını bekle.
kanıtlarımı paylaştım zaten itiraz da edemiyorsun anladığım kadarıyla tamam.

#6 - 26.01.2026 18:42
Luca Papel Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Samuel_Maij Powergaming kapsamında cezalandırılacak.