Konu: Ryan Pavlushka - METAGAMING  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2026 05:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryan Pavlushka @Finx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ryan Pavlushka karakteri ile 02.25 sularında bir atışma yaşıyoruz ve daha öncesinde de yaşanan roller sebebiyle bir IC husumetimiz oluyor. Bu sebeple ben de 02.30 sularında şahsa ateş açıyorum ve bunu maskeli bir şekilde yapmama rağmen aynı günün 04.26 sularında gelip benim olduğumu iddia ederek bir takım rollere girişiyor, tekrar maskeli bir şekilde Ryan karakterini darlamama rağmen 06.01.2026 tarihinin 03.46 saatinde birlik üyelerime IC husumetini yansıtıp yine bir takım rollere girişiyor. (HER 2 SIKIŞTA DA MASKELİYİM)

04.26 vaktinde geldiğinde oturarak rol yapıyorduk, araçla tahmin etmesi imkansız bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

05.01.2026 02.30 civarlarında maskeli sıktığımın görüntüsü
Spoiler: GösterGizle

Maskeli sıkmama rağmen 04.26 vaktinde benim adımı, yüzümü bilmememe rağmen gelip role kalkıştığının görüntüsü
Dikkatinizi çekerim: "Öyle maske takıp sıkmakla olmaz..." yazısı geçiyor, metagaming ihlali burada açıkça bellidir.

Bunun ardından tekrardan maskeli bir şekilde ateş açmam

TEKRARDAN maskeli olmama rağmen birlik üyelerine karşı gerçekleştirdiği metagaming ihlali

Araçtan tanıdığını iddia edebilme ihtimaline karşın, 04.26 sularında araçta olmadığımızın ve rolde olduğumuzun kanıtlarını da aşağıya bırakıyorum.

Bu olanların üstüne discord ticketta bu olaydan bahsettim ve bunun bir metagaming ihlali olduğunu belirttiler. Ona dair ekran görüntüsü:

Ek açıklamalar(varsa): Toxiclik yapacak bu şikayetin altında, cevap vermeyeceğim. Çabucak adminlerin inceleyip sonuçlandırmasına bırakıyorum. Ayrıca illegal savaş yasağı birliklere özeldir, şahısların husumeti Valachi savaşını etkilemez. Bunu belirtip durmayın lütfen.  İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 06.01.2026 05:25 GunPowder »

#1 - 06.01.2026 05:28
Aracını süren arkadaşta maskelimiydi akıllı arkadaşım benim? :D Toksik olanda sensin ben değil üslubunda takıl şikayet sonuçlansın boş şikayetler.
« Son Düzenleme: 06.01.2026 05:39 Finx »

#2 - 06.01.2026 05:38
https://streamable.com/8x5pl8 Bu videonun öncesi yok, kaydetmemiş ama burada arabayı süren kişi Andreas Cassilas adlı birlik üyeniz. Size laf atıyorum; önünüzde duran Sultan'a binip, maske takıp kurtulacağınızı mı sanıyorsunuz? Üstelik IC-OOC, Valachi'nin İllegal FM sıkma yasağı mevcutken sıkıyorsunuz arkadaşlar. DM'den ve illegal ihlalden ceza yesin.
https://streamable.com/sg0qs8 Burada aynı şekil Andreas Cassilas adlı kişi; yanında tekrardan maskesiz ve sen yanında maskeyi takıyorsun, sıkıyorsun. Nasıl bir meta gerçekleşecek, inan ben şu an çözemedim; sizin zaten sıktığınıza dair Valachi'ye gidip şikâyet de ettim. Yanındaki arkadaşın paraya kıyıp maske alsaydı, bu açtığın şikâyet META KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLECEKTİ.
Çok şikayet açılmış hepsine savunma atıldı kanıtlı şekilde.

Sonuçlanabilir.

KANITLAR https://streamable.com/8x5pl8

https://streamable.com/sg0qs8 Daha net olanı.

#3 - 06.01.2026 05:49
Yersen, video öncesini kaydetmemiş :D. Bas konuşu R'den çek de radyo değişmesin.

https://streamable.com/8x5pl8 Burada sürücünün Andres Casillas olduğunu iddia ediyor fakat o sırada @protein oyunda bile değildi. Neden yalan atıp sürücünün onun olduğunu iddia ediyorsun, akıllı mı zannediyorsun kendini sen çocuk? Yanımda oturan şahıs Christian Conojero idi ve ben maskeliydim yanında sana sıkarken başka türlü beni görmedin zaten, da bir ihlaldir.

[/img]

Hadi diyelim Christian karakterini gördün, daha sonra Andres karakterinin yanında beni nasıl tanıyabildin? O sırada rol ortamında ne Christian var, ne de ben maskesiz sıktım sana. :D.

Savunmanı da böylece düşürmüş oluyorum, daha da sana tek ileti atmayarak şikayetin sonuçlanmasını bekliyorum. Yalan söylemen çok ayıp.
« Son Düzenleme: 06.01.2026 05:54 GunPowder »

#4 - 06.01.2026 05:53
Yersen, video öncesini kaydetmemiş :D.

https://streamable.com/8x5pl8 Burada sürücünün Andres Casillas olduğunu iddia ediyor fakat o sırada @protein oyunda bile değildi. Neden yalan atıp sürücünün onun olduğunu iddia ediyorsun, akıllı mı zannediyorsun kendini sen çocuk? Yanımda oturan şahıs Christian Conojero idi ve ben maskeliydim yanında sana sıkarken başka türlü beni görmedin zaten, da bir ihlaldir.

