Konu: Colton Hale - Retarted RP  (Okunma sayısı 334 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.01.2026 01:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Colton Hale @Schnel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Logan Morgan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.01.2026 - 00:50 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted Rp (saçma rol çizgisi)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş polis, bende Hot News'de çalışan bir personelim. Üzerimde Hot News | Personel yazısını gördüğü halde bilerek oyalamak amaçlı saçma hareketlerde bulunuyor ne zaman görse siren çalıyor kafasına göre, en son şirket aracı ile bir işletmeye gidiyordum rol pası yapmak için, karşıdan gelen onlar olduğu halde bana gelip ısrarla ters şerittesin dedi daha sonra itirazda bulundum ve yasalar bu şekilde diyerek 3000$ ceza kesti, daha sonra rozet numarasını alıp şikayette bulunmak için rolsel olarak polis departmanına gittim ve açık kapı gördüm içeriye girdim personel var mı diye, uyarmadan çık bile demeden direk üstüme taser uyguladı ve kelepçe takıp hem 1000$ ceza hemde 180 dakika ıc hapise gönderdi, toplamda 4000$ ceza kesti. Normal şartlarda hapise giren birine ceza yazıldığınıda ilk defa görüyorum. Gereken neyse yapılsın kendi kafasına göre saçma rollerde bulunuyor. Ayrıca karakterimin hiç sicili bile yok. Legal bir karaktere sahibim. Kafasına göre b bölüyorlar sonrada bana gelip b- yazıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgur.com/TzcxoF2.jpeghttps://i.imgur.com/Lj45usf.jpeg - https://i.imgur.com/9JygWJx.jpeg  -
-

Ek açıklamalar(varsa): Basın olduğumu görüyor iş başındayım personel yazıyor kafamın üstünde buna rağmen kameramı alıyor, sopa envanterimde değil aracıma koydum rolünü bile yaptım bunun fakat buna rağmen dinlemiyor herşeyime el koyuyor üstümdeki. Kafasına göre kendi belirlediği rolü yapıyor.

Ek: Son video çok uzun olduğu için kesmek zorunda kaldım 19-20 dk normalde
« Son Düzenleme: 09.01.2026 18:32 Halleus »

#1 - 09.01.2026 17:12
alttaki videoda ters şeritte olduğunu açıkca görüyoruz ve ceza kesiyoruz. Main Street caddesinin düzünü tersini bilmeyecek birisin. üzüldüm senin adına :D
boş beleş bir şikayet, bişey çıkmaz bundan

#2 - 09.01.2026 18:15
Üzüldüm senin adına falan bu nasıl uslup? Asıl olay ilk video kaydında.
« Son Düzenleme: 09.01.2026 18:23 Halleus »

#3 - 09.01.2026 18:23
Ayrıca arkadaşının kendisi açıklama yapma gereği bile duymamış anladığım kadarıyla.

#4 - 09.01.2026 18:27
İlk videoda da göründüğü gibi sopa araçta diyorum ona rağmen kendi kafasına göre sopayı alıyor, üzerimde Personel yazıyor iş başında olduğumuda görüyor kameramı alıyor ne alakaysa bunuda açıklasın. Ek olarak direnmediğim halde direnmekten içeriye alıyor.
« Son Düzenleme: 09.01.2026 18:40 Halleus »

#5 - 09.01.2026 20:19
İlk videoda da göründüğü gibi sopa araçta diyorum ona rağmen kendi kafasına göre sopayı alıyor, üzerimde Personel yazıyor iş başında olduğumuda görüyor kameramı alıyor ne alakaysa bunuda açıklasın. Ek olarak direnmediğim halde direnmekten içeriye alıyor.
sopa sistemsel olarak üstündeyse alabilir, araca koyma rolü vesaire yapman birşeyi değiştirmez. üstünde bulunmaması gerekiyor, direktiflere uyum sağlamadığın için kolluk kuvvetlerine direnmekten tutuklandın dostum.

#6 - 09.01.2026 21:32
Ne derseniz yaptım orada ama sen bilirsin

#7 - 10.01.2026 02:12
alttaki videoda ters şeritte olduğunu açıkca görüyoruz ve ceza kesiyoruz. Main Street caddesinin düzünü tersini bilmeyecek birisin. üzüldüm senin adına :D
boş beleş bir şikayet, bişey çıkmaz bundan

Şu üslubunu bir koru önce, sonra da OOC kinini oyuna ve birliğimize yansıtmayı bırak. Hiç mi değişmeyeceksin? Her rolde bize karşı bir kin içerisindesin, asıl sana yazık. Çok utanç verici.

#8 - 10.01.2026 14:06
İlk videona dikkatli bir şekilde bakılınca BİRLİK TÜRÜNÜZ UYUMLU DEĞİL gibi bir hata almışsın. Dediğine göre Colton'u şikayet etmek için departmana giriyorsun orada /memurcagir gibi bir komutu yazıp beklemek yerine departmanın içine giriyorsun hatta yetmiyor pddolabının olduğu odaya girip /pddolap Yazmışsın ki böyle bir hata almışsın. Resmen içeriyi keşfetmek için girmişsin polisi şikayet etmek için değil. Sivillerin girmesi uygun olan bir yer olsaydı zaten orada kapı olmazdı. Bu yanlışına rağmen şikayet açıp boş boşuna insanları meşgul ediyorsun. Şikayetin nedenini birazda kendine aramayı düşünebilirdin. Sana ne yapılmasını istiyordun onuda anlamış değilim, girilmesi yasak olan bir yere girip polisleirn dolabını açıp sonra yakalanınca hiç sorun değil efendim her yeri gezebilirsiniz denmesini bekliyordun herhalde.
Julian'ın yaptığı yorumada gelince kendi fikrini beyan etmiş hoşunuza gitmeyince OOC kin suçlaması yapmışsınız birde.

#9 - 10.01.2026 22:29
Sopayı araca bıraktım diyorum sopayı alıyor üzerimde hot news personel rozetini gördüğü halde kameramı alıyor ne alakaysa kafasına göre kendi çizdiği rolü kendi oynuyor sorun burada. Ayrıca ilk videoda da göründüğü üzere direktiflere uyum sağladığım halde taser uygulanıyor. Kapı açık olduğu için girmek istedim aktif personel var mı diye hiç uyarı bile yapmadan taser uygulanıp kelepçe takılıyor.
« Son Düzenleme: 10.01.2026 22:31 Halleus »