Konu: Yabancı Dil  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.01.2026 18:32
ingilizce öğrenmeden geberip gitmek istemiyorum ki bu benim için geçerli. Bu dünyadan farklı bir dil öğrenmeden göçüp gitmeyin kardeşler.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Speeder52, ege the b3st,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 28.01.2026 20:18
dil öğrenmek isteyen kardesler turistlik bolgelerde bi sezon antrenman yapsin. birde ingiliz manita falan tutturursaniz yolunuzu bulursunuz

10 15 senedir turistik bölgede yaşayıp, çalışıp konuşamayan çok var. olay öğrenme isteğinde bitiyor. birde o manitacılık işleri öyle kolay olmuyor. birçok evlenen kişi gördüm. hepsinin evlendikleri kadınlar genel olarak şişman, çirkin, daha öncesinde evlilik yapmış, çocuklu, yaşça büyük. işin özü alman, rus, ingiliz erkeklerinin tercih etmediği kadınlar buradaki abaza türk erkeklerinin ilgisini, kolaylığını ve her denileni yapma özelliğini görünce türklerle evleniyorlar. ama ben bu ortamlarda tanıştığı kadınla evlenip giden türk erkeklerinin çoğunun pişman olduğunu ve yabancı kadınların resmen köle gibi davrandıklarını duydum ve biliyorum. yabancı bir ülkede bir insanın iki dudağı ve vicdanı arasında en az 3-5 sene yaşamak zorunda kalmak öyle kolay bir şey değil. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. gerçekten beğendiğiniz ve eş olarak gördüğünüz bir yabancı kadınla evlenin. ya da hiç evlenmeyin. o kadınlar veya onların aileleri, arkadaşları salak değil; erkeğin pasaport için evlendiğinin farkındalar. hiçbir erkek fiziğini beğenmediği, arzulamadığı bir kadınla evlenmek istemez.

pide salonu olan bi abimiz vardı, ukraynadan birisini buldu hemen evlenip ukraynaya gitti. Orada çiftçilikle uğraşıyor. Yengede güzellik standartlarına baya uyuyordu. Bize gelip, ikinci baharımı yaşıyorum, muamele efsane falan diyip, balkanlardan evlenin tavsiyesi veriyordu. Ne kadarı doğru meçhul...
Haha
1
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
ege the b3st,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 03.02.2026 14:05
dil öğrenmek isteyen kardesler turistlik bolgelerde bi sezon antrenman yapsin. birde ingiliz manita falan tutturursaniz yolunuzu bulursunuz

10 15 senedir turistik bölgede yaşayıp, çalışıp konuşamayan çok var. olay öğrenme isteğinde bitiyor. birde o manitacılık işleri öyle kolay olmuyor. birçok evlenen kişi gördüm. hepsinin evlendikleri kadınlar genel olarak şişman, çirkin, daha öncesinde evlilik yapmış, çocuklu, yaşça büyük. işin özü alman, rus, ingiliz erkeklerinin tercih etmediği kadınlar buradaki abaza türk erkeklerinin ilgisini, kolaylığını ve her denileni yapma özelliğini görünce türklerle evleniyorlar. ama ben bu ortamlarda tanıştığı kadınla evlenip giden türk erkeklerinin çoğunun pişman olduğunu ve yabancı kadınların resmen köle gibi davrandıklarını duydum ve biliyorum. yabancı bir ülkede bir insanın iki dudağı ve vicdanı arasında en az 3-5 sene yaşamak zorunda kalmak öyle kolay bir şey değil. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. gerçekten beğendiğiniz ve eş olarak gördüğünüz bir yabancı kadınla evlenin. ya da hiç evlenmeyin. o kadınlar veya onların aileleri, arkadaşları salak değil; erkeğin pasaport için evlendiğinin farkındalar. hiçbir erkek fiziğini beğenmediği, arzulamadığı bir kadınla evlenmek istemez.

emmi zaten manitacılık 1 sezon sürücek fazlası hayal kirikligi  ::) :( ayrica dedigin gibi dil ogrenmek esas olarak istege baglı olabilir. bu konudaki hevesin caban onemli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 03.02.2026 14:24

pide salonu olan bi abimiz vardı, ukraynadan birisini buldu hemen evlenip ukraynaya gitti. Orada çiftçilikle uğraşıyor. Yengede güzellik standartlarına baya uyuyordu. Bize gelip, ikinci baharımı yaşıyorum, muamele efsane falan diyip, balkanlardan evlenin tavsiyesi veriyordu. Ne kadarı doğru meçhul...

hocam şimdi 20'li yaşlarındaki bekar, güzel bir slav kızıyla evlenmekle; çirkin veya 35 yaş üstü, dul, çocuklu ya da hiç evlenmemiş yalnız bir kadınla evlenmek arasında fark var. genç olan güzelliğinin farkında ve en iyisini arıyor kendisine ve memnun olmadığı zaman da "gencim, güzelim" diyip ikinci evlilik yapabileceğini düşünebiliyor.

birde rusya ve ukraynada çok fazla tek başına yaşayan 25 yaş üstü kadın var. genelde bunlar kendi geçimsizliklerine bakmadan rus erkeklerini kötülerler. hele birde güzelse, toplum tarafından beğenilen kadınsa uğraşması çok zor. slav bir kadına "para yok" "çok pahalı" gibi cümleler kurduğunuz an; eğer sizinle konuşmayı kestiyse, surat yapıyorsa ya da çok konuşup, tartışıyorsa ve en önemlisi gece sevişmiyorsa ilişkiniz bitmiş gibi davranıp başka bir kadına yönelmenizi tavsiye ederim.

bahse konu olan emmi muhtemelen 35 yaş üstü, dul, çocuklu birisiyle evlenmiştir. win-win durumu var burada. kadın bir tane yabancı erkeği ülkesine getirtip istediği gibi çalıştırıyor; emmi de ben ömrü hayatımda böyle bir kadınla birlikte olamam diye düşünüyor.
« Son Düzenleme: 03.02.2026 14:26 karizmatik devrimci »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok