İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sırasıyla alıyorum ve tek tek anlaşılabilir şekilde buraya dökeceğim.
Tüm olaylar 17.01 gecesi başladı, yaptıkları bir rol sonrası CK izinleri aldık ve buradan sonrada CK edeceğimiz rolde yaşanılanları seyredeceksiniz.
Saat 1.51 West karakteri RK oluyor ve /sq atıyor, üstelik bisiklete indikten sonra fırlayışına dikkat edin. 1.52'deyse diğer arkadaşları RK oluyor.
Saat 1.56 West karakteri hala oyunda değil.
Saat 2.03 RK ihlali yapıyorlar, ışınlanıyorlar, hız hilesi kullanıyorlar ve West karakteri başının boş olduğunu görünce oyuna giriyor.
Yaklaşık 20 dakika oluyor, rol yapmaya devam edecekken geri gelip tekrar RK atıyorlar, 10 dakika sonra tekrar sıkıyorlar. Üstelik West karakteri de maskesini takıp sıkıyor.
LeeMarcus karakteri işletmeye giriyor, kilitliyorum ve burayı aklınızda tutun. Bu sırada diğerleri tekrar rk atıyor. Saat 2.40 oldu

İşletme kapısını tekrar açıyorlar, ikisi birden giriyor ve üstlerine kapatıyorum. Şuan içeride 3 kişi var, üçüde işletmenin içerisinde.
3 dakika sonra yani 2.46'da pdler geliyor ve oyunda değiller, işletme de hala kapalı. Muhtemelen siyahi karakter de onlardan ve sesteyken haberleşiyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
Ek açıklamalar(varsa): Tüm olay bunlardan ibaret, cezalandırılırken arkadaşların OOC sicillerinin ve MA olup olmadığının kontrol edilmesini istiyorum, çünkü şüphelerimiz var. Aynı şekilde LeeMarcus Woodruff ve Dazhawn West karakterlerinin CK hakkının olduğu kanıtı da bıraktım, cezalandırılırken karakterlerinin silindirilmesini ve eğer mümkünse bu ihlaller sonucunda, geçmiş ihlalleri sonucunda kişilerin Vice Roleplay platformundan kalıcı olarak yasaklandırılmasını talep ediyorum.
Ekstra olarak karakterler bu roldeyken, rol öncesinde de sivil karakterlerdeydi. Malibu'da rol yaparken Samuel Aslanadze karakteri yanıma gelerek arayı buldurmaya çalışmıştı, sonrasında ise birliğine bu arkadaşları alarak "sivil" pozisyonundan çıkmasını sağlamıştır. IFM kanalında karakterlerin sivil olduğu doğrulanmıştır, ekstra olarak yasaklanmasalar bile bu konunun da cezaya eklenmesini istiyorum.
Shane Fisher karakterinin CK hakkı yoktu, karakterin öldürülmesini değil cezalandırılmasını istiyoruz. Diğer iki karakterinse ya yasaklanmasını ya da CK edilmelerini talep ediyoruz, teşekkürler.