Konu: Toplu ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 318 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.01.2026 19:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cyrus_Vaughn @yaizecx - James_Bellucci @jitsuu - Finn_Darrel @bolmeyin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.01.2026 - 18:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, CR, META, TR terim, kasıtlı olarak Csurfing, NonRP kısacası TROLL niteliğinde değerlendirilebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolümü yapıyordum, bu arkadaşlar sürekli birilerini ezip esc basıp tekrar ezip ardından tekrardan aynı işlemi tekrarlıyordu. Aynı şeyi bana da yaptılar ve Vice Mall'de bir anda karakterime yumruklayıp yaraladılar. Sonrasında kendi araçlarıyla yaralı karakterimi ezip tekrardan yaraladılar. Daha sonrasında ise karakterim yaralıyken aracın üstüne çıkayim diye ezip bir şekilde çıkardıklar ve arkadaşlar sağolsun şehiri turlattılar. Meta olayı ise büyük ihtimalle seste olup ''Kanka ben adamı suya atacam, siz önceden atlayın.'' gibisinden söylemlerinin olduğunu varsayıyorum ki atacağım görüntülerde de net bir şekilde görülür. Anlayacağınız bu arkadaşlar hakkında şikayet kalabalığı oluşmadan bir an önce banlanması hem sunucu olarak hem de rol zevki olarak gerekli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Noob DM + TR:
Spoiler: GösterGizle

CR, CS, NONRP, MİX:

Ek açıklamalar(varsa): https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181912.0 - https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181911.0 gibi konular ele alınarak işlem uygulansın, arkadaşlar hakkında şikayet forumları. Bu forum ele alınarak yetersiz oyuncu profili kapsamında değerlenebilir.

« Son Düzenleme: 19.01.2026 09:42 Khort »

#1 - 15.01.2026 19:30
Zaten jail yedik.  Ayriyetten arkadaşların ChatLoglarınında okunmasını istiyorum hem mixing yapıyorlar hemde Kurt_Pennington adlı arkadaş bize yumruk atması olsun, /me beline davranır gibi emotları olsun bizi zaten yeterince kışkırtmıştı ve Finn_Darell'a dair bir kanıt yok.
« Son Düzenleme: 15.01.2026 19:38 yaizecx »

#2 - 15.01.2026 19:38
Zaten jail yedik.
bu forumla eklenecek işte, yazdığım ihlallere savunma yapacaksın canımın içi

#3 - 15.01.2026 19:40
Zaten jail yedik.  Ayriyetten arkadaşların ChatLoglarınında okunmasını istiyorum hem mixing yapıyorlar hemde Kurt_Pennington adlı arkadaş bize yumruk atması olsun, /me beline davranır gibi emotları olsun bizi zaten yeterince kışkırtmıştı ve Finn_Darell'a dair bir kanıt yok.
arkadaşın ortak olduğu için orada konuşmasa bile kural ihlalline göz yummuş oluyor. Savunmanı görüntü atarak yap, yazarak değil. Chatlog kabul edilmiyor, sürekli de yazdığın şeyleri değişmesen güzel olacak be ::)

#4 - 15.01.2026 19:45
Yazdığım şeyin üstüne değiştirme yaptım zaten jail yediğimizi üstte belirttim ek bir jail atılmayacağına eminim, arkadaşım orda konuşmaması ihlale ortak olması değildir.

#5 - 15.01.2026 19:46
Yazdığım şeyin üstüne değiştirme yaptım zaten jail yediğimizi üstte belirttim ek bir jail atılmayacağına eminim, arkadaşım orda konuşmaması ihlale ortak olması değildir.
tamamdır, görüntü atmayarak savunma yazmaya devam edebilirsin, şahsen tarafımca sonuçlanana kadar yazmayacağım, iyi forumlar.

#6 - 15.01.2026 20:31
Cyrus banada aynı trolleri yapıp duruyordu, oyunda 500 dakika jail yedi. Pmden haklıymış gibi benimde kanıtlarım var şu şu hatayı yapıyosun diye laf söylüyordu bence aldığı ceza yetersiz

#7 - 15.01.2026 20:35
https://ibb.co/gLjCPrck

bu ssteki raporumdan sonra incelenip oyun içi jail aldı

#8 - 15.01.2026 20:39
İkiside arkadaş ikiside mixing yaparak beni gömmeye çalışıyorlar.

#9 - 16.01.2026 10:07
İkiside arkadaş ikiside mixing yaparak beni gömmeye çalışıyorlar.

kanka adamı tanımıyorum bile kendini rezil etme iyice