Konu: luke griffits - esc bug  (Okunma sayısı 86 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2026 21:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luke Griffits @sormayin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda bellidir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ESC bug ata ata CR atıyor. Bug Abuse'dan işlem görmesini talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):3.16 ve 3.41 arasını incelerseniz ESC Bug'u göreceksiniz. Ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 20.01.2026 21:21
Madem 3.16 3.41 arası neden bu kadar uzattın kanka, arayışınız DM.  Aradığınızı bulunca mutlusunuz, RP sunucusunda adam vurdum yess! Akşam vakti Vice çok laglanma oluyor, bunu birliklerindeki arkadaşlarda söylüyor. Hatta bunu şikayete kim atanacak bilmiyorum, adminler bile biliyor. Akşamları bazen çok laglanıyor, esc bug attığım falan yok. Lag ve Ping problemleri sebebiyle böyle şeyler çıkmış ortaya. Diğer arkadaşlar beni ilgilendirmiyo, şikayete esc bug yazmışzın, bunları tamamı lag sorunlarından.
Bunları sende biliyorsun, iyi günler. :-\
İyi forumlar!

#2 - 20.01.2026 21:22
Bu şikayet buraya açılmıyor ayrıca, oyuncu şikayetleri bölümüne açabilirsin.

#3 - 20.01.2026 21:24
"Hileci/Bugger" konusuna ESC BUG yapan bir trollü bildirdim ve bana buraya açmayacaksın diyor, işte senin ve senin gibilerinin özeti bu kardeşim.
Videoyu başka şikayetlerde de kullanacağım için uzun tuttum, buna sen karışamazsın KOLPA savunmanı yap geç.
5 saniye önce lagın yoktu da o an mı vardı? :D Lag dediğin böyle bir şey değil. İnceleyecek admin zaten cahil değil boşuna çocuk savunması yapma. Daha fazla ileti gelmeyecek, istersen 500 tane paragraf yaz. sonuçlansın.

#4 - 20.01.2026 22:06
Selamlar öncelikle üslubunu bozarak bu konuyu kişileştirmene gerek yok bayım 8) bunu resmi yollarla çözebiliriz, arkadaşlarıma ve bana şikayet yağmuru yağdırıyorsunuz üstelik o kadar ihlalinize karşı savunmalarınıza rağmen "KOLPA" kelimesini bize karşı kullanıyorsun :-\

500MB'lik oyun alt tarafı arkadaşınızın dediği gibi :
Sen ne anlatıyorsun? Ne konuşuyorsun? Neyin hırsı bu? Derin bir nefes alıp ver, cama çıkıp biraz hava al ve kullanıyorsan bir sigara yak.

#5 - 20.01.2026 22:10
çocuk savunması yapmayayım o zaman.  ::)
Grand Theft Auto: San Andreas, Rockstar North tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından yayımlanan, 2004 yılı piyasaya sürülmüş Grand Theft Auto serisinin bir parçasıdır.

Bu ve bunun gibi oyunlarda, hele ki SAMP'ta 500-600 çeken bir sunucuda lag oluşabilir.

bu yaptığıma KOLPA veya ÇOCUK savunması denmiyor. Elin ayağın titriyor, açtığın diğer hile şikayetine baktım. Felaket güldüm, hoodunu bile betimleyememişsin kafanda.
İnsanlarla nasıl konuşacağını bilmiyorsun, bide utanmadan halinize üzülüyorum falan diyorsunuz.  :-\

#6 - 20.01.2026 22:13
sonuçlanabilir

#7 - 20.01.2026 23:32
Karakter yasaklandı, şikayet arşiv.