Güzel arkadaşım birliğe açtığın şikayete birlik lideri savunma yapacaktır senin açtığın aktif bir şikayet olması benim sana şikayet açamayacağım anlamına gelmiyor, ortada bariz bir ihlal var.
Yaheem_Russell adlı karaktere başlatmamasını söylüyorum
Ben hiçbir screenshotta Yaheem_Russell adlı karaktere kavga başlatmamasını söylediğini göremiyorum bunu pm yoluyla yapıyorsun bunun bir kural ihlali olduğunu umarım biliyorsundur.

kavgayı başlatırsa noob dm kural ihlalinden şikayet yiyebilirdik
Bu düşünceni Yaheem_Russell adlı karakter sana rolde kavga ile ilgili bir soru sorduktan sonra karakterin ona olumsuz cevap vermesi üzerine pmden açıklayabilirdin sen bunun yerine direkt pm yoluyla arkadaşla iletişim kurdun ve Yaheem_Russell karakterini değil direkt oyuncunun yapacağı rolü durdurdun.
chatlogu okursanız sadece normal konuşmalar var iken Khalan_Reed adlı karakter bize agresif çıkıyor,
screenshotta görüldüğü üzere hiçbir yere atmadığınız rolün başlangıcı bu şekilde. Arkadaşlara insan gibi
"evimizin bahçesinde ne yapıyorsunuz?" diye ve doğal olarak ev sahibi olduğumuz için
"bahçesine girmek veya çimlere basmak için izin aldınız mı?" tarzında soru sorduğumuzda ortamı kızıştırmak amacıyla ilk agresif adım Yaheem_Russell adlı karakterden
Tijani'nin lafından sonra çimlerde zıplar diye emote atıyor konu sizin yaptığınız agresif tutum dolayısıyla uzuyor.

haliyle brawl rolü döndürmek adına birlik R8’i bana pmden “başlatayım mı?” Formatında mesaj atıyor, ben birlik R20siyim. Bana gelip rolde o kargaşanın içerisinde şöyle böyle yapıyorum diyeceğini düşünmüyorum, yazdığım hayır mesajı ise zaten bu olayı red ettiğim anlamına geliyor.
Bu soruyu sana sormak için pm yolunu değil ya telefonunu kullanarak mesaj atması ya da kulağına fısıldaması gerekiyor diye düşünüyorum, Çete üyesi karakteri R20 karakterin fikrini rolde değil pm yoluyla öğreniyor. "Kargaşa var" "Benimle konuşamazdı" diye açıklama yaparak pm üzerinden rol yapmanız fazlasıyla garip.