Konu: Diego_Gonzales , Kasimer_Calias - TDK Terim ve yanlış kullanım.  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2026 18:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diego_Gonzales - @enesovic01 , Kasimer_Casilas - @Kasimer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 410 Piru

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.01.2026 16:40 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim, yanlış kullanım ve hitap kuralları.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar ile brawl halindeyiz, karşılıklı tag atıyoruz fakat karşı taraf olayı biraz abartmış gibi. Yanlışları ss'de görebilirsiniz, soldaki "florencia s*ker" "florencia bir numara" gibi ayriyeten yolun ortasına senaryo ekle diyerek tag atmaları artık absürt olmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 20.01.2026 19:27
Beni suçladığın yanışı tam olarak anlamadım ayriyeten orada attığım tag'lar türkçe terime mi giriyor?

#2 - 20.01.2026 19:43
Kardeşim benim anlaşmalı düşmanlık rollerinde neden ağlamaya doğru kaydı bu şikayetleriniz acaba?

Kendi videonuzu izleyin. Sizlerin yaptığı şeyler/taglar videoda gözüküyor. Türkçe terim vs. de söz konusu değil, kafana göre her ihlali eklemişsin. Madem kaldıramayacaksınız, yapmayın rol falan anlaşmalı siz.

#3 - 20.01.2026 19:55
Kardeşim benim anlaşmalı düşmanlık rollerinde neden ağlamaya doğru kaydı bu şikayetleriniz acaba?

Kendi videonuzu izleyin. Sizlerin yaptığı şeyler/taglar videoda gözüküyor. Türkçe terim vs. de söz konusu değil, kafana göre her ihlali eklemişsin. Madem kaldıramayacaksınız, yapmayın rol falan anlaşmalı siz.

Konuşma tarzın hoş değil pek arkadaş canlısı konuşmuyorsun. Tek yaptığınız brawl aramak, mahalleye gelip sürekli tag atıp kaçmak, sürekli olarak ic bir kavga peşindesiniz. Evet anlaşmalı rol fakat bu kadar fazla olmamalı hepimizin karakterleri dayak yiyor ben mesela yüzümde sürekli morluklar var rolü yapıyorum sizden kimseden bu realistik anlayışı görmüyorum. Suratı iyileşmeden sonraki gün sürekli kavga edebilir mi bir insan? Lütfen daha dikkatli olun.

#4 - 20.01.2026 20:27
Bana TDK'dan şikayet açmışsınız ama video'da (/me üç dört kişiyi dövdüğü için vicdanı rahat) tarzı emoteler atmışsınız, Hayal gücünüz epey ileri seviyelerde.

#5 - 22.01.2026 16:54
Bana TDK'dan şikayet açmışsınız ama video'da (/me üç dört kişiyi dövdüğü için vicdanı rahat) tarzı emoteler atmışsınız, Hayal gücünüz epey ileri seviyelerde.

sorunun sıkıntın varsa şikayet açabilirsin bana kardeşim benim
« Son Düzenleme: 22.01.2026 16:59 Suffy »

#6 - 23.01.2026 00:10
Merhaba, Kasimer Casilas adına savunma yapacağım fakat açıkçası neden bir ihlal yaptığımı düşündüğünüzü anlamadım. Duvar yerine yanlışlıkla orada senaryo eklemiş olabilirim, sistem buga girmiş olabilir. Tüm bunlar bir yana sprey boyayla asfalta yazı yazılması gerçek dışı bir durum mu? Üç ihtimalde de bir sorun göremiyorum, şikayet açmak için açmışsınız.

#7 - 26.01.2026 17:56
Savunma yeterli.