Mekan içerisinde tartışma ardından bir kavga rolü başlıyor. Yumruklu kavga sonrasında karakterlerimiz payını alıyor ve dayak yiyor, aynı şekilde şikayetçi tarafın arkadaşı da bizim gibi yaralandı. Şikayetçi taraf kavga rolünde silah kullanarak brawl kurallarına aykırı davrandı. Yaralandıktan sonra Ethan_Rashard ile Maxim_Cornellius karakterleri yaralı rolüne uyarak yerden bile kalkamadı. Ethan_Rashard şikayetçi tarafın silahını görür görmez korkarak masanın altına saklandı. Maxim_Cornellius ise şikayetçi taraf başından uzaklaştığında telefonuna sarılıp yardım istedi. Sonuç olarak yumruklu bir kavgada birden silah çekildi ve kilitli bir işyerinde sıkışıp kaldık, Maxim_Cornellius telefonuna sarıldığında videoda geçen kısımda 911 ihbar hattı ile değil şahsi bir numarayla görüşüyordu.

Şikayetçi tarafın paylaştığı videoda görüldüğü üzere, yaralı rolüne uymamak gibi bir durum yoktur aksine Raiden_Kobano karakteri yaralandıktan sonra ayağa kalkar kalmaz yaralı olduğunu hiçe sayarak Ethan_Rashard'ın üzerini aramaya başlamıştır.

Yukarda olan görselde yaralandıktan sonra Ethan_Rashard /do ile belirtiyor silah yarası olduğunu. Maxim ise yarasından ötürü yerde kıvranıp acı sesleri çıkartıyor. Fear RP konusunda yakınımdayken telefonu kapatmamam ve yardım istemeye devam etmem bir ihlal olarak görülebilir ancak şikayetçi taraf yumruklu bir kavgada silah çekerek başımızda bekledi. İşyerinin kapısını kapatarak bizi kapanakıstırdı. Brawl kurallarında yer aldığı gibi: "Brawl rollerinde sadece yakın dövüş silahları (bıçak-muşta vb. şeyler) kullanılabilir. Bunun dışında kullanılacak her türlü materyal yasaklanmıştır."
İmla kuralları hakkında kullandığım chatte noktalama işaretlerine dikkat etmediği doğrudur. O konuda yetkililerin insiyatifine sığınıyorum kötü bir niyetim yoktu. İmla kurallarına aykırı davrandığımın farkındayım üzgünüm.
İllegal kural ihlali, Fear rp, yaralı rolü hakkında; Fear RP yaptık ve yaralı rolümüze uyduk, 911 ile görüşmüş dediği kısımda paylaştığımız görüntüde görüldüğü üzere şahsi numara, yaralı rolü konusunda ise gerekli emoteleri verdik.
Bu bir oluşum şikayeti değil oyuncu şikayeti olduğu için konu başlığını karakter isimleriyle yeniden düzenlenmelidir.