Konu: Luke Griffits  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.01.2026 22:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luke Griffits @sormayin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chikara Warukashiro @mehmetali13 Lena Daria @Lhansent Shinjiro Takahashi @kurdishbomber

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.01.2026 20.50-21.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob dm, NON RP, Trolling, Fear-rp, İllegal kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Luke Griffits ve yanındakiler, arkadaşım olan Chikara karakterine karşı bir saldırı/taciz başlattı. Ben de arkadaşımı korumak amacıyla role dahil oldum.

Kural İhlali (Fear RP): Tehdidi durdurmak adına silahımı çekip Luke Griffits’e doğrulttum ve bölgeden uzaklaşmalarını istedim. Ancak ilgili oyuncu, üzerine doğrultulmuş bir ateşli silah olmasına rağmen hiçbir korku belirtisi göstermemiş, aksine "Fear RP" kuralını hiçe sayarak doğrudan silahlı karakterimin üzerine koşmuştur. Bu durum sunucunun gerçekçilik ve "Life Value" (Hayata Değer Verme) mantığına tamamen aykırıdır.

Rolün Baltalanması: Şahıs, yaptığı ihlallere rağmen rolü durdurmamamızdan faydalanarak durumu kolluk kuvvetlerine (VCPD) bildirmiştir. Hem kural ihlali yapıp hem de bu ihlalin getirdiği avantajla polisi olaya dahil etmesi, rolün dengesini tamamen bozmuştur. (Muhbirlik)

Mağduriyet: Olay yerine gelen VCPD ekipleri, Luke Griffits’in ihlal dolu beyanları sonucunda üzerimdeki silaha el koymuştur. Sunucu şartlarında elde etmesi oldukça güç olan bu silahımı, tamamen karşı tarafın "Non-RP" tavırları yüzünden kaybetmiş bulunmaktayım.

Luke Griffits adlı oyuncunun sergilediği bu kural tanımaz tavrın incelenmesini ve kural ihlali neticesinde polis tarafından el konulan silahımın (ve varsa diğer materyallerimin) tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Tüm ihlallere rağmen rolü sürdürüp ortamı germemeye çalıştık ancak sonucunda emeğimizin bu şekilde gitmesi adaletsiz bir durum yaratmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
& https://hizliresim.com/m37hpjf

Ek açıklamalar(varsa):Gamespeed olabilir dikkatli izleyince anlaşılıyor ve Deagle model silahımın iadesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 20.01.2026 19:48 tommyelchavo »

#1 - 19.01.2026 22:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 19.01.2026 22:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 20.01.2026 01:35
Luke Griffits ve Dai Zhengsheng isimli karakterlerin birden fazla trolling vb gibi şikayetleri olduğunu ekliyorum. İnsanların huzurunu kaçırmaktan başka bir işe yaradıkları yok.

#4 - 20.01.2026 12:38
Benim ile ne alakası var, sizi korkutmak amacı başkasını arıyorum o an polisler damlıyor zaten silah seslerinden ve "Luke Griffits ve Dai Zhengsheng isimli karakterlerin birden fazla trolling vb gibi şikayetleri olduğunu ekliyorum. İnsanların huzurunu kaçırmaktan başka bir işe yaradıkları yok" bunu yazarken beni neye dayanarak  yazdın bekliyorum kanıtlarını.

#5 - 20.01.2026 13:12
Benim ile ne alakası var, sizi korkutmak amacı başkasını arıyorum o an polisler damlıyor zaten silah seslerinden ve "Luke Griffits ve Dai Zhengsheng isimli karakterlerin birden fazla trolling vb gibi şikayetleri olduğunu ekliyorum. İnsanların huzurunu kaçırmaktan başka bir işe yaradıkları yok" bunu yazarken beni neye dayanarak  yazdın bekliyorum kanıtlarını.
Şikayetler iki karakterin üzerine açılmış bu sebeple seni ekledim. Şikayete bakarsan durum Luke ile alakalı.

#6 - 20.01.2026 14:49
@sormayin Lütfen savunmanızı en kısa süre içerisinde yapın.

#7 - 20.01.2026 20:56
Öncelikle selamlar, arkadaş şikayeti oluştururken kendi yaptığı ihlalleride koymayı unutmamış. yerden kalkar kalkmaz bana saldırıyor, bu rolden öncesinde hasar logları kontrol edilirse vuran tarafın ilk onlar olduğu ortada olacaktır.
Videoda gözüktüğü üzere Mikael ayağa kalktığı gibi bana saldırıyor. (YKI)

Attıkları kanıtın ilk saniyelerine bakarsanız, ben ortada yokum. Uzaktan geliyorum ve adama saldırıyorum, zaten saldırıya başladıktan sonra kaçmaya kalksam vurulacağım. Fear-RP konusuna böyle açıklık getirelim. Evet, silah bulunan ortamdan kaçmalıydım fakat zaten adamla ikili bir mücadeleye girmişiz yapabileceğim tek hamle brawla devam etmekti. Kısaca Fear-RP konusunda yarı yarıya bir olay oluyor, arkadaş haklı ama bende kendi açımdan haklıyım. Bunun için üzgünüm.
Rolü baltalamak/Trolling açısından hiçbir durum yok kanka, sinirden bulduğun ihlali yazmışsın.
Noob-DM'lik hiçbir şey yok, zaten Brawl'ı karşı taraf başlattı. Silah sonradan çekiliyor. Aslında buda bir ihlal  :-\ fakat herneyse...

