Konu: RefuseRP  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2026 21:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @CCarnage LaDoriann Carnage   @yenilmez Marshall Luzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @burocan @Alper @GunPowder

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.01.2026 | 21:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RefuseRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirtilen tarih ve saatte önemli bir toplantı için liman kıyısında birlikler toparlandı, birlikler arasında Andeyev, Castucci, Florencia, Kasparov, Mazzarovic birlikleri var, son dönemlerde yaşanan davalar, böcek yerleştirme rolleri, il-legal taraftan saf değiştirip tanık koruma programına dahil olan karakter gibi roller gördüğümüz için(olması gerektiği gibi) adımlarımızı dikkatli atıyoruz, çift buluşma noktası yaparak olması gereken kişiler birbirlerini tanıyor, bu iki arkadaş bir anda aramıza dahil oluyor,(Gerçek hayatta 50 kişilik bir topluluğun yanında bir anda belirip onları dinlemeye başlarsanızda aynı senaryo başınıza gelir.) Arkadaşları önce sözlü olarak uyarıyoruz, sonrasında emoteler ile konuşmak için götürmeye çalışıyoruz fakat bize "İşine bak" diğer arkadaşlarımada küfürler ediyorlar kısaca agresif rol sergiliyorlar, daha sonrasında arkadaşların böcek olduğunu düşünüyoruz/anlıyoruz. Mekanın içerisinde kamufle olmaya çalıştıkları anda vuruyoruz, daha sonrasında role uymuyorlar ve kaçmaya çalışıyorlar, araca binmeden önce rapor için süre kazanmak adına tekrardan vuruyoruz fakat halen role dahil olmuyorlar, bizde son olarak ck ediyoruz. Arkadaşların yaptıkları ihlal yüzünden ceza almalarını ve karakterlerinin IC olarak CK edilmesini istiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sistemsel olarak aktif bir birlikte değiller.
Spoiler: GösterGizle

Arkadaşlar ile role girdiğimiz an, uzaklaşmalarını istediğimiz kısım. "İşine bak." ->

Şüphelendiğimiz son nokta, bizden kaçtılar, araya karışmaya çalışıyorlar halen. ->

B Bölüp, vurulup, role uymadıkları kısım ->

Araca binip kaçmaya çalıştıkları kısım ->

Marshall Luzy CK ->

LaDorian Carnage CK ->

Ek açıklamalar(varsa): CK edilip, ihlal yaptıkları için jail almalarını istiyoruz.

« Son Düzenleme: 10.01.2026 18:26 SnapEmperor »

#1 - 08.01.2026 21:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 08.01.2026 22:14
Ekstra olarak tekrardan RK ihlali bırakacağım.

#4 - 08.01.2026 22:24
Polislerle olan mizahi bir diyaloğumuz seni ne alakadar ediyor rk ile ne alakası var? o bizim polislerle yakınlığımızdan kaynaklanıyor.

#5 - 08.01.2026 22:26
Polislerle olan mizahi bir diyaloğumuz seni ne alakadar ediyor rk ile ne alakası var? o bizim polislerle yakınlığımızdan kaynaklanıyor.

Agresifliğe gerek yok, üslub bozmadan şikayete savunma yapabilirsiniz, aslında diyaloglarınız tüm herkesi alakadar ediyor, sürekli roleplaydeyiz ayrıca diyalogtan dolayı değil, araç kullanmanızdan dolayı RK ihlali kapsamına girildi.

#6 - 08.01.2026 23:06
Ekstra olarak tekrardan RK ihlali bırakacağım.

Şahitliğimi onaylıyorum ayrıca ekstra olarak eklediğim videoda arkadaşlar düştükten yirmi dakika sonra idlewoodun ortasında polislere agresif rol yapıyorlar. Kurşunlandıktan sonra Aracı bile süremezsiniz bu rolü nasıl yaptığınızı anlamadık.

#7 - 08.01.2026 23:48
herkes kendine yakışanı yapsın

#8 - 09.01.2026 20:51
Hiçbir rolde herhangi bir refuse-rp durumu olmadı, role uymadığımız bir yerde olmadı "B Bölüp, vurulup, role uymadıkları kısım ->" sunduğun kanıtta bile herhangi bir rol yok emotesiz şekilde düşürüp sonra kaçıyorsunuz ben mi refuse rp yapmış oluyorum sen mi retarted rp yapıyorsun?, içeride kimse yok yaralı rolümüzü yapıp dışarı çıkıyoruz arabaya yaklaşınca tekrar vuruluyoruz öteki şikayette zaten onu söyledim, kim var yanımda kim tutuyor ki kaçayım söylediklerinle kanıtların bile birleşmiyor artık sonuçlansın.

#9 - 09.01.2026 21:27
Hiçbir rolde herhangi bir refuse-rp durumu olmadı, role uymadığımız bir yerde olmadı "B Bölüp, vurulup, role uymadıkları kısım ->" sunduğun kanıtta bile herhangi bir rol yok emotesiz şekilde düşürüp sonra kaçıyorsunuz ben mi refuse rp yapmış oluyorum sen mi retarted rp yapıyorsun?, içeride kimse yok yaralı rolümüzü yapıp dışarı çıkıyoruz arabaya yaklaşınca tekrar vuruluyoruz öteki şikayette zaten onu söyledim, kim var yanımda kim tutuyor ki kaçayım söylediklerinle kanıtların bile birleşmiyor artık sonuçlansın.

Selamlar, savunma için teşekkürler;

sunduğun kanıtta bile herhangi bir rol yok emotesiz şekilde düşürüp sonra kaçıyorsunuz
Öncelikle dediğim gibi son yaşanan dava olaylarından sonra buluştuğumuz ekiplerin yanında ki adamları da dikkatlice not alıyoruz, IC olarak bu durumu sürekli konuşuyoruz sizi ilk farkettiğim anda role girdim zaten, arkadaşlar şu konuda anlaşalım bizler orada 5 farklı birlik, 60 kişiye yakın oyuncu bir rol amacına buluştuk, buraya gelene kadar dinleme cihazları olabilir, böcek olabilir gibi roller yaptık ki zaten yapmamız gerekiyor son olaylardan sonra şüpheleniyoruz her şeyden, siz orada 60 kişinin arasına karışıp bir şey olmamış/olmayacak gibi davranıyorsunuz. Sizlere önce "Benimle gelin zenci" diye rol pası attım, kalkıp orada "İşine bak" diye agresif bir rol sergiliyorsunuz, daha öncesinde diğer arkadaşlarımıda yapmışsınız, bunu yapamazsınız arkadaşlar yapıyorsanız sonucuna katlanırsınız, daha sonrasında aramızda tanıyan var mı diyaloğu geçiriyoruz ve kimse sizi tanımıyor, diğer birliklerin oyuncuları ile zaten iletişim halindeyiz yan yana sürekli birbirimizle konuşuyoruz isterseniz onlarıda etiketleyebilirim, her neyse, daha sonrasında ufak bir karışıklıkta bir anda içeriye kaçıp oturuyorsunuz, neden? Mekan mı sizin? Tanıdığınızın mı? Rol mü yapıyordunuz? Hayır. Aklımıza bu arkadaşlar ajan veya böcek rolü yapıyorlar başka bir şey gelmiyor çünkü başka bir şeye çıkaramıyoruz yaptığınız rol buna çıkıyor, rolde buna göre ilerleyip sonuçlayır. Emoteler ile, merak etmeyin her şey açıkca gözüküyor zaten. Tekrardan savunma için teşekkürler, iyi oyunlar dilerim.