Konu: Yermak Markov - Bug Abuse  (Okunma sayısı 320 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2026 19:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yermak Markov & @lond1921

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sophia Goossens ( @crnozk ) & Andreas Kiesewetter ( @soiledove_exe ) & Chuck Hartman ( @Stromae )

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.01.2026 - 18:22 / 18:30 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk olarak, ilk atacağım videoda görüleceği üzere. İlgili kişinin 18.22'de içeriye girdiği görülüyor. Akabinde ise, ikinci atacağım videoda, yani görüleceği üzere 18.30'da ilgili kişinin kaçtığı işletmedeki gizli geçitleri, bizler tarafından fark ediliyor. Bu süre zarfında kişiyle kesin bir ic olarak temasımız olmadığı için bir hışırtı duyulma rolüne gidilip, direktifler benim tarafımdan veriliyor. Tam bu esnada ise, aynı dakika olan 18.30'da atmış olacağım üçüncü videoya istinaden ilgili kişi işletmeden hızlıca çıkış yapıyor. Burada bizim tarafımızca /bugkurtar komutu atarak direkt işletme girişine ışınlanıp rolden kaçma şüphesi doğmuş oluyor. Aynı şekilde, duvara /uyu attığı da, atmış olacağım ikinci videoda görülecektir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1. Video = https://streamable.com/wk478f / 2. Video = https://streamable.com/olpz6g / 3. Video = https://streamable.com/xazvff

Ek açıklamalar(varsa): İlgili kişinin gerekli ic hapis süresinin olası cezalandırılmasında eklenmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 09.01.2026 20:08 astaroth3737 »

#1 - 05.01.2026 19:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.01.2026 19:09
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 05.01.2026 19:31
Bug abuse yaptığım gözükmüyor,nerede yapıyorum tam olarak kayıtta gözükmüyor?
« Son Düzenleme: 05.01.2026 19:39 lond1921 »

#4 - 05.01.2026 19:32
Beni nasıl buluyorsunuz,esp olmadan bulmanızın imkanı yok?
hard rp oyuncudan on numara savunma departmanın işi zor

#5 - 05.01.2026 19:39
Beni nasıl buluyorsunuz,esp olmadan bulmanızın imkanı yok?
hard rp oyuncudan on numara savunma departmanın işi zor
sen karışma aslan oglum yrblerin başı

#6 - 06.01.2026 02:35
Bu arada pd nasıl gizli geçiti buldu o kadar büyük bir kumarhanede? Eric bouildin varmış rolde pardon sorduğum sorunun cevabını Esp kralı Eric'i görünce çözmüş oldum.

#7 - 06.01.2026 08:58
Şikayeti inceledim, departman harika rol yapmış tebrik ediyorum :-\ şehirin en büyük interior unda gizli geçit buluyolar. ESP yi kapatmanizi öneririm öncelikle.

#8 - 09.01.2026 12:31
@Astaroth Kanıtları güncelleyin, açılmıyor.

#9 - 09.01.2026 20:08
Güncel. @Hammerlein