[/img]

Hadi diyelim Christian karakterini gördün, daha sonra Andres karakterinin yanında beni nasıl tanıyabildin? O sırada rol ortamında ne Christian var, ne de ben maskesiz sıktım sana. :D.

Savunmanı da böylece düşürmüş oluyorum, daha da sana tek ileti atmayarak şikayetin sonuçlanmasını bekliyorum. Yalan söylemen çok ayıp.
Tamam kardeşim, Christian sizin birlikten değil mi? Daha Andreas mı, Casillas mı; adamın ismini telaffuz edemiyorum, karıştırmış olabilirim, sorun yok bunda ama neden maske takmıyor? Bu adam seninle birlikte rol yapmıyor muydu?

İkinci olayda Andreas, Sultan'ı maskesiz şekilde sürmüyor muydu? Gözümün önünde siyah Sultan'a binip silahlanmadınız mı? Her şey kanıtlarda duruyor, chat SS'de duruyor; senin attığın SS için de sağ ol kardeşim. Adam maskeli değilmiş, teşekkür ediyorum. Meta yapmadığım kanıtlanmış oldu, sağ olasın.

#5 - 06.01.2026 06:25
Yersen, video öncesini kaydetmemiş :D.

[/img]

Tamam kardeşim, Christian sizin birlikten değil mi? Daha Andreas mı, Casillas mı; adamın ismini telaffuz edemiyorum, karıştırmış olabilirim, sorun yok bunda ama neden maske takmıyor? Bu adam seninle birlikte rol yapmıyor muydu?

İkinci olayda Andreas, Sultan'ı maskesiz şekilde sürmüyor muydu? Gözümün önünde siyah Sultan'a binip silahlanmadınız mı? Her şey kanıtlarda duruyor, chat SS'de duruyor; senin attığın SS için de sağ ol kardeşim. Adam maskeli değilmiş, teşekkür ediyorum. Meta yapmadığım kanıtlanmış oldu, sağ olasın.

Ben de sana kendi videonu kullanarak nos hileni kullandığını kanıtladığın için teşekkür ediyorum. Banlanacaksın.

#6 - 06.01.2026 18:12
Oğlum Nitro CS’si diye bir şikayet açıyorsunuz ama o tek şikayeti kırk farklı yere yaymaya çalışıyorsunuz. Arabamda Nitro CS yok; sicilime bakılabilir, tek bir hile veya 3. parti yazılım ibaresi dahi bulunmuyor. Ben de şu an bu durumu anlamaya çalışıyorum.

Gerçekten hile ya da Nitro CS gibi uygulamalar kullanmadım, kullanmama gerek de yok. Benim kullandığım Jester zaten kaymayan ve 163 basan bir araba; üstelik aracımda nitro tüpü de mevcut. Hiçbir zaman hile veya 3. parti yazılım kullanmadım, kullanmam da.

#7 - 07.01.2026 05:36
Konuyu saptırmadan iki tarafıda tanımıyorum, gece geç saatlerde dolanırken rastladığım için SS almıştım, şimdi işe yarayacak sanırım.  :D
Maskeli sıktığınızı iddia ediyorsunuz fakat atacağım SS'te şöförünüz maskesiz bir şekilde hareket ediyor ve siz Idlewood tarafında kovalanan aracın yakınına da girdiniz, yeşil araba sizi bu konumda maskesiz görmüştür, tanıyabilme ihtimali çok yüksek.

https://hizliresim.com/tuuxx4q

#8 - 07.01.2026 06:35
Konuyu saptırmadan iki tarafıda tanımıyorum, gece geç saatlerde dolanırken rastladığım için SS almıştım, şimdi işe yarayacak sanırım.  :D
Maskeli sıktığınızı iddia ediyorsunuz fakat atacağım SS'te şöförünüz maskesiz bir şekilde hareket ediyor ve siz Idlewood tarafında kovalanan aracın yakınına da girdiniz, yeşil araba sizi bu konumda maskesiz görmüştür, tanıyabilme ihtimali çok yüksek.

Bu olayın sonu, olayın başında Christian karakterinin yanında gördüğünü iddia ediyor fakat en son Andres karakterinin yanında ben otururken söylüyor. Christian karakteri o sırada olay yerinde yoktu yani.

#9 - 07.01.2026 07:44

Bu olayın sonu, olayın başında Christian karakterinin yanında gördüğünü iddia ediyor fakat en son Andres karakterinin yanında ben otururken söylüyor. Christian karakteri o sırada olay yerinde yoktu yani.
Dostum, iki defa sıkıyorsun ve iki defadır yanındaki adamlar maskesiz. Biz enayi miyiz de sunucuya maske parası veriyoruz? İsmini karıştırmış olabilirim; gözümün önünde Christian adlı karakterin aracından inip Deagle ile spread açarak sıkıyorsun ama tutturamıyorsun. Sonrasında Andreas adlı oyuncuyla beraber AK-47 markalı silahla sıkıyorsun, hepsinin kanıtı mevcut. Daha ne gibi bir "meta" yapabilirim?

Üstelik eğer meta olsaydı, R20 oluşum liderin bugün masada 220.000$ ceza ödemezdi; kendisine sorabilirsin. Gerekirse rol SS'lerini de atabilirim ama buna gerek yok; kendi videonda da görüyorsun, yanındaki adamlar maskesiz. Daha fazla uzatmayacağım; git hile şikayetine savunmanı yap dostum. Haklı olduğum için burada seninle vakit harcayamam. Konu sonuçlanabilir.