Öncelikle iyi forumlar,Şikayette bahsi geçen rol iptal edildi, yaralı rolümü sizin usulsüz ihbar attırdığınız arkadaşınızın yanında yaptım. Sonrasında apartmanın içerisine girdim, polislerin geldiğini duyduktan sonra arkadaşlarımın içerisine girdiği eve girdim ve henüz "KOS Koruması" durumundayken vuruldum.
Rol iptal edilmedi,pd rolu iptal edildi.8v3 yediniz diye rol iptal mi olucak? ayrıca elinizde q attıgımıza dair kanıt varsa sikayet acabilirsiniz ihbar veren kişi ile aynı birlikte değiliz.
Rol siz usulsüz ihbar attırdığınız için tümüyle iptal edildi, 8v3 yediniz gibi tabirleri bırakın lütfen, Gun-RP sunucusunda oynamıyoruz burası bir roleplay sunucusu. Bahsi geçen rolü Sylas adlı yönetici başından sonuna izliyordu ve polis baskınından sonra /q attığınızı biliyor, burada durduk yere bu durumu yalanlayıp yönetimi kandırmaya teşebbüs etmeyin.
Dokuz satırlık olaylar bütününü toparlamak gerekirse,Ortada bir kural ihlali görünmüyor, yaralı rolü yapıldı sonrasında polislerin geldiği duyulunca veyahut görülünce, arkadaşlarımın girdiği eve girdim ve henüz tekrar belirtiyorum "KOS Koruması" durumundayken vuruldum, içeride sizin olduğunuzdan haberim yoktu, arkadaşlarımla doğal olarak bir sesli kanal üzerinde sohbet halinde değiliz, sadece IC yollarla öğrendiğim "girelim" sözlerine ithafen içeriye girdim.
https://hizliresim.com/gnkibysEk olarak attığınız ekran görüntüsünde chatloga bakarsak oldukça roleplay kurallarına uyum sağlayan ve roleplay için canını veren arkadaşlara benziyorsunuz...