0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayatımda gördüğüm en boş şikayet, video kayıtlı savunma az sonra gelecek.
Alıntı yapılan: Carl_Green - 16.01.2026 19:53hayatımda gördüğüm en boş şikayet, video kayıtlı savunma az sonra gelecek.karar vermek sana kalmadı aslan parcası, yap savunmanı geç.
öncelikle selamlar, gördüğünüz gibi arkadaşın attığı kayıtta 1. saniyede arkadaşı takipleyen bir Premier var. Bizde bir süre Premier'i takipledik, arkadaşı buldukta zaten. İlerleyen saniyelerde arkadaşın altında motor olduğu için kanalizasyona gireceğini tahmin ediyoruz. Karşıya bakıyoruz, arkadaş o tarafta yok. Bizde kanalizasyondan mermiciye doğru bakıyoruz, arkadaşın orada olduğunu fark edince mermiciye doğru gidiyoruz.. Arkadaşı takiplemeye devam ediyoruz, Arkadaşın kanalizasyona tekrardan atladığını görüyoruz. Bizde onun önünü kesmek için mermicide bekliyoruz. Arkadaş kendisi ayaklarımıza geliyor, boş bir şikayet. https://streamable.com/l3v70o
Alıntı yapılan: Carl_Green - 16.01.2026 20:00öncelikle selamlar, gördüğünüz gibi arkadaşın attığı kayıtta 1. saniyede arkadaşı takipleyen bir Premier var. Bizde bir süre Premier'i takipledik, arkadaşı buldukta zaten. İlerleyen saniyelerde arkadaşın altında motor olduğu için kanalizasyona gireceğini tahmin ediyoruz. Karşıya bakıyoruz, arkadaş o tarafta yok. Bizde kanalizasyondan mermiciye doğru bakıyoruz, arkadaşın orada olduğunu fark edince mermiciye doğru gidiyoruz.. Arkadaşı takiplemeye devam ediyoruz, Arkadaşın kanalizasyona tekrardan atladığını görüyoruz. Bizde onun önünü kesmek için mermicide bekliyoruz. Arkadaş kendisi ayaklarımıza geliyor, boş bir şikayet. https://streamable.com/l3v70oVideo tam ekran olmasını talep ediyorum öncelikle, kırpılmış kanıtlar geçersiz sayılıyor. İkinci olarak karşıya bakıyoruz diyorsun fakat mouseu kanala atladıktan sonra bana doğru hiç çevirmiyorsun. Anlam veremedim, Videonun tam halini talep ediyorum.
Alıntı yapılan: pashacan06 - 16.01.2026 20:32Alıntı yapılan: Carl_Green - 16.01.2026 20:00öncelikle selamlar, gördüğünüz gibi arkadaşın attığı kayıtta 1. saniyede arkadaşı takipleyen bir Premier var. Bizde bir süre Premier'i takipledik, arkadaşı buldukta zaten. İlerleyen saniyelerde arkadaşın altında motor olduğu için kanalizasyona gireceğini tahmin ediyoruz. Karşıya bakıyoruz, arkadaş o tarafta yok. Bizde kanalizasyondan mermiciye doğru bakıyoruz, arkadaşın orada olduğunu fark edince mermiciye doğru gidiyoruz.. Arkadaşı takiplemeye devam ediyoruz, Arkadaşın kanalizasyona tekrardan atladığını görüyoruz. Bizde onun önünü kesmek için mermicide bekliyoruz. Arkadaş kendisi ayaklarımıza geliyor, boş bir şikayet. https://streamable.com/l3v70oVideo tam ekran olmasını talep ediyorum öncelikle, kırpılmış kanıtlar geçersiz sayılıyor. İkinci olarak karşıya bakıyoruz diyorsun fakat mouseu kanala atladıktan sonra bana doğru hiç çevirmiyorsun. Anlam veremedim, Videonun tam halini talep ediyorum.Sadece dm attığımız kesitin kayıdını almak için ekranı bu şikayeti yemeden önce kestim. Kesmemin sebebi ise video programını editlemediğim için ekranın üst kısımında büyük bir şekilde, programın reklamı var. Bunu önlemek için kesmiştim, yalnış anlaşılma olmasın her şey ortada daha ne göstereyim kanka povumu attım direkt. Sonuçlana bilir tarafımızda daha ileti gelmeyecek.