Konu: Toplu Troll  (Okunma sayısı 386 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.01.2026 19:21
Canımın içi böyle bir rol gelirse biz ihlal bile yapıyor olsak ki dediğin ihlallerden birini göremedim, ben de yanlış bir şey yapmadım. Fakat kafana göre rolü reddedemezsin o an role uyarsın kafanda bir karışıklık varsa şikayetini açarsın sen bana bi anlatır mısın nerede pg yapmışım nerede ortak nezakete uymamışım??

Ben chate yazdığın korku rolü yap bayıldın korksana falan yazmandan bahsediyorum görmezden gelmesene dediğim IC sohbetten böyle birşey yazıp kışkırtıp role uymamı bekliyorsunuz ve ortada rol yapılcak birşey yok aracınıza çarpmadım bile lagdan sizde öyle gözükmüş

#11 - 20.01.2026 19:38
Olaya şahit olan karakter benim, Arkadaşlar oyuna yeni başlamış olucakki önce arabamın üstüne çıkıp (/me adamın beynini tekmeler) gibi saçma ve akılalmaz bir emote atıp 150 km ile gitmeme rağmen ne hikmetse aracımın üstünde kalıp arabamı tekmeleyerek bozmayı başarmış,Ardından da IC chatte ss de de gördüğünüz üzre roll dışı bir cümle kurup, Biz şikayet açarken tekrar gelip kahkaha spamlayıp (Siz hala burada mısınız?) yazarak kışkırttıklarını kendileri de biliyor ama hala dalga geçercesine inkar ediyorlar.
Roll bölme, hatalı emote ve powergaming Bunlar da çiğnediğiniz kurallar.

#12 - 20.01.2026 19:44
Şimdi kardeşim her koyun kendi bacağından asılır birinin ihlalinden başkasını sorumlu tutamazsınız ikincisi üç adam seni dövdüyse sen hala orada dikilemezsin dayak yiyorsun atarlanıyorsunuz sizin yaptığınız gerçekçi rol değil.

#13 - 20.01.2026 19:51
Her şey ortada zaten, rolü sürekli bölmüş kendisinin SS'inde gözüküyor. Ortada troll durumu yok, rol var. Zaten arkadaşı dövdük. Yaralı rolü yapmadı direkt ayağa kalktı. Üstüne araca CJ attı. Fear-rp falanda yapmadılar. Kanıtlarda bizim tarafımızda bir ihlal göremedim.

#14 - 20.01.2026 19:57
olum hala aynı şeyleri tekrarlayıp savunma yapıyorsunuz nasıl ihlal göremiyorum ne demek bu IC sohbete korku rolü yap demek ihlal değilse ben o zaman saçma sapan rollere girip milleti bayıltayım korku rolü yap diyeyim iyice saçmaladınız bırakın sonuçlansın

#15 - 20.01.2026 19:59
Birincisi ters yön yapıp çarpıyorsun, dur diyoruz önünü kesiyor arkadaş hala çarpıyorsun.İlla bizde mi kayıt atalım, arkadaşın beynini ezme falan demişsin öyle bir ss göremedim ben öyle bişey mi olmuş? bilmiyoruz...üstü açık arabada adam sana küfür ettiğin için vuruyor küfür edip gitmeye çalışıyorsun,150 km hızla gidiyorum diyorsun onunda kanıtı yok 5 metrelik yolda nasıl 150 basıyorsun sen https://hizliresim.com/dmo8l4z Trafikte 3 kişi ile tartışıyorsun sen daha küfür ediyorsun korku rolü yapman gerek daha küfür ediyorsun https://hizliresim.com/kxhhr0t Rolümü yapıyorum B bölüyorsun kanıtın olmadığn şeyi sunma ortaya.

#16 - 20.01.2026 20:05
kanka o videoyu komple atsana ss atacağına videoyu at izleyelim

#17 - 20.01.2026 20:06
Ben pg veya ortak nezaket yapmadım. :D

#18 - 20.01.2026 20:07
senin kanıtın varmı sen kanıtının olmadığı şeyleri bize suç atıyorsun ilk sen kanıtını göster bizde atalım kanıtımızı

#19 - 20.01.2026 20:10
senin kanıtın varmı sen kanıtının olmadığı şeyleri bize suç atıyorsun ilk sen kanıtını göster bizde atalım kanıtımızı

kanka bende video kayıdı yok attığın ss de video kayıtı aldığın gözüküyor atarsan yetkililer izle ve sonuçlanır neden benden birşey atmamı bekliyorsun aldığım ss leri zaten attım

madem birşey yapmadınız o videonun tam halini at bizim suçumuz varsa ortaya çıksın yoksa araba sürerken tekme attığın video mu o?