Konu: Mahir_Valiyev FLY HACK  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2026 06:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mahir Valiyev @notorious azilo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Ryan Pavluskha
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/01/2026 06:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  arkadaşım ile gece dolaşırken havada siyah bir huntley gördük, bariz fly hack'i kullanmayı bilmeyen birisi sanırım, camhunt ile yakınlaştırıp baktık ve yanına gittiğimizde bilmiyormuş gibi yaptı, birşey söylemedi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
https://streamable.com/t2utcn

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 05.01.2026 07:01 CigARAm »

#1 - 05.01.2026 07:02
Tanıtıma çıkardığım ssleri editliyordum ((Frame/Veri Akışının Durması & Senkronizasyon Kaybı)) senin o ufak beyninin anlayacağı şekilde anlatayım SA:MP bir oyun olmadığı için böyle hatalar oluyor orjinal gta san andreas'da client aracılığıyla giriyoruz ve esc & alt-tab gibi işlemlerde oyun dinamiği gereği durduğunda bu tarz hatalar olabiliyor senin büyük ihtimalle derdin alt tab benim buga girmem falan değil platformdaki mertebem ve senden bir kaç kat daha iyi olmam falandır diye düşünüyorum  :garip: benim orada ismim bile gözükmüyor o camhunt ile yakınlaştığın yerde ben şunuda diyebilirdim; arkadaşına custom_models'den skin atmış beni banlatmak için yapıyor name tag bile gözükmüyor cart curt neyse knk sabahın altısında bana şikayet açacak kadar kurulmuşsun bana ama ben alışığım, siz sevmeyin diye varım :))

((İleti saatlerine bakın))

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178069.msg1433224#msg1433224

#2 - 05.01.2026 07:06
EVDE OTURURKEN KURULMANIZ İÇİN VARIM XDDDD  ;) ;) ;) :D :D :D :D

#3 - 05.01.2026 07:09
Patlıyorum bu adama ya tek başına rol ssler tek başına cevap vermeler üstelik biz küçük beyinliymişiz ASDAŞKLDŞDŞLASKDAS fakat yazık :(

#4 - 05.01.2026 07:14
Patlıyorum bu adama ya tek başına rol ssler tek başına cevap vermeler üstelik biz küçük beyinliymişiz ASDAŞKLDŞDŞLASKDAS fakat yazık :(

size videolu anlatım yapcam 2026 tayfa ((bununda iletilerine baktımda full millete sikayet)) siz nolsun istiyorsunuz cocuklar anlatın çözeriz derdinizi çocuklar yapmayin boyle seyler
« Son Düzenleme: 05.01.2026 07:16 notorious azilo »

#5 - 05.01.2026 07:21
Tanıtıma çıkardığım ssleri editliyordum ((Frame/Veri Akışının Durması & Senkronizasyon Kaybı)) senin o ufak beyninin anlayacağı şekilde anlatayım SA:MP bir oyun olmadığı için böyle hatalar oluyor orjinal gta san andreas'da client aracılığıyla giriyoruz ve esc & alt-tab gibi işlemlerde oyun dinamiği gereği durduğunda bu tarz hatalar olabiliyor senin büyük ihtimalle derdin alt tab benim buga girmem falan değil platformdaki mertebem ve senden bir kaç kat daha iyi olmam falandır diye düşünüyorum  :garip: benim orada ismim bile gözükmüyor o camhunt ile yakınlaştığın yerde ben şunuda diyebilirdim; arkadaşına custom_models'den skin atmış beni banlatmak için yapıyor name tag bile gözükmüyor cart curt neyse knk sabahın altısında bana şikayet açacak kadar kurulmuşsun bana ama ben alışığım, siz sevmeyin diye varım :))

((İleti saatlerine bakın))

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=178069.msg1433224#msg1433224
bak şimdi olay çok basit ama belli ki karmaşıklaştırmak isteyenler var

paylaştığım görüntülerde araç yerde değil yolda hiç değil, bildiğin havada. ne rampada, ne zıplama anında, ne de bir düşüş animasyonu var. araç havada duruyor, sabit. bunun adına alt-tab ESC frame durdu falan demek teknik açıklama değil, geçiştirme oluyor.

alt-tab yaptıysam olur denmiş ama oyunun dinamiklerini az çok bilen herkes bilir:
alt-tab’da araç donar, evet. ama uçmaz.
lag olur, senkron kaybı olur, evet. ama araç helikopter moduna geçmez.

ben büyüğüm, mertebem var muhabbeti de komik. mertebe uçak modunu açıyorsa onu da öğrenelim. :D yok açmıyorsa konuyu kişiselleştirmenin anlamı yok.
ismim gözükmüyor demekle de olmuyor bu işler. camhunt, mesafe, açı muhabbeti yıllardır bilinen şeyler. name tag görünmedi diye araç havada sayılmıyor mu sanıyoruz?
neyse, sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 05.01.2026 07:24 CigARAm »

#6 - 05.01.2026 07:37
yaşın gereği zeka sorunların olduğuna inanıyorum herkes akıllı veya zeki olacak diye bir şey yok ama o kafana girmesi için videoda çektik bak şimdi okuma yazma zaten biliyorsun güzelce oku güzelce anla bizi uğraştırma deli misin nesin hayır bizim bu videoyu çekmemize yada savunma yapmamıza normalde gerekte yoktu o zaman git alt-tabtaki birine sık hasar almayıp düşmediğinde god diye şikayet aç 20 yıllık motoruyla alakalı bir senkronizasyon hatası bunu neden ısrarla anlamak istemiyorsun?

farklı bir örneğini sana videoda da verdim ((ESC & ALT-TAB)) bu tarz şeylere sebebiyet verebiliyor artık anladın mı?

#7 - 05.01.2026 08:55
Hile değil. 2004 yapımı bir oyun oynuyoruz. Oyun hatası.

Problem yok.