Konu: Alex Vulaj - RK  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2026 03:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex Vulaj @SEFABOSS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşları dövüyorum ve talim yapmalarını söylüyorum, sinirlenmiş olsa gerek ki RK yapıp arkadaşımı düşürüyor ve ''talim yaptırırım size'' diyor. Hırsına yenik düşüp RK yaptığı apaçık ortada, aradan daha 1 saat bile geçmemiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/WXcVBvu https://imgur.com/AYkmEnk

Ek açıklamalar(varsa): Bir oluşum yöneticisinin hırsına yenik düşerek bu tarz hareketler sergilemesi doğru değil .D

#1 - 23.01.2026 03:14

İyi geceler. Kendi ekran görüntülerinizden de göründüğü gibi, karakterimi RK'ya düşürüp işyerimi bastıktan yarım saat sonra Yetersiz Oyuncu Profili adı altında ban yemişsiniz. @Sylas 'da doğrulayabilir. Tamamiyle o gece troll peşindeydiniz, ben de karşılığını verdim. Ortada RK veya benzeri bir durum yok.

#2 - 23.01.2026 03:30
Karakterime unban atılacağı için problem yok, ayrıca ihlale ihlalle karşılık vermemen gerekir. En az 300 kelimelik bir savunma gerçekleştir.

#3 - 23.01.2026 03:38
İhlale ihlalle karşılık vermedim. Karakterimi düşürdüğünüzde ekran görüntüsü alıp Discord üzerinden toxicleyen tiplersiniz, prim vermemek adına gelen arkadaşını da vurdum. Uzatmaya gerek yok, ihlal yaptıysak cezasını yatarız. İncelenebilir.

#4 - 23.01.2026 03:39
chatte açık açık trol yapıp millete rage bait atıyon utanmadan şikayet mi açtın

#5 - 23.01.2026 04:27
BKNZ: https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=182251.0

Arkadaşlar alt karakterlerinden troll yapmaya devam ediyor, incelenebilir.

#6 - 23.01.2026 14:37
Merhabalar,

Şİkayet yeniden değerlendirildi, karşı taraf yapılan rolden bir saat sonra "Yetersiz Oyuncu Profili" sebebiyle yasaklansa bile; rol anında ihlale ihlal ile karşılık veremezsiniz.

Alex Vulaj karakteri "Yaralı Kural İhlali" sebebiyle cezalandırılacaktır.

K&A