Konu: Silas Savic | Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2026 19:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Silas Savic | @flameofthewest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sienna Hayes - @haktab77 | Milan Quintell - @IHANCHANN | Tiernan MacAuley - @maestrully | Alex Berry - @Alex_Berry
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/01/2026 | 13:10 ve sonrası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
rk, gb,, refuse, yki, non, retarted, fear, power, esc bug vs.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tüm ihlaller sırasıyla ve özetiyle videoda mevcut, şikayeti inceleyecek yetkilinin videoyu detaylıca incelemesini talep ediyorum, ESC bug yaparak canının gitmesini engelliyor. Akla gelebilecek tüm ihlaller mevcut. Silas karakteri CK olmasına rağmen CK'lı karakterle rol yapıyor, PD'den atıldığı için garip garip hareketlerde bulunuyor ve hatta PD'den kalma aksesuarları PD olmamasına rağmen kullanıyor, hepsi detaylıca videoda mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Tüm ihlalleri içeren video:
Spoiler: GösterGizle

Başka bir PD üyesinin attığı SS, ek ihlal ve kanıt:

Elleri kelepçeli, dış bölgede mikrofon basıyor, saçma rol yapıyor.

Silas Savic karakterinin CK olduğuna dair kanıt:

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığı bütün ihlallerden dolayı bizi uğraştırdı, hiç zevk alamadık. Oyuna zevk almak için giriyoruz, bizimle dalga geçecek elemanlarla uğraşmak için değil. Bu tür kişilerin platformda barınmaması adına yasaklanmasını diliyorum.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181537.0 | Ek olarak bu şikayette referans alınabilir, amacı tamamen troll.

« Son Düzenleme: 09.01.2026 18:02 Lhansent »

#1 - 06.01.2026 19:12
Şahitliği onaylıyorum

#2 - 06.01.2026 19:16
yaptığım ihlalleri kabul ediyorum sonuçlanabilir

#3 - 09.01.2026 12:38
@Lhansent Kanıtları tekrar yükleyin.

#4 - 09.01.2026 18:03

#5 - 09.01.2026 23:00
Şikayet incelendi. Karakter CK olduğu halde o karakterle oynamaya devam edemezsiniz, karakteriniz CK hapsine gönderilecek, NC atmak veya karakterinizi yasaklatmak isterseniz discorddan ticket açabilirsiniz. Şikayet kapatıldı.