Günün sonunda Donald Ferguson, içinde bulunduğu istihbarat servisi tarafından kalemi kırılmış; şehirdeki faaliyetlerinden dolayı Valachi’ye dolaylı yoldan hedef olmuş, bütün istihbaratçı takımı infaz edilmiş/kaçmış.Donald Ferguson, Castucci-Kasparov-Mazzarovic yapılanmalarının desteğini alsa da Valachi ile ortak paydada buluşamayacağını düşündüğünden servisi fesh etme kararı aldı. Yanına güvendiği adamlarını alarak eyalet içerisinde saklanıyor, normal bir yaşam sürüyor. Kimliğinin deşifre olmamasının güvencesiyle hayatına devam ediyor.
OOC;
Yedi aylık serüvenimizi istemeyerek sonlandırma kararı aldık. Sürekli değişen IFM yönetiminin birbirinden farklı istekleri, rollerimizin kısıtlanması ve bir türlü ortak paydada buluşamamız maalesef önümüzü tıkadı. Aylardır bu keyifli konseptte değerli dostlarımla oynadığım için mutluyum, benimle etkileşimde bulunan bütün oyunculara teşekkür ederim. Sunucuda farklılık oluşturduk, kaliteli arkadaşlarımla farkımızı ortaya koyduk. Oluşumun başından bu yana hiçbir oluşuma IC veya OOC zarar vermedik, rol baltalamadık ve savaşlara girip forum kavgalarında bulunmadık. Sayısız oluşum yönettim, oluşumlarda bulundum ama en sevdiğim ve severek oynadığım tek oluşumum bu oldu. Adalet ve İcra Servisi mensupları şehirden kaçarak kendilerini feshetti, belki başka bir baharda tekrar dönerler. Vendettaboss büyük ama yorgun.
Sevgi ve saygılarla.
Özel teşekkürüm sadece aslan dostum
@Anomaly ’e.