Konu: [10/01/2026 Damion Smith] Fear Rp / Retarted Rp  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2026 15:33
:) k&a
« Son Düzenleme: 23.01.2026 23:29 Leone »

#1 - 10.01.2026 18:42
Anlaşma rolü için çağırdığınız yerde korku rolü yapmamı beklemiyorsunuzdur herhalde? Kendi attığın SSlerde anlaşma için geldiğimi belli etmişim. Boş bir şikayet olduğunu düşünüyorum, sonuçlanabilir.

#2 - 11.01.2026 03:27
Anlaşma rolünden önce yaralıya düşüp mermi yiyip, daha sonrasında buna rağmen hood onaylı bir bölgede böyle rollemeye devam ediyorsan sana kalmış. Sonuçlanabilir.

#3 - 11.01.2026 14:59
24 Saat içerisinde savunmanızı iletin @JohnyBravo

#4 - 11.01.2026 18:33
Attığım ekran görüntüsünde de görüleceği üzere, oraya anlaşma yapmak amacıyla kendileri tarafından davet edildim. Herhangi bir kaçırılma ya da zorla götürülme durumu söz konusu değildir. Misafir olarak yalnızca konuşmaya gittim. Bu nedenle korku ya da baskı altında olduğumu gösteren bir rol sergilemem gerekmediğini düşünüyorum. Söyleyeceklerim bu kadardır, sonuçlanabilr.
Spoiler: GösterGizle

#5 - 11.01.2026 20:38
Attığın ekran görüntüsünde de görüleceği üzere, oraya anlaşma yapmak amacıyla davet edildiğin gibi bir şey yok. Rolün öncesinde rol yaptığın yerde birliğinle toplu olarak düşürüldünüz. RK'lı olduğun halde bu tarz cümleler kullanamazsın. Bu olayın yarım saat öncesinde mermi yemişsin.

Spoiler: GösterGizle

#6 - 11.01.2026 21:38
Attığım ekran görüntüsünde “Seni buraya misafir etmek için çağırdım.” ifadesi açıkça yer alıyor. Bundan önce de mahalleleri değiştirme konusunu konuşmuştuk. Bu konuşmanın devamında Nenad karakteri, mahalleyi görmem için beni oraya çağırdı. Bu yüzden ben de ilgili konuma misafir olarak gittim. Ancak oraya gittikten sonra tarafıma yönelik agresif roller yapılmaya başlandı. Bu durum karşısında karakterim doğal olarak kendini savundu ve bu savunma sadece bana yapılan agresifliğe karşı, sözel olarak gerçekleşti. Herhangi bir provoke edici ya da rol dışı bir davranışım olmadı; misafir olarak çağrıldığım bir yerde yapılan agresif role karşı kendimi savundum. Kaçırılma yada zorla getirilme gibi bir rol olmadığı için burada korku rolü yapmama gerek olduğunu da düşünmüyorum.

#7 - 26.01.2026 04:29
Şikayet geri çekildiği için K&A.