Konu: Bug Abuse - Mixing  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2026 00:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zacarias_Freixa - Domingo_Espina

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.01.2026 - 23:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse - Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben arabamı sürerken oyunum hiç bir şey yokken bir anda çöktü, oyuna girdiğimde muhtemelen Domingo_Espina aracımla uzaklaşıyordu. O anın videosu maalesef yok. /agps ile aracımın konumuna gidiyordum, şahıslar hurdacının önündeyken arabamı bir çekici yardımıyla bug yaparak hurdacının içine soktuklarını gördüm. Hurdacının kapısına gittiğimde Zacarias_Freixa çekici ile hurdacıdan uzaklaştı. Diğer arkadaş ise aracımı hurdaladı. İçeri girip arkadaşa saldırmaya çalıştım fakat bir işe yaramadı. Ardından Domingo_Espina seste olduğu arkadaşına "KANKA GEL AL BENİ KANKA GEL BENİ AL" diye bağırması üzerine Zacarias_Freixa çekici ile gelip Domingo_Espina'yı kaçırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/p3py4k

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 05.01.2026 02:10
Merhaba,

ortada herhangi bir Bug Abuse söz konusu değil. Gate şifresini zaten biliyorum, gate açıldı ve araç içeriye girdi. Zacarias karakterinin çekiciyle orda olma sebebi çalınan aracı çekiciyle getirmiş olmamızdı. O an böyle bir şeyden şikayet açılacağını tahmin etmediğim için video kaydı yok fakat şifrenin bende olduğunu kanıtlamak amacıyla video linkini bırakıyorum. Ek olarak şifreyi bana veren karakter IC olarak hurdalığın yönetiminden sorumlu olan bir karakter, kendisi de bunu onaylayacaktır. @tafo

https://streamable.com/nihv33

Zacarias karakteri zaten oradaydı, senin videonda da göründüğü gibi. Ortada herhangi bir MIX yok.

Ekstra söyleyeceğim bir şey yok.
« Son Düzenleme: 11.01.2026 01:09 rainb0w »

#2 - 05.01.2026 11:24
Arkadaş benim adıma da gerekli savunmayı yapmış, daha üzerinde durmaya gerek yok  O:-)

#3 - 05.01.2026 17:35
Oyunu çöken birinin aracını 20 saniye içinde çalıp 25k para aldın ya adamsın sen. Rol bilgin falanda vardır şimdi senin :D

#4 - 05.01.2026 18:09
Oyunu çöken birinin aracını 20 saniye içinde çalıp 25k para aldın ya adamsın sen. Rol bilgin falanda vardır şimdi senin :D

On katını verebilirim sana, sadece oyun oynayıp keyfimize bakıyoruz. Bu tarz hareketlerle kendini küçük düşürme. Ek olarak önümüzdeki beş yıl hiç bilgisayar başından kalkmadan SAMP oynasan bile rol kaliteme erişemezsin.

İyi forumlar.

#5 - 06.01.2026 02:18
bu abi biri mi?

#6 - 11.01.2026 01:06
Kanıtlarınızı tekrar yükleyin. @cezaevi @rainb0w

#7 - 11.01.2026 01:10
Güncellendi. @Hammerlein

#8 - 11.01.2026 14:46
Araca düzkontak atmadan satamazlar, dolayısıyla bunu yapacak kadar vakitleri varmış. Ceza verilmeyecek, savunma yeterli.