Rolde "silahı var" söylemlerini polise söylemiyorum. Toby, Dai ve ben rolsel olarak çok yakın ağabey-kardeş rolü yapıyoruz. Dai'i gördüğüm gibi Abi silahı var diye söylüyorum. Biraz üstünüze alınmışsınız, polisleride ben çağırmıyorum her türlü loga bakılabilir.

NONRP bir rol yok ortada, brawlda kendimi savunuyorum. yazdığım cümlelerde imla hataları bulunabilir, bunu NONRP olarak kullanıyorsa.. olayın heyecanıyla kim olsa ister istemez hatalı yazabilir.

Brawl rolünde silah çekersen CCTV'ler yardımı ile zaten bulunabilirsin, burda silahını kaybetmenin bizle bir ilgisi yok.
Ek olarak silahı "tehditi durdumak" için yaptığını söylüyor fakat böyle birşey olsaydı silahı çektiğinde beklemeliydin. Çeker çekmez bir saniye sonra Dai'ye sıkıyorsun, bu tehditi korumak değil Deathmacht(DM) oluyor. Ben senin silahının gitmesiyle böyle bir sinire kapıldığını anlıyarak şikayet bile oluşturmuyorum. Sen olayı uzatıp bana /b den küfürler savurup, şikayet açıyorsun. Oyun içi üslübunu korumanı istiyorum, kendine iyi bak.

İyi forumlar dilerim!

#8 - 20.01.2026 22:13
Bu arada arkadaş çarpıtma tekniğini kullanarak hem kendini hemde yetkilileri aklınca kandırmaya çalışıyor, videoda görülüyor kendisi atmış zaten silahı çektiği gibi bana ateş açıyor ve düşüyor  ::)

#9 - 20.01.2026 22:27
Öncelikle selamlar, arkadaş şikayeti oluştururken kendi yaptığı ihlalleride koymayı unutmamış. yerden kalkar kalkmaz bana saldırıyor, bu rolden öncesinde hasar logları kontrol edilirse vuran tarafın ilk onlar olduğu ortada olacaktır.
Videoda gözüktüğü üzere Mikael ayağa kalktığı gibi bana saldırıyor. (YKI)

Attıkları kanıtın ilk saniyelerine bakarsanız, ben ortada yokum. Uzaktan geliyorum ve adama saldırıyorum, zaten saldırıya başladıktan sonra kaçmaya kalksam vurulacağım. Fear-RP konusuna böyle açıklık getirelim. Evet, silah bulunan ortamdan kaçmalıydım fakat zaten adamla ikili bir mücadeleye girmişiz yapabileceğim tek hamle brawla devam etmekti. Kısaca Fear-RP konusunda yarı yarıya bir olay oluyor, arkadaş haklı ama bende kendi açımdan haklıyım. Bunun için üzgünüm.
Rolü baltalamak/Trolling açısından hiçbir durum yok kanka, sinirden bulduğun ihlali yazmışsın.
Noob-DM'lik hiçbir şey yok, zaten Brawl'ı karşı taraf başlattı. Silah sonradan çekiliyor. Aslında buda bir ihlal  :-\ fakat herneyse...

Rolde "silahı var" söylemlerini polise söylemiyorum. Toby, Dai ve ben rolsel olarak çok yakın ağabey-kardeş rolü yapıyoruz. Dai'i gördüğüm gibi Abi silahı var diye söylüyorum. Biraz üstünüze alınmışsınız, polisleride ben çağırmıyorum her türlü loga bakılabilir.

NONRP bir rol yok ortada, brawlda kendimi savunuyorum. yazdığım cümlelerde imla hataları bulunabilir, bunu NONRP olarak kullanıyorsa.. olayın heyecanıyla kim olsa ister istemez hatalı yazabilir.

Brawl rolünde silah çekersen CCTV'ler yardımı ile zaten bulunabilirsin, burda silahını kaybetmenin bizle bir ilgisi yok.
Ek olarak silahı "tehditi durdumak" için yaptığını söylüyor fakat böyle birşey olsaydı silahı çektiğinde beklemeliydin. Çeker çekmez bir saniye sonra Dai'ye sıkıyorsun, bu tehditi korumak değil Deathmacht(DM) oluyor. Ben senin silahının gitmesiyle böyle bir sinire kapıldığını anlıyarak şikayet bile oluşturmuyorum. Sen olayı uzatıp bana /b den küfürler savurup, şikayet açıyorsun. Oyun içi üslübunu korumanı istiyorum, kendine iyi bak.

İyi forumlar dilerim!

YKI'lik bir şey yok video kaydında ayağa kalkanları kendin düşürüyorsun bende aynı muameleye karşı kalmamak için buna karşılık vererek sana saldırıyorum silah çeken adamın üstüne silah ile koştuğunu kendin açıklıyorsun kardeşim fear-rp'i kabul ediyorsun. Brawlı karşı tarafın başlattığına dair bir kanıtın varsa atarsın buraya hiçbir ss video kaydın yokken gelip savunma yapma adına birçok şikayet açılmış Trolling vs. Yetersiz oyuncu profili olduğunu düşünüyorum. Oyun içi üslübunu korumamı isteme chatten yazım kurallarına uymadan küfür edip spam atıyorsun. Video ve görselli kanıtların varsa atarsın.
« Son Düzenleme: 20.01.2026 22:29 tommyelchavo »