Konu: DM-Metagaming-Ortak Nezaket-Ve bir çok ihlal.  (Okunma sayısı 934 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.01.2026 23:01
Dostum kendine gel sadece rol yapıyoruz eğlenme amaçlı, bu kadar agresif uslupla beni rahatsız ediyorsun. Tamam sen bana attığın suçlamaları kanıtlarınla destekle sana attığım pitleride, troll kapsamındada kanıtlarını sun, aksi halde bende yetkili yanıltmaktan ve bana suç atmaktan dolayı sana şikayet açacağım. Ayrıca ooc küfürlerimi lütfen kanıtlar niteliğinde at yoksa ben şikayet açıyorum ona göre. Sen beni kovalarken binaya falan girmedim lütfen olayı düzgün anlat ayrıca senin karakterinle ben role bile girmedim Matthew mi kim onunla girdim sen onun adına konuşuyorsun. Sen elinde silahı bana doğrultup dur demedin alıp direkt ateş ettin, Bu kadar yani OOC kanalda ailevi konularıma giriş yapan alay eden sizlerden

https://hizliresim.com/138dhaf Kaeron_Blandenin ooc kanaldan söylediği bana alay etmek ve bunu annem yani ailem üzerimden yapıyor.

#11 - 10.01.2026 23:16
bütün kısımları koyabılırsın ben rol'umu yaptım ve meslegımı yaptım bu kadar senı hıcbır turlu tanımadıgımı onuda tanımadıgmı belirttim herşeyi gosterebilirsin teşekkürler konuyla ilgim alakam yoktur iyi forumlar.

#12 - 10.01.2026 23:18
bütün kısımları koyabılırsın ben rol'umu yaptım ve meslegımı yaptım bu kadar senı hıcbır turlu tanımadıgımı onuda tanımadıgmı belirttim herşeyi gosterebilirsin teşekkürler konuyla ilgim alakam yoktur iyi forumlar.

Rol zaten seninle yapıldı, senin nasıl ilgi ve alakan yok?

#13 - 11.01.2026 00:40

Bizim burada olduğumuzu nerden biliyorsun, olayla alakan ne? kardeşimde gelip hile ile dm atıyorsun.

Sanırım pek anlaşılır olamadım, sorun değil. Şöyle ileteceğim:

Karakterlerinizin Ricco Crime Family'e üye olduğunun kanıtıı:
Spoiler: GösterGizle

Ricco Crime Family birliğine ait CK izni kanıtı:

Ricco Crime Family üyeleri Liva Mirova ve  Tyrese Trillz karakterlerinin birlik üyelerime yaptığı rollerin kanıtı:

Birliğinizin bizimle ters düştüğü, akabinde size kesilen cezanın kanıtı:

Umarım aklınızda soru kalmamıştır.
İyi forumlar.

#14 - 11.01.2026 12:22

Bizim burada olduğumuzu nerden biliyorsun, olayla alakan ne? kardeşimde gelip hile ile dm atıyorsun.

Sanırım pek anlaşılır olamadım, sorun değil. Şöyle ileteceğim:

Karakterlerinizin Ricco Crime Family'e üye olduğunun kanıtıı:

Ricco Crime Family birliğine ait CK izni kanıtı:

Ricco Crime Family üyeleri Liva Mirova ve  Tyrese Trillz karakterlerinin birlik üyelerime yaptığı rollerin kanıtı:

Birliğinizin bizimle ters düştüğü, akabinde size kesilen cezanın kanıtı:

Umarım aklınızda soru kalmamıştır.
İyi forumlar.

R20'ım gerekli savunmayı yapmış, arkadaşların videoyu incelediğimizde oyunu zaten sürekli olarak mix içinde oynadığı belli kendi sesi videoya bile dahil etmiş.

#15 - 11.01.2026 22:25
Herşeyin bir zamanı vardır aslan, Sizinde zamanınız var.

#16 - 12.01.2026 00:09

karsı taraftan sıkan adamların kullandıgı aracın modu lazım

#17 - 12.01.2026 00:19
merhaba 1.ci vidyoda yeşil taksi var,ben hiç yeşil taksi görmedim bence burda taksici non rp yapmış yani gerçek hayatta yeşil taksi olmiyicağı için non rp var bence.

2.ci vidyoyu anlamadım sadeçe dmden mesajlaşıyolar bence bişi yok.

3.cü vidyoda da bence power game var karakterini bilerek sürekli döndürüp döndürüp yere düşürüyo yani bu gerçek hayatta yapılamaz zaten bence burada bir power game buluniyor. bir de o kadar yere düşüyo ama karakteri taş gibi aya kalkıyo bence hile olabilir VİCE ROLEPLAY yetkili ekibinin incelemesi gerek bence.

4.cü vidyoda da yine dönüp dönüp düşüyo bi de oyun içinden oyun dışı konuşuyolar burda OOC- kural ihlali var bence ordan da cezalandırılması gerekmektedir.

benim deyerlendirmem bu kadardır iyi geceler

#18 - 12.01.2026 15:40

Canım benim bu sadece rol neden ooc e yansıtıyorsunuz olayları, burada hepimiz kardeşiz. Oyun oynuyoruz birlikte sadece

#19 - 12.01.2026 20:01

attığın video ile buranın bir gram alakası da yok bu kişiler bile oynamıyor oyunu.  :D :D şikayeti açmak için açmışsın