Konu: Maximilian Crowe  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2026 15:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maximilian_Crowe @farcios
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jaiykk @maestrully
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.15 22.01.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Görüldüğü üzere arkadaşımız bana fcr model motoruyla çarpıyor, ben 100 metre havalanıp 50 takla atsamda kendisine motor kullanıyor olmasına rağmen hiçbir şey olmuyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.01.2026 15:43
Şahitliğimi onaylıyorum, gerekli yaptırımların uygulanmasını arz ederim. Eklemek gerekirse, arkadaşımızın ilk yaptığı bir ihlal değil, ceza kayıtlarına baktığımızda da daha önce 3.Parti Yazılım ve Trolling'den dolayı OOC ceza aldığını görebiliyoruz.

#2 - 23.01.2026 12:38
Öncelik benim sicilimin bu konularla hiç bir ilgisi yoktur, ben bir şeyi şuan yaptıysam beni şuan bu durumdan yargılayabilirsiniz, sicilimden değil. Ayrıca şahitliğini onaylayan arkadaşları olay esnasında orada göremedim ve ic konuları da pmden konuşuyorsunuz sanırım  :garip: . Olaya gelirsek ben nobike.cs olsam motorsiklet bu hareketleri yapabilecek güçte birşey değil bunu ben hile ile yapamam. Ben o gün internet faturamı ödemediğim için internetim yavaşladı farkettiğimde de müşteri hizmetlerini arayıp durumu çözdüm. Yoksa iner seninle kaza rolü de yapardık zaten. Sonuçlanabilir.

#3 - 23.01.2026 12:42
Kontrol sağladım, olay olduğunda klip almamışım, benim gözümden hali yok. Meseleyi hiç hatırlamıyorum bile o an alt tabda vb. olabilirim. Şimdi cumaya gidiyorum gelince konuşabiliriz.

#4 - 23.01.2026 12:58

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ben 100 metre havalandım 50 takla attım

#5 - 23.01.2026 14:11
İlk olarak şerit ihlali yok kendi şeridimde, trafiği tehlikeye atmadan ve makul bir hızla seyrediyorum.  Çekici sürücüsü, aktif trafik halindeyken yazı yazmaya çalışarak (tabiri caizse telefonla oynayan şoför misali) büyük bir kural ihlali yapıyor. Görüntülerde çekici, yolun ortasında gidiyor gibi duruyor. Eğer bu kasti değilse bile, "OOC" (oyun dışı) bir sebeple (yazı yazma) "IC" (oyun içi) bir kazaya sebebiyet vermek direkt olarak hatalı bir davranış.  kaçacak pek bir yerim de yoktu.

#6 - 26.01.2026 21:28
Hangi hilenin böyle bir özelliği var?

#7 - 31.01.2026 17:23
Problem yok, 2004 yapımı oyun oynuyoruz ve böyle şeyler bazen olabiliyor.