Konu: Xelika Kreniqi - Ailevi değerlere Hakaret  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.01.2026 22:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Xelika Kreniqi - @WTMsvuki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.01.2026 - 22.18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC HAKARET  [Ailevi değer]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi PM üzerinden anneme küfür ediyor.  ???

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/cf1cc3q

Ek açıklamalar(varsa): Kabul edilemeyecek bir durum, bu ve bunun gibi ''ahlakı bozuk kişilerin'' sunucuda ağır bir yaptırım almasını kim istemez ki?

#1 - 17.01.2026 22:29
Öncelikle merhaba, bu durum için gerçekten üzgünüm
Arkadaş ile agresif rolümüz olmadı, ama her gördüğü yerde aracıyla çarpıyor.
Bende uyarmak istedim sonra ( kardeş dediğin eline kardeş verir ) diye kışkırtıcı agresif bir şekilde konuştu
Yaptığım şeyin farkındayım, Sorunun tek taraflı olmadığını söylemek istedim,

#2 - 17.01.2026 22:35

Üzgün olman bir şeyi değiştirmiyor, SS'lerde yapılan hakaret belli, yaptırımı belli. Seviyeyi düşürmeye gerek yok.
Agresif rolümüz yok, kasıtlı bir hareket söz konusu değil, kanıtın varsa ilet, bahane üretme.
''Kardeşim'' kelimesini defalarca kullanırsan; kardeşin olmadığıma göre karşılığında bu cevabı alırsın, çekinmem. ( Bu cevabı vermemde bir yaptırım varsa şahsıma uygulansın, no problem.  :) )

#3 - 17.01.2026 22:52
Seninle burada tartışmıyorum, agresifde yapmıyorum bu kadar agresif davranmamalısın.
Ayrıca olacak yaptırımları zaten kabul ediyorum.

#4 - 19.01.2026 05:38
Üslubun tartışmaya katkı değil, gürültü üretiyor. Sana Marshall Rosenberg’in Şiddet İçermeyen İletişim kitabını öneriyorum, belki kelimelerin fikirlerinin önüne geçmeyi bırakır.

#5 - 20.01.2026 11:25
Merhabalar,

Ortak Nezaket hakkında ki görüşlerimiz gayet net. Eğer tek taraflı bir durum değilse; kanıtlarıyla beraber şikayet açabilirsiniz; ihlale, ihlal ile karşılık vermemelisiniz.

Xelika Kreniqi karakteri, Ortak Nezaket kapsamında ceza alacaktır.

K&A