Tanıtıma çıkardığım ssleri editliyordum ((Frame/Veri Akışının Durması & Senkronizasyon Kaybı)) senin o ufak beyninin anlayacağı şekilde anlatayım SA:MP bir oyun olmadığı için böyle hatalar oluyor orjinal gta san andreas'da client aracılığıyla giriyoruz ve esc & alt-tab gibi işlemlerde oyun dinamiği gereği durduğunda bu tarz hatalar olabiliyor senin büyük ihtimalle derdin alt tab benim buga girmem falan değil platformdaki mertebem ve senden bir kaç kat daha iyi olmam falandır diye düşünüyorum
benim orada ismim bile gözükmüyor o camhunt ile yakınlaştığın yerde ben şunuda diyebilirdim; arkadaşına custom_models'den skin atmış beni banlatmak için yapıyor name tag bile gözükmüyor cart curt neyse knk sabahın altısında bana şikayet açacak kadar kurulmuşsun bana ama ben alışığım, siz sevmeyin diye varım
)
((İleti saatlerine bakın))
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178069.msg1433224#msg1433224
bak şimdi olay çok basit ama belli ki karmaşıklaştırmak isteyenler var
paylaştığım görüntülerde araç yerde değil yolda hiç değil, bildiğin havada. ne rampada, ne zıplama anında, ne de bir düşüş animasyonu var. araç havada duruyor, sabit. bunun adına alt-tab ESC frame durdu falan demek teknik açıklama değil, geçiştirme oluyor.
alt-tab yaptıysam olur denmiş ama oyunun dinamiklerini az çok bilen herkes bilir:
alt-tab’da araç donar, evet. ama uçmaz.
lag olur, senkron kaybı olur, evet. ama araç helikopter moduna geçmez.
ben büyüğüm, mertebem var muhabbeti de komik. mertebe uçak modunu açıyorsa onu da öğrenelim.

yok açmıyorsa konuyu kişiselleştirmenin anlamı yok.
ismim gözükmüyor demekle de olmuyor bu işler. camhunt, mesafe, açı muhabbeti yıllardır bilinen şeyler. name tag görünmedi diye araç havada sayılmıyor mu sanıyoruz?
neyse, sonuçlanabilir