Konu: Matthew Narteps - Powergaming (Araç)  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2026 14:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Japonque Matthew Narteps

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrea Russo @borsagaplanı_0101

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.01.2026 - 13:45 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Örnekler
- Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: VCPD kovalamacası sırasında yaklaşık 7 dakikalık bir kovalamacadan sonra Rıchmanın üst taraflarından aşağıya atlıyor ve yola devam ediyor. Ekleyeceğim videoda görebilirsiniz. İhlale ihlalle karşılık vermemek adına arkasından atlamak gibi bir hata yapmıyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/92mr3by
https://streamable.com/capo6o

Ek açıklamalar(varsa): Kaçan arkadaş bir legal birlik üyesi.

#1 - 10.01.2026 14:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.01.2026 14:31
Orada arıcım durmadı düştüm aşağı kim bilerek atladı oradan? aşağıdada aracım patladı zaten ? bilerek bir atlama yapmadım fren izlerimde var hızım bellı aracım donmedı oradan

#3 - 10.01.2026 15:20
videonun tamamını iletebilirim, düştükten sonra o bölgede görünmüyorsun.

#4 - 10.01.2026 16:05
araç patladı diyorum sonrasında yaya olarak devam ettim sizi gördüm siz beni görmediniz ? bir hata yaptığımı düşünmüyorum istemeden düştüm zaten bilerek atlamadım oradan özür dilerim yinede

#5 - 10.01.2026 16:08
Kin veya nefret yok zaten <3, görmemiş olabiliriz. Yetkili isterse videonun tam halini iletirim. İyi forumlar.  :sampanya:

#6 - 10.01.2026 16:58
önemli değil öyle ise eğer cezamı çekebilirim teşekkür ederim tekrardan özür dilerim öyle anlaşıldıysamda

#7 - 11.01.2026 01:27
Şikayet İncelendi. IC olarak hapis cezası almış, bu seferlik uyarı verelim, tekrarında ceza alabilirsiniz, O gibi yerlerde aracınız durmadıysa bile gerçekliğe uygun bir şekilde kaza/yaralı rolünü yapmanız gerekmekte, K&A